salve

Regisztráció:
2017-01-17 14:10:39
Hozzászólások száma:
1 035
Utolsó hozzászólás:
2018-11-08 13:22
Pontok:
Tapasztalati: 2
Aktivitási: 5
Népszerűségi: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-02-05 15:19-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedő klón
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 19:49-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Szemelyeskedes
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-10 16:39-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Higgadj le egy kicsit.

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2018-11-08 13:22:28
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12773
továbbra is fenntartom: te látszatokat próbálsz keleteni - és pontosan ugyanoazon érvekkel, állításokkal teszed ezt mindig, ahogy és amivel az EU szokta : azt a látszatot próbáljátok kelteni, hogy migrációügyben itt kérem minden a legnagyobb rendben van, és mindenki más - a magyar kormány főleg - csak hazudik..mert azt képzelitek, hogy a tömegek ezt a polkorrekt mellébeszélést még elhiszik nektek, DE, : nem hiszik el! ezért szorult vissza az utóbbi 1-2 év választásain folyamtosan az olasz, a német, és az osztrák "baloldal" egyaránt (és nem kis részben a migrációs politikájuk miatt)!
"Az, hogy Gulyás azt mondja, hogy nem értett egyet vele, nem jelenti azt, hogy ne lett volna közpénzből történő néphülyítés."
megismétlem: nem volt néphülyítés, az aza akkor pár hétig látható plakátsor csak minimális hatást ért el, főleg azután hogy Gulyás G. nyilvánosal el is határolódott tőle. mert messze sokkal bölcsebb a magyar átlagválasztó, akit nem is ismersz hiszen tegnapig azt hitted, le is írtad itt, hogy "ők nem tudják, van itt nálunk legális bevándorlás is". tehát még 1x: nincs itt , nem is lesz olyan kormány, amelynek sikerülne sikeresen elhülyteni bármely kommunikációval a magyar társadalmat, mert ez már 1990 előtt sem sikerült!!, PEDIG akkor még csak 1db országos tv és  rádió működött és az írott sajtó is 100%-ban országszerte az Mszmp által cenzúrázott hírekkel tömte az emberek fejét - ám mégis megbukott a rendszerük pedig nem volt internet és nem tudtak külföldi idgeennyelvű tv-ket sem nézni, és rádiókat is csak korlátozottan tudtak hallgatni !!
és bizony, konfirmálnom kell hogy kifogytál az érdemi érvekből. nem sikerült megcáfolnod hogy volt és van jelenleg is segített illegális bevándoroltatás; nem tudtad megcáfolni hogy ennek elősegítésében  a fent említett baloldali kormányok oroszlánrészt vállaltak (meg is buktak azóta a  görög Ciprasz kivételével, - Merkel csak látszólagos kivétel hiszen ő már csak papíron jobboldali és népszerűsége folyamtosan csökken, csak egy összatákolt kényszerkolacíó foglyaként vergődik még kb. 2 évig); nem tudtad megcáfolni hogy közben az EU durva kettős mércével csak akkor ugrik neki Mo.-nak és "félti a demokráciánkat"  ha itt jobboldali kormány van hatalmon  - ám megfeledkezett erről amikor 2006-ban a baloldali kormány erőszakos rendőrterrorral verte szét egy ellenzéki párt békés ünneplőit gumilövdékkel megnyomorítva közülük  több tucat embert, nem ebszélve az azt követő, koncepciós eljárásokkal! Göncz Kinga volt akkor az EU Libe bizotttságának alelnöke, és aljas módon hallgatott, eltussollni próbálván ezt a kínos ügyet az EU parlamanetben, miközben sem Sargentininek, sem senki más elődjének eszébe sem jutott még csak elítélni sem azt a botrányosan brutális jogtiprássorozatot, ami akkor itt történt!!
2018-11-07 11:50:01
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12750
no látod, igazoltad ismét hogy csak a szavakon lovagolsz, mert amúgy régen elfogyott az érdemi mondanivalód!:
és te tévedsz!: már hogyne tudná a társadalom, hogy van legális bevándorlás! megsúgom: nemcsak Bp.-ten, hanem vidéki kisvárosokban is vannak már pl. arabok üzemeltetésében működő gyros sütők (egy 30 ezres városban persze max. 1 db értendő ezalatt. az egyik aki ilyet láttam,  azt mondták róla nekem hogy marokkói, ha minden igaz). a kínai boltokkal és kínai üzemeltetőikkel tele van az ország, ezt is mindenki tudja.
"Azt viszont hiszi, hogy folyik illegális bevándoroltatás"
ebben nem tévednek, mert valóban folyik illegális bevándoroltatás (jelenleg görög és spanyolországba, hallgatólagosan és kerülve a nyilvánosságot de persze mindenki tud róla), csak ti nem akarjátok elismerni, és még ahhoz is bátorságotok van, hogy mentgetni próbáljátok évek óta ez alól a reális vád alól az EU-t!
"a kormány azt hirdeti milliárdokét., hogy ha "Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját"
itt megint csúsztattál és ferdíteni próbálod a vlóságot, ahogy szoktad!: mert 1. ez már múlt idő, egyszer volt csak ilyen plakát, még 2015 tavaszán és azóta nem láthatsz ilyet, sehol!, 2. Gulyás Gergely, aki azóta kancelláriaminiszter lett, világosan kifejtette akkor kérdésekre válaszolva, hogy konkrétan pl. az a plakát nem felelt meg az ő ízlésének, azaz szerinte nem volt helyénvaló és félreérthető volt, azaz ő nem tette volna ki! tehát hivatalosan elismerte a fidesz egy vezető politikusa még akkor, hogy az a plakát (és vszínűleg nemcsak az) , őszerinte, hiba volt!
"a kormányzati kommunikációt meg kell szépíteni magadnak, hogy logikus legyen"
nem kell megszépíteni, lásd fentebb a Gulyás G által megfogalmazott kritikára való konkrét utalást, ami ellenőrizhető. inkább arról van szó, hogy neked kéne eltekinteni a fideszellenes érzelmeidtől, és megpróbálni semlegesebben, csak a tényekre koncentrálva elemezni a helyzetet
2018-11-06 12:54:20
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12694
"A kommunikáció szerint semmilyen bevándorlót nem várunk..."
hiába lovagolsz a szavakon, ezt mindenki érti, eddig is értette, aki akarja és akarta!  te azért erőlködsz ezen, mert rég elfogytak az érveitek bevándorlásügyben, így nem marad más csak az, hogy ebbe még próbáltok belekötni, (0 sikerrel, mert a társadalom döntő többsége nem rezonál az érvelésetekre).
"Ha a kormány azt szeretné mondani, hogy muszlimok és képzetlenek nem kellenek, más viszont igen, akkor mondja ezt."
megint beleragadtál a " vagy csak fehér / vagy csak fekete" logikába..  igen, azt mondja, nem leszünk bevándorlóország. ezen szerintem azt érti: nem kívánja az illegálisan az EU-ba belépettekből való, tömeges lakosságcserével megoldani a demográfiai problémát - ebben nem is kell megkülönböztetni muszlimokat vagy nem muszlimokat, és a képzetleneket vagy képzetteket! mert hozzáteszi,  azt próbálja elősegíteni, h. a magyar társadalom  saját erőből tudja megállítani a népességfogyását. ellentmondás azért nincs, mert mindenki tudja, hogy ezzel párhuzamosan folyik, mindig is folyt legális bvándorlás azaz 1. nem véglegesen itt letelepedni kívánó európai vendégmunkások beengedése idény jelleggel vagy hosszabb távra, és 2. menedékkérelmek benyújtása- elbírálása és indokolt esetben való elfogadása, aminek akár végleges itteni letelepedés is lehet a vége (ahogy eddig is volt, erre hoztam fel konkrét példát az előző hsz-somban).
"Igaz nemrég még az iszlámot a világ nagy lelki és szellemi termékének tekintette Orbán. "
ebben sincs változás, mert nem mondta sehol azt, hogy ezt visszavonta volna! miért is kellett volna visszavonnia? hiszen előző hsz-somban is konkrét példával igazoltam, : egy legálisan idteelepült, képzett, nyelveket beszélő és dolgozó, adózó muszlim bevándorlónak ettől függetlenül minden segítséget megad az állam a boldoguláshoz (ha elfogadja az itteni értékrendet és törvényeket, kultúrát stb.) - DE ő nem azonos a fent említett lakosságcserében beözönlött, 90%-ban muszlim, döntő többségében képzetlen, megélhetési bevándorló migránstömmeggel - akikre a fidesz szerint itt nincs szükség. továbbá azért sem kell visszavonnia mert azt is mindneki tudja, hogy az iszlámnak vannak mérsékelt és szélsőséges irányzatai is,  - és ő csak az utóbbit nem tartja elfogadhatónak!
2018-11-05 12:25:23
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12662
továbbra is csak elferdíteni próbáltad a valóságot, de már megint kilóg a lóláb..
a "nem leszünk bevándorlóország" annyit jelent: pár éve lehet hogy másképp látta a fidesz de ma úgy látja,  ide ne jöjjön be tömegével olyan 99%-ban muszlim "munkaerő" , mint amilyen 2015-ben elözönlötte Európát (és kb. 15% uk fél vagy teljesen analfabéta volt, feélsőfokú végzettsége pedig kb. 5% uknak volt). hanem 1. körben próbáljuk meg saját erőből megállítani a népességfogyást, és ha nem sikerül, akkor majd újra elgondolkodhatunk a megoldáson. de akkor is csak olyan európai vemdégmunkás behozatalról lehetne szó, mint pl. az ukránok. és ismétlem, ez eddig sem, ezután sem zárta ki azt hogy olyan muslim bevándorlóink is legyenek (pár százan vagy pár ezren) mint pl. a letelepedési kötvényesek vagy olyanok, akik itt magyar egyetemet végeztek el, sikersen töltötték itt le a szakmai gyakorlatukat és angolul legalább középfokon tudtak már akkor is, amikor ideérkeztek (személyesen is ismerek ilyen egyiptomiakat pl. nem is egyet, akik legalább 3-4 éve itt dolgoznak Bp.-ten, itt és a részben már magyar családjuk és nincs velük semmi gondja senkinek - képzeld el, ők nemcsak megértették, alkalmazzák is azt ami az óriásplakátokon volt. és olyan munkát végeznek ahol az arabtuásukra is szükség van, bocs, tehát nem vették el senkinek a munkáját).
a jól képzett szírekről sok esetben egyébként az derült ki, hogy egy szír egytemi diploma szaktudásban annyit ér, mint egy német szakérettségi, ok?! annál is inkább mert  van kint Németo.-ban olyan gyógyszerész ismerősöm pl., akinek még a magyar gyógyszerész diplomáját sem ismerték el a németek: hiába állapította meg hogy tök ugyanaz volt a tananyag mint amit itthon megtanult, gyógyszertárba csak akkor vették fel standard (tehát egy benszülött némettel azonos fizetésű) státustba, miután full német nyelven(!!) elvégzett egy tömörített 2 éves különbözeti képzést a német egytemen, és sikerrel levizsgázott mindenből!
2018-10-31 09:42:56
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12644
ez is csak részben igaz - igen, volt ilyen elképzelés, de ismétlem: változott azóta akkorát a helyzet ami elég volt ahhoz, hogy a fidesz megvlátoztassa az álláspontját, és nem pusztán csak taktikai okokból (tehát megnt azért vagy demagóg, mert megpróbálod köpönyegforgatásnak beállítani azt, amikor bármely párt az idő és tapasztalt társdalmi-gazd folyamtok értékelése során változtat az álláspontján). tehát nyíltabban: tudod mit gondol ma erről kb. a fidesz? szerintem és úgy tudom, kb. ezt: elvileg jó dolog (lehetne és az is) a bevándorlás de csak akkor és addig, amíg azonos kultúrájú emebrek jönnek ide akár csak pár évre dolgozni, akár végleg letelepedni. pl.: ukránok 100 ezrei dolgoznak per pillanat is Lengyelországban vendégmunkásként - semmi alapvető gond nincs velük, és ez nem mond ellent annak, hogy a mai lengyel kormány NEM akar 1 db-ot sem a németekhez beengedett iskolázatlan robbantgató-erőszakoló-munkakerülő muszlim tömegből, akiknek fingjuk sincs arról mi az hogy Európa és szó szerint nem tudnak késsel-villával enni! műás példa: vki kimutatta itt hogy hozzánk meg elég sok kínai jött (a letelepedési kötvény vevőinek döntő többségét is ők adták), : van velük bármiylen probléma? nincs!, mert a már most is itt élő kínaiak döntő többsége dolgozik és nem segélyekért sorbaállva tartja a markát, egyre többen és jobban tudnak magyarul és nem evszélyeztetik a közbiztonságot sem! nos ez sem mond ellent annak hogy Orbán azt mondja: nem kérünk a németekhez beözönlött muszlim hordából 1 db embert sem, mert nem valóak Európába (tisztelet a kivételeknek közülük)!
a legnevetségesebb - pontosabban a legfelháborítóbb és legdemagógabb!!! ez az állításod: "ennek megtámogatására csináltak ördögöt Sorosból. Ráadásul úgy, hogy tucatnyi állításuk nem is támasztható alá "
merthogy Soros saját magából csinált örgdögöt 2015 óta amikor egyértelműen kiderült, hogy ő áll nem kis részben azon folymat mögött, ami akkor elindult. az sem titiok és az usa-ban is egyre több média számol be arról, hogy a az usa-mexikói határ felé menetelő karavánokat is Soros pénzelinilletve erősen rásegít az őket támpgató álcivilek tevékenységére, elsősorban anyagi támogatással! és azért is vagy demagóg, mert megint azt az open society ideológiát támogatod burkoltan, amely egyre kevésbé népszerűnn egészu Európában, hiszen sorra biktak meg eddig a a bevándorlást elősegítő baloldali kormányok: az olasz, az osztrák, és egyre jobban leszerepel a német Spd a tartomáyni választásokon, toábbá a papíron még jobboldali, de 2015 óta az open ideológiát megvalósító Merkel is a saját hazájában! viszatérve tehát az állításodra: a gondolatmeneted azért demagóg, mert kimaradt belőle a fidesz kapcsán egy "apróság": az, hogy igen , változott a párt álláspontja migrációügyben 2015 óta, DE ez véletlenül maximális társadalmi támogatottságot élvez - a ti, soros és EU barát, ezeket mosdatni kívánó politikátok és érveitek pedig: NEM!
2018-10-30 17:46:38
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12638

nem cáfoltad meg ezzel azt, amit írtam
baromi egyszerű: a politikában annyi minden változik évről évre, hogy teljesen természetes az hogy szövetségesek összevesznek vagy kiábrándulnak egymásból
x párt kijelenti h. soha nem kormányozna együtt z párttal majd fordul a helyzet és egy napon mégis megegyeznek, pl. a választási matematika adta kényszerből, stb.
a fidesz-soros viszonyban (mint minden másban) is így volt: volt egy normálisnak nevezhető kapcsolat = háború nem volt - amiből nem következik az, hogy fiedszék ne láthatták volna vagy érthették volna, mit művelt x éve soros. és fordítva is igaz: sorosnak is biztos h. volt ami tetszett esetleg a fidesz korábbi időszskaiból, és volt ami nem
de 2015-ben kialakult egy oylan válásg, ahol fidesz úgy látta, soros korábbi érdemeit nem elfelejtve ki kell mondani, hogy amit 2015 óta képvisel, az számukra minden szempontból elfogadhatatlan. tehát volt egy pont, lehet egy pont bárkinek az életében is (magánéletben is), amikor vkivel elvoltál, toleráltad a hibáit is de összességében elfogadható volt vele viszonyod és inkább támogattad - majd tett vmit, amitól kezdve azt mondod, no kösz szépen, veled ennyi volt, vége!
2018-10-30 16:04:53
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12635
óriási tévedésben vagymindenki tudja, hogy a fidesz-Soros kapcsolat 2015 előtt viszonylag jónak volt mondható, ezt több fidesze vezető világosan elmondta már azóta (pl. Németh Zsolt és mások is)a választóvonal azért 2015 , mert azóta SGY azt az arcát és azt a politikáját mutatja, amely - főleg a bevándorlásügy miatt -  a fidesz számára elfogadhatatlan!
az még nyagjából belefért hogy demokrata párti alapítványain keresztül SGY Bajnai kampányát pénzelte az usa-ból sokszáz M Ft-tal, - de az már nem fért bele (a fidesz szerint), amit SGY 2015 óta nemcsak amygar, hanem más országok viszonylatában is művel, az álcivil szervezetein keersztül! íme csak eygetlen kiragadott példa: no ez, ami már Orbánnak sem tetszik, és főleg 2015 óta:
https://www.rt.com/usa/355639-soros-clinton-albania-wikileaks/
2018-10-30 13:36:32
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12632
"Ha valaki nem emlékezne rá, a Hír TV Főhős című műsora felidézte, hogyan viselkedett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján. Bőven van miből válogatni, így nehéz eldönteni, melyik volt Gyurcsány Ferenc leghányigerkeltőbb megnyilvánulása miniszterelnökként. Azt mindenesetre gyomorforgató volt látni, amikor a komcsi Apró családba benősült pojáca-miniszterelnök az 56-os emlékműnél letérdelt az 56-os mártírok előtt, miközben a kormányellenes tüntetések egyik helyszínén, az Astoriánál a rendőrökkel gumilövedékeket lövetett a tömegbe. Akkoriban más idők jártak, Brüsszelt nem érdekelte a rendőrterror, nem ígért segítséget az áldozatoknak, nem merült fel Magyarország kizárása az Európai Unióból. Soros György szervezetei, a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International sem tiltakoztak, mint ahogy a balliberális értelmiségiek sem szólaltak fel az erőszak ellen. Sőt, mi több, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök maradhatott. Nem hatották meg a törött karok, a betört fejek vagy a kilőtt szemek, azt írta a blogjában, hogy lenyűgözte az a szakszerűség, ahogy a rendőrség tette a dolgát. Később ezt a bejegyzést törölte. A budapesti rendőrfőkapitány, Gergényi Péter is megkapta jutalmát, kitüntetést vehetett át Demszky Gábor főpolgármestertől. "https://hirtv.hu/ahirtvhirei/gyomorforgato-amit-gyurcsany-muvelt-2470714?fbclid=IwAR1wuuGj7PXarMagxSuy-vfI7sKw0c7ei1zxxAd9vii4b2o7czx2C1EQY_w
2018-10-26 16:53:53
mutat
2018-10-26 14:55:42
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8298

feleslegesen okoskodsz
ezek a tények: voltak és vannak nyugat európaiak akik ideköltöztek, mert otthon már elegük lett a közegből. nem a csökkenő vagy növekvő számuk az érdekes hanem a tény, hogy ez megtörtént , -nik. az is más kérdés hogy hányan vannak közülük olyanok akik egész évben itt élnek vagy csak vettek itt ingatlant és állandó lakcímüket meghaygták otthon (de attól függetlenül már többet vannak itt, mint ott)
az is tény hogy a francia zsidók pedig tömegével vándoroltak ki Izraelbe, mert Sargentini hazugságával ellentétben nem nálunk, hanem Franciao.-ban nőtt az antizsemitizmus, és zaklatják fizikailag is a zsidókat - ez utóbbi tény egyértelműen azt bizonyítja, hogy a francia közbiztonság (és akkor a demokráciájuk állapota is!) romlott sokkal többet 2010 óta, és nem a magyar (a francia zsidók pedig érthető hogy inkább Izraelbe mentek, nem hozzánk)! viszont a magyar zsidók pedig cáfolták Sargentini hazugságát: azt, hogy nálunk lenne per pillanat is antiszemitizmus meg zsidózaklatás! de téged ez nem zavar,, engem meg igen! de te úgy teszed magad nevetségessé, ahogy csak akarod, no ez utóbbi már engem tényleg nem zavar  :-)
2018-10-26 11:23:15
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #12585

az EU polkorrekt bullshitjét ismételgeted itt is, ahogy szoktad..nagyon gyenge
ezt ott arra használják hogy azt a látszatot keltsék: 'emberek, nincs semmi gond, bölcs vezetőink dolgoznak az ügyeken és megoldájk, ahogy kell'
ez persze csak egy altatás, mintha történne bármi is érdemben!
a sok szerencsétlen nyugati újságolvasó pedig jelentős részben beszopja ezeket a  púderdumákat, pontosabban: egyre gyaktrabban azt tapasztalja, mintha egyre kevesebb lenne az átfedés a való élettapasztalatai, és a médiából ráöntött információk között.. csak ez a folymat elég lasú még..mindenesetre az SPD pl. ezzel együtt jelentősen és fokozatosan veszített a népszerűségéből a németeknél, és ez vár Macronra is, úgy tűnik
2018-10-26 10:56:38
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8295

teljesen mindegy hogy 50 francia települt át hozzánk egy év alatt, vagy 150. a lényeg az hogyha nem is tömegesen, de jönnek onnan is (hollandok és németek az elmúlt pár évben ennél jóval többen települtek át). és megsúgom, Franciaországból a zsidók viszont tömegesen települtek át az utóbbi pár évben Izraelbe, mert a beimportált muszlim szélsőségesek zaklatták őket nemcsak vagyon elleni, hanem életellenes bűncslekmények tucatjait elkövetve (csak erről a nyugati fősodratú média a cenzúra miatt egyáltalán nem számolt be - csak a helyi kisebb példányszámú médiaában voltek ezekről hírek, és persze sargentini ingerküszöbét sem lépták át, ő még akkor sem vette volna őket figyelembe ha tudott volna róluk - ehhez képest nálnuk semmiféle zsidóellenes atrocitásokra vagy erőszakra nem került sor  legalább 10 éve, ám hazugságként mégis az került be a jelentésbe, hogy itt a zsidók fenygetve érzik magukat.. beszédes tény, hogy a Heti tv nevű magyar zsódi kábeltévének a Világ zsidó szemmel című műsorában a zsidó származású résztvevők egyértelműen kijelenetették, hogy a jelentés ezen része nem felel meg a valóságnak!)
ismétlem, ezen lehet gúnyolódni meg nevetgélni, de ezek tények.
2018-10-25 18:14:14
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8277

belinkeltem egy francianyelvű honlap cikkét, ami konkrétan erről szól (hogy franciák települnek át ide egyre többen mert otthon elegük lett) és erről egy dokumentumműsor is készült (nem magyar, hanem francia!)
egyébként úgy dugod homokba a fejed ahogy akarod, engem nem zavar..
2018-10-25 17:59:24
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8274

bocs de arról tényleg nem mi magyarok (vagy akár személyesen Orbán) tehetünk, hogy nyugaton bevándorlásügyben túltolták a biciklit és ez egyre több nyugati fehérembert arra ösztönöz, hogy önszántából ideköltözzön..fura helyzet az tény, de ez a tendencia
ázsiaiak bevándorlása hozzánk: ez nem probléma, mert ővelük nincsenek oylan gondok mint a muszlim migránstömeggel (műveletlenség, iskolázatlanság, bűnözés, munkakerülés, vallsái fanatizmus és főleg, erőszak - tisztelet a kivételnek)
2018-10-25 17:55:25
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8273
igen, erről is szó van
2018-10-25 17:30:02
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8268

a többszázezer magyar azért költözött el, mert a magyar ipar döntő részét a 90-es évek elején (bagóért) felvásárló "demokratikus" nyugatról idejött multicégeknek eszük ágában sem volt (és a mai napig sincs!) felhozni a magyar bérszínvonalat a amygar leaányvállalataikban a nyugat-európaihoz! sőt, a saját nyugati polgáraikat is lenézik és őket is kizsákmányolják = alattvalónak tekintik, a migránsokat is annak reményében (is) engedték be, hogy ők majd olcsóbban dolgoznak nekik rabszolgaként, mint a saját (német, angol, frnacia, spanyol stb.) uniós polgáraik! ennyit a "versenyszféráról"..
és a sok magyar azért is ment el, mert a magyar államot 1990 előtt végletesen eladósították és a közszférában évtizedeken át szintén nem tudtak fizetésemeléseket adni a magyar kormányok
a keletről nyugatravándorlás oka tehát az, hogy nálunk 43 évig kommunista rendszer volt, és emiatt gazdasági, életszínvonali stb. területeken végzetesen (behozhatatlanul) lemaradtunk ny-európától..
2018-10-25 15:47:05
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8262
"A Nyugat-Európát sújtó kontrollálatlan tömeges bevándorlás miatt egyre több franciának, németnek, hollandnak válik szimpatikussá Budapest - ismerteti egy, a héten sugárzott francia dokumentumfilm.
Magyarország: Az Ígéret földje néven került televízióba egy dokumentumfilm, amely olyan franciákat és egyéb nyugat-európai állampolgárokat szólított meg, akik úgy döntöttek, a tömeges migráció helyett a budapesti biztonságot választják.
A dokumentumfilmben szereplő egyik francia nő, Elsa két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy Magyarországra költözik. Mint mondta, Párizs külvárosának egy olyan részén lakott, ahol különösen sok bevándorló élt. Ennek eredményeképp rövid időn belül háromszor rabolták ki, elvették mobiltelefonját és táskáját is. Ezt megelégelte, és inkább Budapestre költözött.
Egy olyan korban, amelyet a globalizáció ural, úgy tarthatod meg a saját országodat, hogy számolsz a migrációval"– mondja a francia nő.
Nem ő egyébként az egyetlen, aki inkább Magyarországra költözik a migráció tépázta Nyugat-Európából. Az igazi menekülteket persze be fogjuk fogadni: olaszokat, németeket, hollandokat, franciákat, hazájukat elhagyni kényszerülő keresztényeket. Azokat, akik az otthon elvesztett Európájukat majd nálunk akarják megtalálni”– mondta Orbán Viktor még 2017-es évértékelője során.
"https://www.francetvinfo.fr/replay-magazine/france-2/complement-d-enquete/video-quand-des-francais-fuient-les-etrangers-en-emigrant-en-hongrie_2992267.html
2018-10-21 15:39:14
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #8063
"Ha segítesz neki lakhatáshoz, munkához, ételhez jutni, jó vagy.
Épp csak a legnyilvánvalóbb eset nem jutott eszedbe..."
ezzel a hsz.-sal  megint csak ékes bizonyítékát adtad a demagógiádnak, hiszen: a rendszerváltás óta folymatosan igyekezett eddig minden hatalom / kormány megadni nekik erre a lehetőséget és ez most sincs másként. 1. ingyen fogják őket bevinni a melegedőkre és szllókba és ott mindent mi a dónkból mi fizetünk rájuk
ételt is kapnak rendszeresen meg eü. ellátást is, semmiért sem kell fizetniük, ruhát is osztanak neki ivil és egyházi szervezetek egyaránt
van saját újságjuk évtizedek óta amit terjeszthetnek és a bevétel az övék
a hsz.-sod azért demagógia a köbön, mert itt mindenki tudja, te is nagyon jól: itt kapitlzmus van aés a szocialistának hazudott rendszernek rg vége = nincs kívánságműsor senki életében ahnem egéni felelősségvállalás is van és nem várhatják el még a fdélnélküliek sem az államtól a sültgalambot a szájukba!
ez amit itt elővezettél, max. a világ oylan néhány kőgazdag országában lehet reális igény, mint öbölállamok, Monaco, és1-2 szultanátus mint pl. a Brunei - de máshol: nem!
zárógondolat: a fideszbarátsággal egyáltalán nem vádolhaó gödöllői polgármester, Gémesi épp tegnap mondta el a Hír tv helyi riportjában: maximálsian egyetért az új szabályozással, közösségi oldalán bemutatta a gödöllői szállót ami egy középiskolai kollégiusm szitnjén van símán (még főzőkonyhája is van  ahjlékatalnoknak, oda viszik majd be az 1. utcáról  kiemelt embert mert gödöllő lakos), és azt mondta: hagyni kell dolgozni ezt a z új törvényt ami helyes, ne adjon senki adományt az utcán ezeknek mert elisszzák, elcigizik stb., - gödöllőn is leszarták a padokat ezt is ő mondta - azaz gatyába kell végre rázni ezeket az embereket, állami segítséggel
itt megint bezárult a kör: csak hangulatot kelteni vagy itt, semmi másért, demagóg-signal! nem szégyelled?
2018-10-19 11:41:58
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #7766

ez nagyon gyenge volt
a mindenkori állam még egy többpárti demokráciában is egy erőszakszervezet (is) és a törvényei rád is vonatkoznak
mit szólsz ahhoz, ami Párizsban történni szokott már évek óta?
felszaporodtak az illegális, törvényen kívül élő megélhetési bevándorlók. sátortáborokat építenek maguknak a közterekn és azokban élnek, oda pisilnek-kakilnak, szemetelnek is, bűzt, rendetlenséget okozva. a többségi társadalomnak akik ott élnek a tér házaiban, ez nem tetszik, panszut tezsnek a rendőrségen mert ez a közeg vonzza a bűnözést és a prostitúciót is.
és akkor kiment a rendőrség már legalább 5-6 alkalommal az utóbbi pár évben, és erőszakkal felszámolta a táboraikat! ja és miért is? esetleg azért mert Macron elnök, vagy  akormány az mi is, fasiszta? antidemkratikus?
remélem mostmár belátod, hogy mekkora ökörséget írtál ... (?!)
2018-10-19 11:27:48
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #7764

akkor jó szórakozást (de ki is vándorolhatsz :-)

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE