Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nekem mindegy mit vesznek! Számomra már csak az a lényeg, hogy a napizókon kívül, mert ugye ők mindig lesznek, csak olyanok maradjanak a papírban, akik nem sz.rják össze magukat egy előre már jól kitárgyalt öntéssor esetén!
Lehet rosszul gondolom de jobb helyeken ha túl fűtött az ár - akár pozitív akár negatív értelemben- akkor elég a cég vezetés részéről egy közlemény és utána helyre áll a rend. Itt nem ez történt , itt nyerészkedés megy.
Én azt hittem,hogy több embert likvidálnak a 15%-os esés után reggel.A tegnapi limiten sokan voltak ami ijesztően hatott a kicsikre. 450millás forgalom eddig. Szerintem lehet itt lesz a kereskedés ma 3800-3900 közt.
Szerintem fogják azt feljebb engedni, de lekereskedtetnek minden sávot bőségesen! Ezért is tolták vissza, mert kimaradt a két limites nap miatt sok szint! Így is rögtön fél milliárd a forgalom! Ma szvsz azok öntögetik, akik tegnap becsináltak!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...