Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az alapján kis korrekcióval 7000 kellene legyen az 5. pont teteje. Ott valószínűleg ki fogom venni a tőkét, amit betettem és csak a hasznot hagyom benn. Minimum 10k-ig. Ott majd eszemet vesztem. :-)
Köszi a jóindulatot, bár nem tudsz rólam úgyszólván semmit. Az Opit dobtam bukóban, de előtte annyit nyertem vele, hogy még mindig pluszos volt a dolog. A 4IG-ben meg bőségesen nyerőben vagyok most is és még inkább leszek.
Talan mar nem aggodsz ertem annyira strayer baratommal egyutt, a short poziciom miatt ;-) Azt nem ertem, hogy miutan betyar nagyot buktal OPI-ban, minek jottel at 4IG-be megismetelni? Figyelmedbe ajanlom ujra a TA tanitasait. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190321v00po055o.jpeg
Törölt felhasználó2019. 03. 21. 10:22
Én elliott mániás vagyok és ha most a 4 hullámban vagyunk, akkor le se írom mennyi lehet a hamarosan kezdődő 5. csúcsa...
Ez is lehet magyarázat, meg az is, hogy egyelőre be akarnak még gyűjteni papírokat azoktól, akik az elmúlt pár hétben szerencsések voltak és belevettek. Most vagy később mindenképpen aktuális lehet a te magyarázatod. Ismerjük a történetet: az Opi 700 felett és 611-en rögzítetteék az akvik árát. Erre gondolhattál..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...