Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jo indikator de figyelmen kivul hagytam esesnel mikor attorte a masodik tamaszvonalat is.Pedig mar az elsonel eladasi pozit kellett volna nyitnom. Mar keso :-)
Akkor is ezt fogják majd irogatni, csak az is benne lesz h lekereskedték a papírt és milyen fasza a napi 10% + és h ők tudják h ebben csak ennyi van, de amúgy kuka ez a papír.
Sose hazudtolj meg engem!!Elhiheted így volt. Nyaltam a fagyit hónapokig, nem hantázok. A kereskedési üzenetek megvannak, csak vissza kell keresni a dátumokat.Azt gondolom sokan ismernek már...:))
amugy ez a sok ciges, opusos, konzumos andekdota kit érdekel hetvenhetedjére?:) biztos jó a sok negatív tapasztalatot kiírni terápiás jelleggel, de totál irreleváns - ja erre van egy tök jó topik, kispapír károsultak néven))) majd ha lehet megint kereskedni, lehet megint pénzt csinálni
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...