Valoszinu sztem is h ez volt a terv, es szerintem annyira jol sikerult h ok sem gondoltak h 30+5k rv vel (ezek nem az srv k) ilyen szep lavinat inditanak, be volt meg keszitve par 10k biztos.... szoval meseszeruen sikerult es most ott allitjak meg ahol szeretnek:) mindket iranyban gyorsan lehet par 10k val befolyasolni, sztem 2700-3300 kozott... es nem itt rajtunk mulik:)
A kerdes inkabb az ha valoban ez volt a terv akkor jo dontes e veszegetni, en -nyilvan nem kell h szamitson senkinek- azt kepviselem h nem jatekbol es nem pont most tortent, max 30-60 napot gondolok egy meghatarozo hir erkezesere.... ezert ma is holnap is vevo oldalon leszek (eddig is ott voltam - nyogodtan gondoljatok h bfsz vagyok:)... 25 ev alatt nehany dolgot lattam, ha sikerul nekik amit terveznek akkor itt tortenelmet irnak....
A kerdes inkabb az ha valoban ez volt a terv akkor jo dontes e veszegetni, en -nyilvan nem kell h szamitson senkinek- azt kepviselem h nem jatekbol es nem pont most tortent, max 30-60 napot gondolok egy meghatarozo hir erkezesere.... ezert ma is holnap is vevo oldalon leszek (eddig is ott voltam - nyogodtan gondoljatok h bfsz vagyok:)... 25 ev alatt nehany dolgot lattam, ha sikerul nekik amit terveznek akkor itt tortenelmet irnak....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...