salve

Regisztráció:
2017-01-17 14:10
Hozzászólások száma:
877
Utolsó hozzászólás:
2018-06-21 16:10
Pontok:
Tapasztalati: 2
Aktivitási: 5
Népszerűségi: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-02-05 15:19-ig
A moderátor indoklása:
személyeskedő klón
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 19:49-ig
A moderátor indoklása:
Szemelyeskedes

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2018-06-21 16:10:58
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15732
"németek meg jogszabályt sértettek, mert befogadták őket. Ők mit tehettek volna az érkező tömeggel szemben, ha szerinted nem lehet erőszakot alkalmazni?
Egyébként határsértőkkel szemben (akik nem adtak be menekültkérelmet) igenis lehetett volna kényszerintézkedést alkalmazni."
bocs de meglehetősen álszent az érvelésed ehhez csak pár szempont:
nem akarják ezt sokan megérteni, de éppen ezért és ettől volt ördögi ez az egész bevándoroltatás, hiszen
1. a bevándoroltatás célja éppen az (volt már akkor is) hogy kényszerhelyzetbe hozzák nemcsak Merkelt, hanem egész Európát, hiszen ha
2. lezárta volna a határt bárki egyoladlúan, akkor rásütik hogy rasszista állat,
3. annál is inkább így van, hiszen mint pampa utalt rá: már önmagában csak a kerítés ötletének felvetése miatt is lerasszistázták pl. Orbánt, és a fősodratú nyugati média ezen ugrált egy nagy kampányt ráépítve, amire vastagon rácsatlakozott itthon is nemcsak a média, hanem ballib pártbéli elvtársaid is, meg az UNHCR magyar szóvivője is!
a legképmutatóbbb amikor arra hívatkozol, hogy a "magyar bánásmódra voltak a panaszok", miközben mindenki tudta: a magyar kormány többször is elmondta, Debrecenben és még 2 helyen az országban szállás és meleg étel is várta volna a Keletinél letáborozott tömeget, ÁM ŐK NEM ÉLTEK ezzel a lehetőséggel, hiszen nem menekültek hanem megélhetési bevánsódorló volt a leglább 70 %-uk, azért akartak türelmetlenül felszállni a Németország felé induló vonatokra papírok, vízum stb. nélkül, de ismétlem: mindezt erőszakosan, ajtót rázva, tökön babon átmenve, irányíthatatlanul, gátlástalanul tették
az egész érvelésed éppen ezért álságos és átlátszó, főleg így utólag!
2018-06-21 14:04:43
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15719
 igen, konzervatív: papíron (már vártam ezt a felvetést), ezt te is nagyon jól tudod
ahogy azt is, hogy szavazói igen jelentős részét elvesztette, akik átmentek főleg az AFD-hez, óriási arcvesztésen ment át a CDU az utóbbi 3 évben - Schulz elvtársaddal és az SPD vel együtt (emlékeztetőül: Schulzot 100%-al! - figyelem:  ilyen még csak É-Koreában volt korábban, meg PolPot rémuralma idején kambodzsában - választották meg az SPD elnökének miután hazament az EU-ból, majd: csúfosan megbukott azzal együtt hogy a német választók őt is egyszerre büntették a az utóbbi 3 éveb lezajlott tartományi és országos választásokon)..
2018-06-21 13:37:35
mutat
2018-06-21 13:35:36
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15696
pontosan így van!
kilógott a lóláb az első perctől kezdve
Merkel ma már hátrál, de tudaj hogy lelepleződött és nem sok választja el a totális, végleges bukástól...
és mindent elmond, hogy a sík idióta kolaíciós partnere, az SPD per pillanat is azt ordítja, nem szsbad lezárni a bajor határt az olaszok felől beszivárgó "menekültek" előtt
nem túlzás kijelenteni: Európa sírásója a baloldal, amelynek döntő felelőssége van a migránsválságban,
de signal2 és elvbarátai továbbra is ezt a destruktív politikát mentegtik itt a fórumokon a mai napig is (melynek következményei: közbiztonság romlása, szciális kiadások órisási növekedése, terrorizmus: többszáz ártatlan emebr halála; párhuzamos társadalmak kialakulása, nyomor és erőszak) ......
2018-06-21 12:29:04
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15685
nem tudta hogy jönnek, csak sejtette. pontosabban: azt tudta - hiszen kész tény - , hogy tizenéve jöttek folyamatosan illegális határátlépők akiket többynire le is kacsoltak a déli határainkon a rendőrök, de ezek csak kb. havi 20-60 embert jelentettek. azt tehát tudta hogy a határsértési próbálkozás folyamatos és jön ennyi migáns - de azt viszont nem tudta, hogy nyáron már tömegesen, ezrével özönlenek majd és azt sem tudta - amire persze "teljesen véletlenül" te egyszer sem reagálsz(!!) - hogy a baloldali görög kormány szemet huny majd az invázió előtt és semmit nem tesz majd ennek megakadályozására (teljesítve Junckerék elvárását)!
azt pedig nagyon jól tudod (csak mellébeszélsz): fizikai képtelenség volt megvédeni addig a déli határt, amíg nem állt teljes hosszában a kerítés! többezres, senkire és semmire nem hallgató erőszakos invázió indult meg, amely mindenen átgázolt és erre nemcsak mi, hanem senki sem volt felkészülve - mert nem is lehetett!
2018-06-21 11:28:18
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15677
"nem sikerült megvédeni Magyarországot, és 400.000 ellenőrizetlen migráns robogott át "
ezt a csúsztatást hányszor írjátok mlg le? merthogy nem is lehett megvédeni, hiszen 3 nap alatt nem lehett felépíteni egy kb. 150 km hosszú kerítést, ezt te is jól tudod! amióta viszont áll a kerítés és figyelik, azóta a megvédés: kész tény!
"nem került megmagyarázásra a kormány részéről, hogy a szerb határon ez hogy lehetséges "
xxx alkalommal el lett magyarázva: úgy, hogy a görög (ál)baloldali kormáynon lévő elvtársaid a mai napig is leszarják a saját határuk megvédését (ezt persze szándékosan teszik, az EU pnzéért cserébe önként vállalták ezt) és engedik beözönleni a migránsokat - így történhetett meg hogy pl. Szerbiában is feltorlódott többezer ember. őket  azserbek nem merik visszatoloncolni a görögöknek mert ők is be vannak tojva hogyha ezt tennék, akkor az EU csatlakozásukat nem enegdnék meg. így fordulhat elő, hogy ezen náluk élő párzeer migráns közül jónéhányan beadták hozzánk a menekültkérelmet és jópárnak el is fogadták, hiszen a mygar állam betartja nemzetközi humanitárius kötelezettségét azal, hogy a kérelmek beadását lehetővé teszi a tranzitzónában
illene már befejeznetek a manipulációt és hangulatkeltést ezeken a fórumokn!!!
2018-06-19 11:33:33
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #76744
""a sorosizmus lényege a meglévő hatalmi és irányitási struktúrán keresztül rákényszeriteni az emberekre az elméletüket "
igen ez is benne van, de a kényszerítést megelőzi az ideológiai fellazítás/megdolgozás, amelyhez a fősodratú tömegmédiát alkalmazzák mint elsődleges fegyvert = manipulálnak és úgy tematizálják a közbeszédet mint pl. "menekültek" melletti hangulatkeltés azzal hogy sajnáltatják őket, olyan fimek/műalkotások készítése és reklámozása amelyek a bevándorlókat csak pozitív színben állítják be mintha csak az lenne rájuk jellemző hogy miylen remek közösségi embrek, stb.; vagy pl. az elitfutballban a "say no to racisme" című szlogen agyonreklámozása szintén ezt a célt szolgálja; ÉS MIUTÁN ez a tömegaltatás eltérítette az átlagnyugati gondolkodását = nem ismeri fel a saját elemi érdekeit - hiszen elebeszélve sincsenek a problémái, nemhogy megoldva - , no utána jön a kőkemény cenzúra, amivel elhallgattatják pl. azon újságírókat/köztisztviselőket/brüsszeli bürokratákat, akik csak civilben és 4szemközt merik neked elmondani hogy nem értenek egyet pl. a bevándoroltatással meg a melegjogok állandó reklámozásával sem - ám nyilvánosan vagy egy másik kolléga és főleg egy külföldi riporter kamerája előtt már nem merik felvállani, mert félnek a megbélyegzéstől: attól hogy rasszistának minősítik őket csak azért, mert mondjuk meg mernék említeni hogy a migránsbűncselekményeket esetleg azonos mércével kellene büntetni, mint a benszülöttek által elkövetetteket! Brüsszelben pedig ha ez kitudóddna egy tisztviselőről, akkor az állásávla játszik tehát ha nem akarja hogy kirúgják, akkor kussol és talán még 4szemközt sem meri neked elmondani a saját véleményét. gondolatrendőrség alakult ki tehát nyugaton, méghozzá nem is akármilyen! nálunk ugyanez ment évekig: amíg a Jobbik ki merte monmdani hogy cigánybűnözés/megélhetési bűnözés/megélhetési gyerekvállalás tömegméretekben létezik Mo.-gon, addig és akkor ő maga volt a balliberális médiában a patás ördög és 1. számú közellenség - ám mihelyst irányt váltott a Jobbik és kvázi elindult középre hogy balos szsvazókat is átcsábítson, ezt azonnal elfelejtették neki a ballib megmondóemberek és önmagukat szembeköpve hívták meg Vona G-t pl. a Spinoza  házba bájcsevegni a választási kampányban = ha ki meri mondani az igazságot a Jobbik, akkor rasszista és kiirtandó közellenség - ÁM ha ezt 2 perc alatt úgymond elfelejti és érdekből fel lehet használni Orbán megbuktatására, akkor máris jófiú és szerethető és meghívják a Spinozába..
2018-06-15 17:24:19
mutat
Orbán Viktor az Economist címlapjára került #69
"A kormány sem hitelesebb és jobb vagy rosszabb, mint az ellenzék"
ezt ahány ember van, annyiféleképpen látja - és egyébként is, mihez képest?
lásd ápr. 8-i választás eredménye: azért mégiscsak születette egy döntés arról, hogy a szsvazáson résztevttek többsége szerint ki érdemesebb az ország vezetésére..
"Aki ennél jobb színvonalat szeretne -El lehet menni Magyarországról..."
mert szerinted nyugaton jobb a színvonal? és itt nem mérvedó hogy az Economist kivel riogatja az olvasóit.. elég ha csak maradunk GB-ban: hát nem szánalams a berxittel kapcsolatos vergődés? az, hogy mennyire fogalmunk sincs, hogy lehetne megoldani? a példák sorát év végéig lehetne sorolni és nemcsak a britektől..
2018-06-15 12:46:48
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15350
-pny nem is akar tisztában lenni a tényekkel..
neki itt nem az a célja
ő hangulatot akar kelteni...és mindig egy irányban..
2018-06-15 12:29:42
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15344
igen
nem tudom ellenzéki szavazó voltál-e ápr. 8-án de az biztos, hogy az ellenzéki pártok (és szsvazóik is) - talán leszámítva a Jobbikot - nem értik sem Mo.-got, sem Európát..és az ott zajló folymatokat..
ezért tartanak ott, ahol.. és meg is érdemlik
2018-06-15 12:26:44
mutat
2018-06-15 11:18:38
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15313
nem
ha utánanézel a nemzetközi sajtóban a témának - nos utána próbáld majd megcáfolni mindazt, amit a szerző ebben az írásban összefoglalt, ok?!
addig csak üres fecsegés, azaz 0 értékű volt ez a hozzászólásod
2018-06-15 11:15:54
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15312
ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna..........
2018-06-15 10:53:32
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15304
"...A rendezvény témáiból és a résztvevőkből egyaránt arra lehet következtetni, hogy a cél továbbra is ugyanaz, amit a Bilderberg-csoport korábban már megfogalmazott: az úgynevezett új világrend megteremtése, amin a globalizáció gyorsított továbbvitelét, egy nemzetállamok nélküli világ létrehozását értik..."
https://magyaridok.hu/velemeny/bilderberg-a-szigoruan-titkos-tarsasag-3184621/
2018-06-15 10:14:25
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15302
a spanyol parlamentben épp azért szervezte meg (minden bizonnyal) a háttérhatalom a bizalmatlansági indítványt mert pánikba estek, hogy az új olasz kormány (amit szintén megpróbáltak első körben elkaszáltatni az olasz államfővel, csak az nem jött be mert a kinevezendő hentesről gyorsan kiderült, nem kapná meg a többséget a parlamentben), szóval: azért kellett megszervezni a jobbközép spanyol kormány megbuktatását, hogyha az oalszokhoz nem, akkor ezentúl a spanyolok nyakára lehessen hajóztatni ezrével a migránsokat, és ehhez kell egy kollaboráns baloldali kormáyn, amely máris teljesíti a házifealadatot, és - ahogy tette azt korábban a szintén balos előző olasz kormány - teljesíti a Sros network minden óhaját, sóhaját = folytatódik Európa megszállása és sírjának megásása.. "köszönjük"!
2018-06-14 16:33:40
mutat
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül #11608
el lett neked magyarázva a 4 ezer ember, többen többféleképpen megtették - de nem voltál képes megérteni, mert nem is akartad
neked itt sosem az volt a célod hogy vmit megérts, hanem egészen más..az előző hozzászólásomban már utaltam rá, hogy mi..
és az öngólt te szerezted, lásd ápr. 8-i eredmény: KO-val kaptatok ki!
2018-06-14 15:06:22
mutat
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül #11606
de, de, de, ők a tieid, a te védenceid!
már Őcsényben is őket féltetted a csúnya magyar panzióstól és sjnáltattad itt őket ezerrel
annyira szánalmas és átlátszó az a propaganda amit ezzel kapcsolatban itt már xxx-szer lenyomtál, hogy...: az április 8.-i eredményhez vezetett = együtt bukatatok meg, a pártjaitok és ti, akik a kommentjeikkel segítettétek őket   :-)
2018-06-14 15:01:58
mutat
2018-06-13 17:50:01
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #76649
ez a beszéd :-)
amúgy egyetértek, lenne sok javítanivaló az eügyön - de: nem véletlen hogy minden párt csak akkor és addig tudja a megoldást, amíg ellenzékből fűt-fát megígérhet, ingyen (főleg ha tujda, vszínű nem nyer majd választást). de ha mégis megnyeri a választást és kormányrakerül, akkor? , nos akkor: pár hónap altt elfogy a tudomány és kiderül, hogy ja, mégsem tudják a megoldást....
2018-06-13 16:48:28
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #76647
a finanszírozási kérdésben nem tőlem kell választ várnod, ezt jól tudod - ezt intézze el egymás közt az eü. kormányzat és a rezidensek vagy bárki, aki érintett. nem kell félreérteni: én nem akarom védeni vagy mentegetni azt, ami ma az eügyben nem jó vagy nem működik
a hszólásod többi része viszont csak üres duma: kizárt hogy épkézlb programot tudnál erre kidolgozni illetve tegyük fel h. sikerülne, - de az maga lenne a csoda! azért lenne csoda, mert ismétlem, 30 éve alatt itt volt már pár kormányunk iylen is meg olyan is, ugye? és ha nekik nem sikerült megváltoztatni a az átlagmagyar táplákozási stb. szokásait, akkor majd neked , épp neked sikerülne? nem hinném! meglepne!
olyan ez mint a futball: lehetsz te szuperedző szupertatktikával, ha a játékosaid a pályán képtelen megvalósítani az elkézelt taktikát!

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE