salve

Regisztráció:
2017-01-17 14:10
Hozzászólások száma:
973
Utolsó hozzászólás:
2018-09-19 15:34
Pontok:
Tapasztalati: 2
Aktivitási: 5
Népszerűségi: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-02-05 15:19-ig
A moderátor indoklása:
személyeskedő klón
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 19:49-ig
A moderátor indoklása:
Szemelyeskedes
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-10 16:39-ig
A moderátor indoklása:
Higgadj le egy kicsit.

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2018-09-19 15:34:42
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #11049
Szlovákia kimaradt a felsorolásból: ott aki nyíltan felvállalta hogy megszerezte a mygar állampolgárságot is, azt kőkeményen diszkrimálta és -ja a mai napig is az aljas szlovák állam (nem kaphat tovább orvosi ellátást hiába fizeti a TB-t, és még hosszan lehetne sorolni a retorziókat).
érthető tehát, hogy miért nem kell tőle elvárni, hogy menjen el egy szlovák-maygar kettős állampolgár a pozsonyi maygar követségre szsvazni!
megkérdeznélek, válaszolj: Szar-genti Szlovákia ellen miért nem fogalmazott már nem most, hanem évekkel ezlőtt egy kőkemény jelentést?
merthogy ezzel a szlovák állam FULL megsért minden lehetséges európai értéket, sőt az érintetttek emebri méltóságát is, ez nyílt diszkirimináció!
2018-09-19 15:25:19
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #11045
nem  pártom, és nem  kormányom
másrészt: a nyugaton dolgozó polgáraink önként döntöttek úgy, hogy kiköltöznek - ennek megfelelően, ha szavazati jogukkal élni akarnak, akkor tegyenek is vmit és ne a sültgalamobit várják, azaz menjenek el szépen a magyar nagykövetségre, amelynek biztosítania kell ehhez minden feltételt - biztosítják is. ezzel ellentétben a határon túli magyarok nem önként lettek leválasztva területileg Magyaro.-ról 100 évvel ezelőtt, ezért nekik gesztusgyakorlásként lett megadva a levélszavazás lehetősége. annál is inkább, hiszen lásd Ukrajnában pl. már robbantgatnak is ellenük, Szerbiában rendszeresek voltak a mygarverések még pár évvel ezelőtt is, a románok pedig per pillanat éppen azzal szívatják a magyarokat, hogy szándékosan nem lövik ki az erdélyi medvéket (azt gondolják, tök jó, hátha megöl 1-1 magyart alaklomadtán az éhes medve, azaz röhögnek a markukba). mit gondolsz, nem tetszene nekik ha látnák hogy sorbaállnak a amygarok a bukaresti nagykövetésgünk előtt szsvazni? még atrocitás is érhetné őket, és ez nem vicc!!
2018-09-19 14:55:10
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #11042
"Nem a valóság a fontos, hanem az, mit hisz a kormány. Pártunk és kormányunk azt hiszi, hogy a jogállamisággal minden rendben van. Most úgy véil, ha ezt eleget sulykolja, akkor mi is ezt fogjuk hinni. "
szubjektív (így érthető) okokból teljesen félreérted a helyztet! : a kormány azért gondolja úgy hogy minden rendben van, mert az áprilisi parlamenti választáson résztvettek többsége ismét őt választotta azaz arra szavazott, maradjanak ők - ezt úgy értelmezi, hogyha a többségenk megfelel ez ami most van (akik otthonmaradtak ápr. 8-án itt tényleg tök érdektelen mit gondolnak, hiszen leszatrtéák az egészet), akkor minden ok. a sulykolásnak pedig szintén tök egyszerű oka van: szerintük igazságtalan és hazug a Szargentini jelentés, ám nem várható el minden állampolgártól hogy azt elejétől véggéig olvassa el - no ezért van joga egy mindenkori(!) kormánynak ahhoz, hogy egy őszerinte kardinális hazai/nemzetközi ügyben népszerűsítse a választók körében a saját ezzel kapcsolatos álláspontját, ok?!
főleg akkor ha tudjuk: Eu parlamenti választás lesz jövő tavasszal, amire máris elkezdődött a kampány.
egyébként visszakérdezek: ezt a sulykolásos megjegyzést a DK nevű pártnak is kifogásolod? merthogy ők meg azt kezdték el máris sulykolni a választóknak, hogy a "Szargentini jelentéssel új korszak kezdődött,és az utcáramenve azonnal meg kell dönteni a zorbánkormányt!" - remélem erről is azt gondolod amit írtál, hogy "Most úgy véil, ha ezt eleget sulykolja, akkor mi is ezt fogjuk hinni. " ????
2018-09-18 13:30:23
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #10909

Simeone látom válaszolt közben mindkét felvetésedre, és maximálisan igaza van!
leírtuk itt már ezt és nemcsak neked és xxx alkalommal(!!), mégis úgy teszel, -tek, mint maga az EU (amit annyira védesz!), hogy egyszerűen nem akarsz, -tok róla tudomást venni..
ez önmagáért beszél, azaz: mellébeszélés!
az EU "migrációellenes" látszatintézkedéseit próbáljátok védeni, - sikertelenül!, mert a többség átlát a szitán!
nem véletlen, hogy a Bem téri ellenzéki megmozdulásra is csak kb. 2 ezer ember ment el vasárnap este..
2018-09-18 11:57:40
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #10899

persze ez így van
de ugyebár te is jól tudod: hiába vannak bármely szabályok eljárások kidolgozva (vagy lennének) - ezk mindig csak annyit érnek, amennyit sikerül belőlük betartani
és Simeonénak igaza van: azt tapsztalhajuk hogy az EU e szempontból álszent és képmutató: papíron és elvileg "nem akrja" hogy bevándolró kontinenssé váljon az EU, ám a gyakorlatban és érdemben szinte semmit sem tesz ennek megakadályozására = porhintő púderdumákat vágnak le és írogatnak le!
és ismerd el: a kulcskérdés itt a bejutás! azaz: tudják a hazug megélhetési bevándorlók, hogy elég egyszer bejutniuk schengenen belülre. ha sikerül, akkor az álcivil jogvédők (helsiinkisek és egyebek) segítségével szinte 100% eséllyel, örökre is is ittmradhatnak azaz nem vagy alig kell majd dolgozniuk és seélyekből is jól ellébecolnak!
fontos: már arra is iparás van, hogy aki nyugaton már megkapta a tartózkodásit, azt lehamisítják azaz lemásolják - majd ráteszik a fényképét kint Bangladesben stb. szóval az adott országban xy fényképt 8aki ezért fizetett persze) és ő ezen hamis papírokkal fog majd felszállni a közel-keleten egy gépre, amellyel legálisnak álcázottan bejuthat az EU-ba!
2018-09-18 10:43:38
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #10883
most őszintén: ha te is Bangldesből jöttél volna (tehát  háborús vagy politikai üldöztetésben sem volt részed, csak szeretnél jobban élni mert nyugaton annyi a havi segély, mint amit otthon 7-8 hónap alatt kerestél meg eddig) és nem akrsz lebukni, akkor: 1. nem ugyanezt hazudnád a szerb-magyar határon? 2. nem dobtad volna el már legalább török földön az összes papírod, hogy szír menekültnek hazudhasd magad? 3. nem ugyanezt hazudnád amit az első 2 pont leír, mindenkinek? - és abban a reményben, hogy akinek épp mondtad az egy ellenzéki újságíró, aki majd örömmel írja le a hazgságod, azaz ezzel is növeli majd annak az esélyét (te legalábbis azt reméled), hogy "megessen rajtad vkinek a szíve, és akár átcsempésszen  határon, akár jöjjenek a magyar helsinkis bérencek akik majd melléd állnának és perre vinnék valahol az ügyed azaz a hazugságaid? és végül 4. amit a hosszú út során horzsolásokként vagy akár a siíta-szunnita konfliktus miatt pofonnyomokként magadon hoztál, nem próbálnád úgy eladni hogy a csúny magyar rendőrök okozták?
legvégül: ha megtudnád, hogy a portfolio.-hun vannak olyan gyermeteg, orruknál fogva vezetett fórumozók - mint pl. ts3 - akik bedőltek a meséidnek, akkor nemröhögnél egy jót?!......
2018-09-13 14:41:15
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5478
a jelentést megszsvazók hoztak szégyent saját magukra és apártjaikra is - hiszen a jelentés hemzseg a hazugságoktól és csúsztatásoktól
Junckert továbbra sem tudod megvédeni vagy kimosni a szarból, mert nem is lehet
no, ez (is) a baja Orbánnal azoknak, akik megszavazták tegnap azt, amit elvártak tőlük
amúgy te egy véleménybuborékban élsz, velük együtt
azért tartotok ott ahol tartotok ott, ahol - itt Mo.-gon is, meg az EU-ban is..
2018-09-13 13:49:32
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5452
nem, nem
egyébként pedig látszik, nem tudod megvédeni Junckert.. ez önmagáért beszél
az uralkodó (jelenleg többségebn lévő) elit nem tudja elviselni, hogy van 1-2 európai politikus, akik rá mernek mutatni a gyenge pontjaikra (a hazugásgaikra, arra hogy velejéig korruptak, lásd Juncker is többek közt), nomeg arra, hogy kettős mércével dolgoznak amibe a választásiszsvazási csalás is lazán belefér
és hogy kit tart össze a félelem? épp a másik oldalt: látni kellett ahogy Szar-gentini elvtársnőd nagyokat fújt a szsvazás után annyira be volt tojva hogy mit kapna majd a fejére, ha esetleg mégsem jönne össze a kellő szavazatszám
meg is tapsolták felállva az elvtársak, ami tényleg épp olyan volt, ahogy egykor az Szkp KB ülései, meg itthon az mszmp kb ülései után tapsolták meg az elvtársak Brezsnyev, és Kádár elvtársat..
2018-09-13 13:22:09
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5447
tényleg igaza van OV-nak: ti sokkal jobban gyűlölitek őt, mint amennyire szeretitek a hazátokat (már aki úgy érzi, neki van olyan)..
ami történt: az Eu parlamantben is reprezentált jelenlegi EU-s elit elkezdte a kampányt a jövő évi választásra, annak része a Szar-gentini jelentés elfogadása.. a kampánycéljuk az lesz: fel kell építeni az európai egyesült államokat, amely papíron értéksemleges lenne, de valójában a háttérhatalom kormányozná (ugyanaz, amely Juncker jelenlegi elnöknek lehetővé tette, hogy az egész EU egyik legkorruptabb múltú ex miniszterelnökeként EU bizottsági elnök lehessen,  - ez már önmagában botány volt - kik is tiltakoztak akkor, hogy ő elnök lehessen? 2 tagállam miniszterelnöke merte megtenni: az angol Cameron, és Orbán), kilóra megvett / háttérből megfenyegetett / pórázon tartott képviselőivel, akik már most úgy szavaztak, ahogy ez a hatalom elvárta tőlük. szóval csak papíron lesz demokratikus az európai egy. államok, ám valójában egy diktatúra lesz! csak te, és a hozzád hasonló megvezetettek ezt nem látják, mert hisztek még (hajlott korotok ellenére) az EU-s mesékben..ez a szintetek..
itt van neked egy kis háttéranyag arról, hogy kire lehettek olyannyira büszkék az elvtársaiddal:
https://mno.hu/kulfold/juncker-segitette-az-adoelkerulest-1379015
2018-09-13 11:31:18
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5433
a kettőnek semmi köze egymáshoz
igen, 4/5-e lenne a fidesznek az angol választási rendszerben - mégsem ordít itt 10ezerrel az antiorbanista kórus hogy "pfujj, GB az nem demokratikus ország ám, mert hihetetlenül torz választási rendszere és törvénye van, botrány botrány botrány!!", - és Szar-gentini sem kezdeményez ellenük semmiféle eljárást.. pedig megtehetné, hiszen GB-ban még alkotmánybíróság sincs (!!!!!), tehát akkor még sokkal antidemokratikusabb mint Magyarország, hiszen nálunk meg van!
és: azzal azt az ökörséget meg felejtsd el, hogy a britek nem szavaznák kormányra a fideszt - merthogy ez csak egy fikció, aminek semmi értelme!
2018-09-12 18:02:22
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5374
"A probléma ott van, hogy a britek egy ilyen pártot, mint a Fidesz-KDNP, soha nem szavaznának meg "
nevetséges, ez csak játék a szavakkal! kb. olyan mintha azt írtad volna: "ha a szőlő körte lenne, akkor hoszúkásan megnyúlnának a szemei, vékony nykuk is nőne amelyekből hosszúkás szárak nőnének ki (minden szemből), és a színük is megváltozna"
2018-09-12 17:18:13
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5366
nem vicces hanem szánalmas viszont amit te írtál: "Ez most vicc ugye? Orbánt valóban nem a magyar nép választotta meg, hanem a választópolgárok egy része, messze nem kétharmaddal. "
minden parlamantre igaz ez a világon, ahol népképviseleti rendszer működik, ez az első fele.
az pedig hogy nem 2/3-al, szintén így működik még nagyon sok demokráciában, értsd: a mindenkori győztest felerősíti a rendszer azaz több helyet kap a parlamantben azért, hogy az ország kormányozható legyen, és ne bukdácsoljon úgy mint pl. az olaszok, ahol nem ilyen rendszer van, sok kis párt is bejuthat és 40 valahány év alatt volt nekik kb. 46 kormányuk azaz nincs stabilitás, érted?
nálunk 1990 óta működik ez a győztest erősítő rendszer, akkor a német rendszert másoltuk le ezzel.
tehát miért ítál nagy butaságot ? mert 2010-ig mindig úgy volt nálunk is mint a németeknél, hogy akik elmentek szavazni, azok többsége választott egy pártot (vagy többet) amely aztán a kapott szavaztaihoz képest,- első helyezettként, - több parlamenti helyet kapott h. stabilan kormányt alakíthasson.
ugyanazon 1990 óta működő rendszer és törvény alapján kapott a fidesz 2010-ben 2/3-ot! nem azért kapta mert ő előtte megváltoztatta volna a törvényt, erre nem is volt lehetősége!
annak ellenére kapta a 2/3-ot, hogy a baloldal felszólította az 1. forduló után az ország közvéleméynét, NE szsvazzon újra a fideszre mert abból még baj lehet, csorbulhat a demokrácia, stb.
ennek ellenére meg lett szavazva a 2/3, amiről nem a fidesz tehet, hanem azon választók, akik elmentek akkor szavazni!
akik nem mentek el, azokra te hiába hívatkozol, őket nem érdekelte az egész! no ezért írtál nagy butaságot, remélem belátod? és remélem azt is belátod, hogy így működik a demokrácia, azaz: a népet / mindenkori szsvazati joggal rendelkező állampolgárokat  nem lehet leváltani!
2018-09-12 15:08:53
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5316
"En is azt allitom, hogy orbant nem a magyar nep valasztotta meg."
aha!, végre megtudtuk: akkor bizonyára az ufók vagy a földönkívüliek voltak, ugye? :-)
2018-09-10 19:55:47
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5055
jól látod, maximálisan egyetértek
kettős mércéjük így működik, és a saját maguk szempontjából ezek menthetetlen emberek..
bele vannak betegedve még így, több mint 8 év után is abba, hogy nem az a párt vagy pártok alakíthatnak kormáynt, amely(ek) re ők szavaztak..
2018-09-10 19:52:14
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5054
kár erőlködnöd :-)
igen én írtam az alábbit és fenntartom: demokrácia = a mindenkori válaszutáson résztvettek többségének uralma a szintén résztvettek kisebbsége felett
tényleg nevetséges hogy Hitler tud csak az eszetekbe jutni, de akkor lássuk:
Hitler - tudomásum szerint -  demokratikus választással került hatalomra. majd azt tette amit tett - fontos itt megjegyezni, hogy akik megválasztották, nagyon sokáig maximálisan elégedettek voltak a kormányzásával..de tudjuk hogy aztán csúnya vége lett a sztorinak, tudjuk jól
nálunk mi van: pontosan az, hogy Simeone remekül leírta az #5040 -ben!
konkrétabban: 2006-10-ig létrejött egy új többség, melynek elege lett az álbaloldalból
le is váltották az álbaloldalt, eddig vágod, ugye?
és msot figyelj: hát az van, hogy 2010 óta itt nem történt vagy nem jött még össze az a nagyon csúnya vége a sztorinak ami Hitlerrel megesett (jellemző beteg baloldaloi agyak hívják persze csak elő mindig Hitlert, orbán előképeként).
visszatérve 2010-re: hogy utána mi történt, olvasd el erről ezt a részletes kimutatást, amit a szuper 24.hu készített, és tanulmányozd, ok?
ha vmit nem értesz csk írj bátran, segíteni fogunk, ok? jó szórakozást:
https://24.hu/belfold/2018/04/20/igy-zuhant-ossze-a-baloldal/
2018-09-10 18:55:30
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5038
Horn Gábor véleményét erről itt olvashatod, (ha nem hiszed az atv.hu-n keresd vissza a műsort)
https://www.lokal.hu/2018-04-horn-gabor-nem-hisz-a-csalaslegendakban/
2018-09-10 18:53:05
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5037
semmi butaság nincs benne, merthogy ez a valóság (még akkor is ha nem akarsz tudomást venni róla, de mindenkinek joga van utának lenni..)
és: demokratikusan hatalomra kerülni, meg demokratikusan kormányozni az nem ugyanaz!
ismétlem: aszerint van megítélve pl. Orbán, hogy ki szsvazott rá és ki nem.
akik nem szsvaztak rá, diktatúrát kiáltanak
akik rá szavaztak (az a stabil kb. 2,5 millió választó ha jól tudom) azok szerint pedig erről szó sincs
ezért írtam korábban: hiába fanyalognak a mindenkori vesztesek, a népet nem lehet leváltani és kész!, ennyi
2018-09-10 16:59:16
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5017
ez a hasonlat egyáltalán nem áll meg
nem biztos hogy BL-t tudna nyerni, még úgy is
de ismétlem: demokrácia = a mindenkori válaszutáson résztvettek többségének uralma a szintén résztvettek kisebbsége felett (meg azon marhák felett is, akik nem vettek részt)
akinek fáj a demokrácia, az ne állítsa magáról azt hogy demokrata, ok?! (mert ez azt jelenti, hogy ő inkább diktatúrát szeretne)
továbbá: a történelmet / játékszabályokat / békezserződéseket/ törvényeket mindig a győztesek írják! -- ha tetszik ez a veszteseknek, ha nem!
2018-09-10 16:54:55
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5013
"Mintha éjszakánként randalíroztak volna a keménymagosok az utcákon, és mintha lett volna egy TV székház elfoglalás is nem túl békés eszközökkel"
mintha lett volna egy öszödi beszéd is, nem?
annyira bénák vagytok hogy még mindig nem értitek, pedig xxxx alkalommal leírtuk itt már többen is:
az öszödi beszéddel ásta meg a saját sírját az álbaloldal, továbbá ugyanazzal alapozta meg a fidesz 2010-es győzelmét is, ráadásul 2/3-al (csak akkor még senki sem sejthette előre, hogy ez bekövetkezhet)
hiába károgsz vagy próbálsz visszamutaogatni msot orbánra, ő itt csak egy következmény! és az a rendszer amit felépített, megfelel azoknak akik rá szsvaztak, érted?
miért várod el, hogy másképp gondolkodjanak?
vagy: te egy jelenlegi DK-s szsvazótól is azt várnád el hogy úgy gondolkodnn mint egy fideszes? ugye nem?!
hát akkor?  gondolkodj már egy kicsit!!
és igen: ha majd egyszer levitázlik a fidesz, akkor minden borulni fog és fordítva lesz! ennyi
2018-09-10 16:48:13
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #5011
én csak saját navemben beszélek / írok
semmi kétség, ahány szavazó (akár kormánypárti akár ellenzéki), annyiféle vélemény!
de figyelmedbe ajánlom: a fidesz nemcsak megtartani tudta, hanem növelni is(!) azt a fix azavazóbázist aki, 2010-ben hatalomra juttatta - és ez a lényeg!
tudod erre szokták azt mondani, hogy "a népet nem lehet leváltani"
függetlenül attól, hogy mit mond neked ez a konkrét ismerősöd!

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE