salve

Regisztráció: 2017-01-17 14:10:39

Hozzászólások száma: 1 688

Utolsó hozzászólás: 2019-10-16 17:38


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-02-05 15:19-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedő klón
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 19:49-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Szemelyeskedes
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-10 16:39-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Higgadj le egy kicsit.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-01-07 07:58-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Hagyd a tőzsdet lazulj foci van szerda, 17:38

megadtam minden választ rá - de mivel nem vitakozni vagy itt hanem provokálni (sok sok sok sok péládval lehente ezt illusztrálni más topikokból is), veled beszélgetni itt teljesen felesleges (csak ajánlani tudom mindnekinek hogy nézzen téged levegőnek, remélem sokan el fogják ezt olvasni)
az pedig teljesen irreleváns, miket állítazs magadról hogy mikor hová jársz vagy nem jársz, kit érdekel (mert ez a fórum mindent elbír, úgysem ellenőrizhetőek az állításaid)
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van szerda, 16:06
lebeszélnélek arról hogy Peterbonddal erről a témáról beszélgess, mert tőle sohasem fogsz olyat olvasni, amikor és amiben (bármikor)  elismerné, ha bármely magyar futballcsapat, bármely szinten sikert ér el - mert ha van olyan, ő azt csak a "szerencsére fogja", semmi másra (mint most is - mert ő egy ellendrukker, - bármennyire is próálná esetleg bemegyarázni az ellenkezőjét, mondván hogy ő meccsekre szokott járni, stb.)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 10. 08. 14:55
oké, más téma:
Fiala reggeli rádióműsorában  még kb. 2 hete az első kínos karácsony gergelyes leleplező hangfelvétel után ( aki elfelejettete volna: abból kiderült,  karigeri úgy érzi ő nem mehet vissza zuglóba hiszen akkor ott elásnák; utalt arra is hogy a zuglói szocivezér életvezélyesen többször is megfenyegette a családjával együtt, továbbá h. azért kell Horváth csaba inkább mert ő legalább tudja, hol van az a mutyis lopáshatár ami még megúszható.. én teszem hozzá: a mai napig el van tűnve évek óta a szocik egyik zuglói ex önkormányzati képviselője aki korábban sikkasztott, nem kizárható hogy őt is elásták és szó szerint, mert túl sokat tudott..) -- szóval e hanganyag után Fialának betelefonált a műsorba egy ffi és ezt mondta: "nos hát a fideszt már jól ismerjük, olyan amiylen, és a bivalyerős gőzhengerével szemben az ELLENZÉKNEK CSAK AKKOR LEHETNE, ÉS CSAK EGY OLYAN ELLENZÉKNEK LEHETNE ESÉLYE, AMELY A FIDESZ MÁR ISMERT DISZNÓSÁGAIVAL EGY MÁR-MÁR SZŰZIES DE TELJESEN VALÓS ÉS ÁTLÁTHATÓ TISZTASÁGOT (JELÖLTELKET) TUDNA SZEMBEÁLLÍTANI!!!, HOGY A VÁLASZTÓK ELHIGYJÉK, VAN HITELES ALTERNATÍVA A FIDESZKORMÁNYZÁSSAL SZEMBEN - DE MOST KIDURRANT A LUFI ÉS MÁR A HÜLYE IS LÁTHATJA, HOGY MINDEZ CSAK EGY ILLÚZIÓ!!!!!!"
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 17:28

nagy butaságot írtál megint, merthogy:
visszakereshető, adatolható, hogy a Cdu folymatosan veszít a szsvazóiból, akik egyre nagyobb számban mentek és mennek át az Afd-hez
merkel széke épp ezért ingott meg, mert a német választó nagyon is érzékelte azt amiről most beszélek vagyis merkel balratolódását és hogy mennyire így van azt épp az is bozonyítja, hogy ezzel párhuzamosan vele koalícióban kormányzó Spd tehát a szocdemek is majdnem felét, egyest tartományokban több mint felét vesztették el az elmúlt 1 év során tartott tartományi választásokon!
bocs de ha ennyire tájékozatlan vagy akkor ezekhez a dolgokhoz inkább ne szólj hozzá, és írj akkor baromságokat, hogy "mindez fidesz teória lenne..".......
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 14:04
"orbán hűbéri államot épít"
csak annyira épít ilyet, amennyire bármely más országban is épít, bármely hatalmon lévő kormány - ezt világoan elmagyaráztam már neked az elmúlt 2 hétben amikor a magyar belpol helyzetet vitattuk meg (többek közt azt, is nem a fidesz tehet arról hogy 2010-ben 2/3-dal nyert, hanem 1. a hihetetlenül szarul kormányzó álbaloldal, és 2. ennek következményeként a választópolgárok) de látszik, semmit sem értettél meg belőle mert nem is akartál (vszínű), így ismételgeted tovább az ellenzéki média által a szátokba adott baromságokat..sorry, itt ezt részét veled lezárom
és javaslom neked is amit már eulernek, bekrepálna is javasoltam hogy be kéne írtakoznod egy jó politológusképzésre, mert ott végre elmagyaráznák neked mi fán terem az egész, ne vedd rossz néven, nem szégyen az ha vki ezt az iskolapadban is megtanulja (tök jó képzések vannak, csak ajánlani tudom)
bevándoroltatottak szavazatai: itt mutatsz némi előrelépést a gondolkodásban mert te már rájöttél, hogy a nyugati baloldal mennyire idióta amikor azt hiszi, mindig rászavaznának majd a behozott migránsai, tehát pontosítsuk: 1. nyugi, az a cél h. állampolgárságot kapjanak mielőbb, tehát meg is kaják majd; azután amíg a migránsok kisebbségben lesznek és már állampolgárok, mindig a baloldalra fognak szavazni hiszen félnek, hogyha nem migránsbarát kormány lenne akkor esetleg az visszaküldené őket a hazájukba (hiszen döntő többségük megélhetési bevándorló és nem menekült), 2. amikor viszont már kritikus tömeget érnek majd el az alapból 3-szoros szaporodásukkal, akkor saját pártokat alapítanak majd, és azokkal fogják majd egykor átvenni a hatalmat, amikor már ők lesznek a többség. nos a hazaáruló és korlátot, történelmi alapfogalmakkal sem tisztában lévő nyugati baloldal vezetői mindezt nem tudják, de nem is érdekli őket. mert ők a multikultiban hisznek és azt képzelik, ezek a tömegek integrálhatóak lesznek, ám ebben tévednek (tudod ők nem éltek megszállás / elnyomás alatt többszáz éve, és elképzelni sem tudják, milyen lehet az)..és hiába mondja nekik figyelmeztetésként pl. Salvini vagy a francia Le Pen, vagy az angol Farage, vagy a német Afd nevű párt figyelmeztetésként mindezt, őket "leszélsőséges-ezik, lenácizzák, stb.", ahogy ezt Gyurcsányné és a magyar ellenzék is teszi idehaza, majd megírja a médiájában (ti pedig elhiszitek nekik, tisztelet a kevés kivételnek , ha van..)!..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 12:15

megsúgom: azért a ruszki metrót vette meg a főváros, mert az jóval olcsóbb volt az Alstomnál!
ha az alstomot vették volna meg akkor jön az ellenzék és azt mondja: "no tessék, szórják a pénzünket, ahelyett hogy olcsóbb ajánlatot is megvuzsgálzak volna, itt kérem biztos korrupció van a háttérben"
ha viszont megvették az orosz metrót, jön az ellenzék: "no tessék, megvettek egy olcsó szart, ami semmire se jó, mert putyin zsebében vannak"
tehát belátható, hogy tökmindegy mit tesz orbán, nekik az sohasem lehet jó, belekötnek még az élő fába is!
utóirat: az index.hu-n rá lehet keresni és kdierül, mennyi baj volt a szarminőségű Alstom metrókkal, volt rá példa hogy a népstadion és akeleti közt úgy lerohadt hogy az utasokat ki kellet szállítani belőle és gyalog botladoztak végi az alagúton, mire eljutoottak a keletiig! ja, és az Alstom valóban úgy kapta meg a megrendelést, hogy Demszkyék zsebébe is juttattak cserébe, hálából, jópár milliárdot..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 11:55
"Viktorovics egy Putyin-barát hűbéri államot épít"
Merkel legalább olyan, sőt még talán szorosabb gazdasági kapcsolatokat ápl Putyinnal mint orbán, tehát akkor szerinted merkel is puytinbarát hűbéri államot épít? :-)   arra ráadásul semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudnál felhozni úgysem, hogy orbán az itthon putyint másolná (merthogy bocs, de itt a fidesznek van parlamenti többsége nálunk és nem putyinnak, olyan alkotmányunk lett pl. amilyet ők megszsvaztak, stb.). nem fogsz tudni oylan orbánidézetet idehozni ami arról szólt volna valaha is, hogy a magyar belpol rendszert a putyinéról kéne lemásolni :-)   a valóság inkább az, hogy itt ismételgeted azt, amit az elenzéki média immár leaglább 7 éve az agyatokba súlykolt, mint antiorbanista mantrát  :-)
az hogy megpróbálja orbán maximalizálni a saját érdekérvényesítését az teljesen független attól, hogy mekkora sikert ért el eddig - de legalább megpróbálta, -ja! - ellentétben azzal ami a te hozzászólásaidból kiderült, miszerint "mit ugrál az eu-ban a kis Mo. és ha lesz kötelkező kvóta akkor vagy elfogadjuk majd azt, vagy fizetünk" - no ilyenkor jön orbán és  mi, és azt mondjuk, hoogy orbán legalább megpróbál ezzel szembemenni, és legfeljebb nem sikerül, na bumm! mellesleg azt elismerheted, hogy Webert sikerült orbánnak és a v4-nek megfúrnia , az pedig hogy per pillanat épp ki áll jobban ebben a migrációs-antimigárciós meccsben az hétről-hétre, hónapról hónapra változik, és nem látjuk még előre a végkimenetelét hogy ki nyerhet inkább, oké?
"szavazati joghoz szerintem a nyugati országokban is állampolgárság kell, így ez elég hülye érv, másrészt a nagy beengedő meg Merkel volt, aki meg jobboldali, tehát mondhatjuk, hogy a jobboldal engedte be őket a szavazatokért"
egyáltalán nem hülye érv hanem azt mutatja, nem tudsz távlatokban gondolkodni, tehát: a baloldal célja természetesen az, hogy pár éven belül minden migráns állampolgárságot kaphasson  (legalábbis ott biztosan ahol baloldali kormány van), és aonnatól kezdve majd rájuk szavaz. Merkel: leírtuk ezerszer hogy ő már csak papíron jobboldali, mert erősen balratolódott, másrészt a németek alapelképzelése 2015-ben még az volt, h. nekik munkáskezek kellenének elsősorban (és nem új szavazók), mivel a demográfiai helyzetük már régóta menthetetlen! azóta már részben rájöttek hogy jórészt hasznavehetetlen embertömeget engedtek be, de ez legyen az ő bajuk..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 10:26
nem vagy egyedül a signal-t bíráló véleményeddel
csak annyit fűznék hozzá amit kornbban már másnak megírtam itt, hogy ő engem leginkább a magyar Ngo-k jogászaira emlékeztet (mint pl. Zádori Zsolt, magyar helsinki bizotsság), vagy Simon Ernőre, aki az Unhcr magyar szóvivője aki 2015-ben folymatosan nyomta (és azóta is nyomja a balliberális médiában) az Ensz-es szervezet nevébven a migránssímogató és orbánellenes narratívát, a kerítés szükségtelenségét ismételgetve (nem csoda, hiszen Simon korábban a még baloldali irányultságú Figyelő főszerkezstője volt, tehát balliberális újságíró, ám azóta persze "független" lett, amióta az Ensz-es szervezetben dolgozik)!
nos ezek az emberek, signal-t is beleértve nem vitázni vannak itt, hanem képzett (vagy önkéntes) ügynökként  ismételgetni a migránssímogató Ngo-k álláspontját és ezzel érzékenyíteni próbálni a magyar közvéleményt arra, hogy legyen migrációbarátabb (és ezzel párhuzamosan legyen orbanofób, azaz szavazzon orbán ellenzékére)...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 24. 10:15
nincsenek sztereotípiáim, hanem a hozzászólásaidból kirajzolódik egy kép arról ahogy gondolkodsz, én csak azt írtam le! 3-4 mondatban kb. úgy foglalható össze hogy a mai ellenzékre nem szavaznál (ha hihetünk annak amit írtál), az orbánrendszert szeretnéd leváltani de nincs megfelelő  pártod amivel leváthatnád - de közben folymatosan kicseng a szavaidból hogy ennek ellenére mégis kb. 70%-ban azért  úgy gondolkodsz mint orbaán jelenlegi ellenzéke (mszp, dk)..
"kifejtettem, hogy a merjünk kicsik, meg nagyok lenni helyett én azon az állásponton vagyok, hogy lőjük be reálisan a helyünket "
ebben egyetértünk, ám ez nem zárja ki azt, hogy hiába vagyunk kis ország az EU-n belül, ki kell maxolnunk az érdekérvényesítési lehetőségeinket az unión belül, szerinted ezt nem szsbad még megpróbálni sem? ki mondta hogy miindent el tud érni orbán, amit csak szeretne? de még csak ne is próbálja meg?! mert kvótaügyben amiket írtál az mind úgy hangzott, te szépen beletörődnél abba hogy "hát kis országként itt nekünk nincs keresnivalónk..", én meg arra biztatlak hogy ez nem jó hozzáállás, harcolni kell az érdekeiért minden országnak!
a portugál miniszterelnök nevét én sem tudom de úgy tudom ott baloldali kormány van, amely vett már át önként kvótás embereket az oalszoktól, olyanokat akiket a csempészhajókon vittek olasz földre az ngo-k! - és ha belegondolsz, ezzel is ők is károsan befolyásolták az uniós belső viszonyokat amikot beálltak az önként migránssímogatók táborába = burkoltan vagy nyíltan, de Európa destabilizálásán dolgoznak ők is! te sajnos nem látod át, hogy a mai nyugati baloldal szándékosan akarja a migrációt, abban bízván hogy a migrók majd hálából mind rá szsvaznak! a dk pedig nálunk szintén nyíltan bevándorláspárti, itt érnek össze a nemzetközi szálak..
kvótügyben közben láttam, hogy novotrade részletekbemenően válaszolt neked, remélem megértetted a mondandóját amivel én is egyetértek
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 23. 17:18
"Migránsok esetében mindig az a legveszélyesebb, ha valamelyik szomszédos országból jönnek, Ukrajna 50 milliós ország, ha csak 1 millió átjön, már szarban vagyunk, gondolom ismerős Trianon "
már bocs, de ekkora marhaságot már rég nem olvastam :-)
merthogy Ukrajna többek közt épp azért (is) van szarban, mert a magyar kisebbséget hátrányosan érintő nyelvtrövénye miatt épp mi akadályozzuk a Nato csatlakozását vétóval, már legalább 7 hónapja; továbbá ők hosszabb távon éppen az EU-ba szeretnének majd belépni, márpedig nagyon jól tudják hogyha marad ez a céljuk, akkor semmiféle terjeszkedésről vagy "Mo. ellenes katonai vagy területfoglalási akcióról" szó sem lehet (mert akkor ugrana 2 perc alatt az uniós csatlakozásuknak még a halvány esélye is)! és hogy ezt jól látom azt épp az bizonyítja, hogy az új ukrán elnök eddigi tettei is ellentmondanak neked, hiszen az exelnökhöz képest máris sokkal békülékenyebb hangot és tárgyalási készséget jelzett a magyar kormány felé! az ezirányú aggodalmad tehát teljesen alaptalan!
"ha nem akarsz valamit megcsinálni amit a többség szeretne, akkor adnod kell cserébe valamit "
ez is nagy tévedés: NEM kényszeríthet ki olyat az EU bizottság, amit a tanács nem szavazott meg egyhangúlag - márpedig itt elég régóta tudott, hogy orbán nincs egyedül a kvótát elutasító álláspontjával a tanácsban.  pici részigazságod persze van amikor az érdekeket említed, csak éppen épp a magyar érdek érvényesítéséért nem tennél lényegében semmit (amint ez a mai válaszaidból kiderült, - hanem maradnál a merjünk kicsik lenni-s állásponton hiszen egy szóval sem említetted, hogy ellenszegülnél ha te lennél orbán helyében..)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 23. 15:14
nevetséges, hogy az ittdolgozó ukránoktól félsz - ha van egy csepp esze a magyar államnak, akkor nekik fix időre szóló munkavállalói vízumot és tartózkodási engedélyt adnak, amelyeknek ha az adott személy túllépi a határidőit, akkor karhatalommal utasíthatják ki, akár örökre (és akkor rohadhat tovább otthon)! lásd már be: ég és föl a különbség egy ukrán vendégmunkás és pl. egy olyan afgán közt is, aki náunk beadott egy menekültkérelmet és azt pozitívan bírálták el, tehát ittmaradhat és akár dolgozhat is már. ha ugyanis az ukrán követ el bűncselekményt, akkor őt van hova visszatoloncolni (és az őt beengedő állami egyezmény úgyis rendelkezik az ilyen esetekről), az afgánt viszont egyáltalán nem biztos, hogy visszafogadná a hazája, és igen jó eséllyel a nyakunkon maradna (és akkor együtt fizetjük az adónkból a börtönben az eltartását, ki tudja hány évig..)!
és ha Niedermüller helyében nem szavaztad volna meg a kvótákat, akkor  az ellen is tiltakoznod kellene, hogy pénzbüntetést helyeznek kilátásba, ha Mo. ellenszegülne a kvótások befogadásának, ez ilyen egyszerű mert a kvóta és annak el nem fogadása, ezek egy csomagban vannak! nos ehhez képest tényként kezelted, hogy "ha pechünk lesz, akkor egyszer majd el kell dönteni, hogy mit akarunk, átveszünk-e embereket vagy kevesebb lóvét kapunk " - beletörődés, ahelyett hogy azt írnád, belátnád: nem fogunk fizetni valamiért, amihez semmi közünk és nem a mi döntésünk volt (algériai meg feketeafrikai álmenekültek olaszországi eltartása, milliárdokért)!!!
és akkor megengedm, vagy az van hogy egyetértesz a kvótarendszerrel, - vagy az van, hogy kétértelműen fogalmazol sorozatban azaz önellentmondásban vagy!..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 23. 14:14

nem értünk egyet
világosan kiderült ezekből a válaszaidból hogy a maszopos exelnök Kovács László elveit vallod, miszerint "merjünk kicsik lenni"..
a vitát ezen a ponton túl nem érdemes folytatnunk, ha te miniszterelnökként engednél egy ilyen zsarolásnak és befizetnéd a büntetést, akkor az közvetve azt jelenti, hogy támogatod az illegális migrációt és a kötelező kvótát iletve az annak nevében kivetendő, kizsarolandó pénzbehajtást (hiába írod hogy nincs pártode, sorry de ez teljesen egybecseng a Dj álláspontjával melynek képviselője, Niedermüller többször is elismerte, ő ebben a ciklusban minden kvóta és pénzbüntetési jaavslatot megszvazott az európaparlementben, illtev a Momentum pedig a múlt héten jelezte hogy ugyanígy gondolkodik..)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 23. 13:24

"ha a nettó befizetőknek kell a menekülteket egyedül ellátniuk, akkor miért ne vennének le a nekünk adott támogatásokból, hogy fedezzék a költségeiket? Ez teljesen rendben van szerintem.márpedig egyáltalán nincs rendben!"
dehogy van rendben! ha ők be akarják engedni azokat az emebreket, akkor az az ő döntésünk, nekünk semmi közünk hozzá!
egyetlen uniós szerződéa vagy megállapodás sem ír elő sem más országokból való migránsbefogadái, sem ottani eltartásuk finanszírozási kötelezettséget - és ennek semmi köze ahhoz ki a netto befizető, vagy ki nem! a válaszod értelmében tahát te szívsen fizetsz, -nél olyan hiteltörlesztést, amit nem te vettél fel és semmi közöd hozzá,.. gratulálok!....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 23. 12:33
pénteken elmaradt h. megkérdezzem tőled (miután azt írtad, oké legfeljebb elutasítanánk a kötelező kvótát és utána befizetnénk a fejpénzt vagy büntetést - amit úgy tűnt hogyha rajtad múlna, akkor be is fizetnél):
számodra az rendben van, hogy egy ipénzügyi zsarolásnak (fejpént fizetés) engedjen bármely olyan ország (mint mi is), melynek kormánya a legelső pillanattól kezdve azt mondta a nyugati országoknak hogy ő nem kér sem saját jogn beengedett, sem őhozzá máshonnan átosztandó sem illegális, sem már legális bevándorlókat (hiszen semmilyen uniós szerződés nem tartalmaz ilyen kitételt )?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 17:37
benne volt az írásban (amit idéztem) a válasz: ez a 2019 eleji állapotokhoz és számokhoz képest rekord, hiszen áprilisban még csak 14 ezer körli szám mára már 26 ezerre emelkedett
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 15:56

amit erre neked signal válaszolt az csak részigazság: azért, mert ő azokra értette akik menekültsátust kaptak
itt viszont Boszniában pl. ez így működik: 1. a migráns, ha nem háborús övezetből jött (tehát pl. bangladesi, tunéziai, iráni pl.), akkor szándékosan a tengerbe dobta régen az iratait, hogy itt kedvére hazudozhasson, hogy "ő biz háborús üldözött mondjuk szíriából"
2. kérdezik tőle de ezt ismételgeti, ezében sincs elárulni őszintén, hogy őcsak megélhetési okból jött ide
ekkor jössz te és bezárnád őket táborba - de ahogy signal is írta, mind mellé nem lehet rendőrt állítani és ezek átmennek mindene, ha kell a vékony drótkerítést iselvágják stb., hiszen próbálnak átszökni a horvátokhoz majd onnan az olaszokhoz
fizikai erőszakot alkalmazhatnál, de itt uyge jogállam van, nem tanácsos ezt tenni, ha mondjuk nem érted tettn pl. egy bolti lopáson.
no ezért kulcskérdés az, hogy nem lett volna szabad benegednie őt a görög, vagy az oalsz parti őrségnek
innentől kezdve hogy itt van,  gyakorlatilag nem tudsz velük mit kezdeni mert egyik balkáni ország, a görögök sem leszenk hajlandóak visszvenni, hiszen épp azért engedték át hogy onnan eltűnjön..  ő viszont önként nem hajlandó elindulni vissza, a hazájába! max. abban reménykedhetünk, hogy mondjuk ha 4-6 évig itt dekkol esetleg akkor majd megunja és mégis hazamenne..de: közben ezek a western uniono keresztül, nyugatról(!) pénzutalásokat kapnak, már nyugaton élő ismerősöktől (muszlimoktól), akik tartják bennük a lelekt és biztatják őket hogy ne adják fel, próbálkzzanak csak!!!...
no erre varrjál gombot!...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 15:45
..az Égei-tenger keleti részén fekvő görög szigeteket ellepték a Törökország felől érkező migránsok. Görög minisztériumi források szerint jelenleg 26 ezer regisztrált bevándorló tartózkodik a szigeteken kialakított befogadó központokban. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2016 márciusában megkötött török-EU megállapodás óta nem volt ennyi illegális bevándorló Görögországban. Összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy idén áprilisban 14 ezren voltak „még csak” a statisztikák szerint. A görög kormány a migránsáradatot látva arra kérte az Európai Uniót, hogy újítsa meg a megállapodást a törökökkel.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 15:06

oké, rendben
de: nem ültek le tárgyalni tudomásom szerint a mai napig sem Erdogannal, aki kb. bő 1 hete jelentette ki hogy újabb tőkeinjekciót kérne de nem kap, a türelme pedig fogytán van..
no ezt akkor magyarázd meg, miért nem ültek le vele tárgyalni már több mint 1 hete? eredmény: most rakordszámú, átlag 300-500 migráns érkezik ezen a héten már naponta a görög szigetekre!!!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 14:50

az a semmittevés, hogy ez kevés-tevés :-)
ez a semminél éppenhogycsak egy icipicivel több
tudod mi lenne a valami? az, ha 1. újabb tárgyalásra ülnének le Erdogannal és ha kell fizessenek még neki, mert követelőzik (ha már voltak ekkora marhák, hogy az 1. perctől kezdve nem védétk meg a görög és oalsz schengeni határt, és így zsarolhatóvá tették magukat - itt figyelem gtg: REMÉLEM FELFOGTAD, HOGY AZ EU AZ ÁLTALAD IS BEFIZETETT ADÓEURÓKAT SZÓRJA ÉS SZARJA EL felelőtlenül, a felhatalmazásod és megkérdezésed nélkül!! a migránsok etetésére és símogatására, amikor zsarolhatóvá tette magát Erdogan által, miután unión belülre engedte a sik migránst), és 2. kőkeményen védené, védetné a görögökkel is, meg az oalszokkal is a saját schengeni határaikat - ám, egyiket sem teszi!
te pedig nem veszed észre, hogy átvernek téged... illetve alatatnak a balbla dumájukkal te meg szépen elelszol rá és meg vagy velük elégedve..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 09. 20. 14:43

pontosan így van
de, tegyük fel, hogy mondjuk a bosnyák kormány holnap a rendőreivel erőszakkal összefogdosna legalább 1000 migránst akik náluk ragadtak és felhívnák a görög kormányt hogy "hallo görögök, ti miért nem védtétek meg a schengei határotokat? nos ha nem tettétek, akkor mi most visszavisszük neketek ezt az ezer főt, oké?"
tudjuk, hogy mi lenne erre a görög válasz: az lenne, hogy bocs, de náunk már így is telt ház van, ne is álmodjatok róla, sőt!: még naponta érkezik most is többszáz ember..és mi tovbbra is leszarjuk az egészet, mert Juncker ezt nekünk elnézi és megengedi......"
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek