Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kedves DJ! Kicsit hosszu lenne leirni:) de a tozsden megkeresett tokebol, nehany szektorban vallalkozasokat inditottam, amikbol itt ujra poziciokat epitettem, ( a mellett h vegig voltak kisebb nagyobb pozicioim itt is, illetve nehany kulfoldi papirban is) hogy tudjak jatszani veletek:) jo ertelemben, azaz egyutt veletek:), es persze velem is hagy jatszanak ujra... IT is van a nehany szektor kozott....
És még egy szempont: az időtényező. Miért ilyen agresszív a lenyomás? Szerintem sietni kell, mert a híreket nem lehet nyárig jegelni. Most lehet elszedni amit lehet, pár hét múlva már nincs idő / esély erre szerintem.
- Tranzakciós illeték felének megfelelő értékben banki IT rendszerek fejlesztése (pl: MKB-től átvett szakemberekkel), ez kb: 100 MRD FT, - folyamatban lévő közbeszerzések ez kb: 12 MRD FT - kommunikációs csomag - nem tudok hozzá értéket becsülni sem, - központosított IT beszerzések közbeszerzés nélkül: becsülten kb: 50 MRD FT Hát nem tudom, hirtelen ennyi.
Ott van a HVG cikk Többszáz miliardos megrendelések lesznek.M ost csak szerintem tényleg olcsóbb papírt akarnak beszerezni .Sok sok 77milkas vételek voltak.Azok hosszabb távra terveznek.Ha minden ok.10000ft is lehet
A részvény árát félretéve mi az ami tény és mi az ami pletyka a céggel kapcsolatban. Tény: nyert egy 900 millás és egy 2,3 milliárdos üzletet pletyka: MKB informatikai részleg 4ig be szervezése, valamelyik telefonos cég megszerzése, Takinfo apport ( ezt azért írom ide mert csak igérgetik de nem történt semmi) Kérem egészítsétek ki a listát hogy összefoglalva látni lehessen miért várjuk sokkal magasabbra az árfolyamot hosszútávon.
Figyelj: 1500-tól ha nézzük 3 hónap alatt 3x-ott, most beveri 3k környékére, onnan hírekre robbanva dupláz egyet. Az együtt 6x 4-5 hónap alatt. Ennyi! Aki tudta a forgatókönyvet az szarrá kereste magát (megint). Csak ez már egyre gátlástalanabb...
A célunk ugyanaz, a hozzáállásunk is, így az okok keresését elengedem, de tény “részükről” sajnos túl jól sikerült, mert újra megbolondították a tömeget! Ahol csak tudok én is bővítek, itt nem ráznak ki!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...