Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
mindegy miért volt, a lényeg, hogy ez sem valós eladási szándék volt...de látszik is, ma szerintem 4000-4200 nagyon nagyon valószínü, de a felsö limit se kizärt
Tisztelt Tulajdonostársak! Vélemény. Érdekes lenne megnézni miként alakulnának a részvényárfolyamok ha mindenhol minden fórum-platform ahol az emberek véleményt cserélnek ki lenne kapcsolva. Valószínűleg nem így. Jobb lenne ha az emberek beszéd helyett gondolkodnának előbb. Szóval. Lesznek akvik. Ebből induljon ki mindenki. Az árfolyam ennek megfelelően alakul, vagy alakítják. A papír megmutatta magát, mire képes, volt 5000 felett jóval. Feltéve, hogy részvénnyel fizetnének ami erősen elképzelhető, azt alacsonyabb áron teszik meg mivel, az árfolyam nyereségből is profitálni akar akit kifizetnek a papírral. Ezt és a rengeteg jövőbeli megrendelést (ami a cég jelenlegi kapacitásának sok lenne, tehát nőni kell), valamint JG jelenlétét összerakva sejthető a folyamat. Tehát a mostani alacsonyabb ár csak időszakos, nincs miért csalódottságot érezni! Maximum az miatt bosszankodhat az ember aki tartotta és tartja, hogy ezt a korrekciót is le lehetett volna kereskednie. SZVSZ! ... Tehát mosoly, séta! Ahogy egy régi fórumtárs szokta mondani! :-)
olyannak tűnik ez így külső szemlélőként (tegnapelőtt este majdnem sikerült belevennem, de szerencsére csak majdnem mert túl későn határoztam el és már kicsúszott), mint egy piramisjáték.. mintha csak 1990-91-ben lennénk..
Mihez képest? :D Akik nem akkor kezdtek kapkodni miután megindult, simán duplázhattak... De legalább lenyugodtak egyelőre a kedélyek, innen szerintem nap végére inkább kicsit felfele mozdulhatunk. Kiderül... :)
Ott már túl lennél a duplázás felén.Itt már túl vagyok lassan a feleződéshez vezető út felén.Nekem nem mind1, de bízzunk a papír erős mozgásában, maradnia kellett még erőnek benne.
PEdig Setben beszélgettem is valakivel, mikor itt limiteltünk, hogy megérné e átmenni oda. Azt mondták lehet ott hamarabb lesz dupla mint itt.... Egyenlőre úgy tűnik! De nem panaszkodom, mert itt egyenlőre jól tartja magát a papír. Újabb bázis épül majd!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...