Ma sajnos bebizonyosodott, hogy a magyar átlag tőzsdés emberek nem tudnak okosan kereskedni, sőt inkább bután, de a magyar spekák iszonyatosan ügyesek! Elvből, ahogy 1400-nál sem, most sem adtam el egy darab papíromat sem, de ez a mai hülyeség nagyon fájt! Persze, hogy leszünk fent, de, hogy így megszívatják magukat, újra, és újra az emberek az már kellemetlen! 1400 után amikor emelkedtünk, ott nem voltak sokan a beszállók, és mivel bármilyen ejtési kísérlet volt meg sem remegett a hangulat, így toltak egyet 5000-ig, beszállt jó sok ideggyenge ember, akit most aztán jól elintéztek! Mi régiek ott leszünk ahol két hete voltunk, de hogy ennyi ember hagyta magát kirázni, az hihetetlen! Délelőtt vevő is volt bőségesen, és ha az ejtésnek nem fejvesztett menekülés lett volna a vége, akkor a mai nap is másképp alakul! De nem alakult, és holnap ha megint nem lesz észnél a társaság, és tovább szívja magába a speka szöveget, akkor kiborulnak még egy páran! Ugyanis nem mindegy, hogy mikor, honnan, és milyen erővel fogunk pattanni! Minél lejjebb megyünk, annál hosszabb lesz a folyamat! Kár volt ezért a napért is, ahogy a tegnapiért is! Mégsem tudnak az emberek a kezükön ülni, úgyhogy ezt a mondatot én is elfelejtem ..........!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...