Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Madrid nem akartam eddig írni, mert csak az történik amit tegnap is írtam! Neked már nincs papírod :) Nekünk még van! Legyen szerencséd, és mindenki másnak is! 2280-ról vissza mentünk 1400-ig! Mi itt maradtunk, és nagyot nyertünk mert türelmesek voltunk! Reggel bemásolt valaki egy ide vágó idézetet! Neked, és az esésen keresőknek most az a tuti, hogy lebeszéljetek! Ennyi .... a szokásos történet!
Már a cég a hibás a rózsaszín ködös spekulans horda helyett?! :D Ez az egész hype nem érdekli a céget, csak annyiban, hogy visszarakjak 3000 körülre....ugyanis ott szabadult el, addig végig féken tudták tartani
71 db eladó ...... hát ez tiszta vicc, aki etet profi, aki bekapja szégyenlje magát :) fogja ezt még bánni sok ember, akit most kiugrasztanak :) (megint jöhet a sok lebeszélőtől a negatív jel)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...