Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Már sokadszorra írjátok le, hogy elkeseredett embertől jön a lebeszélő duma. Azt azért tisztázni szeretném, hogy az Opusban valóban bukóban ülök. Az is erősen valószínű, hogy nem olvastad minden beírásomat mert az átlagosnál lényegesen több pozitív levezetésem is van a papírról. A mai napon is azt gondolom, hogy jó befektetés. Immár fundamentális alapon is. DE!!!!!! Egy picit sem vagyok elkeseredett mert 20 éve tőzsdéző befektetőként nem követtem el azt a hibát, hogy mindenem egy papírba raktam. Jelenleg 7 különböző cég részvényével rendelkezem és ebből csak az Opusban és a Konzumban (itt kisebb mértékben) vagyok mínuszban. Nincs okom az elkeseredésre! A beírásaimban egyetlen dolog motivált. Megnéztem a könyv szerinti értéket és a jelenlegi árfolyamot a 4IG-nél. ENNYI!
" De itt sokan, teljesen korrekten levezették, hogy a 4IG milyen jövőbeli dolgokkal bírhat!" Hazudnak...ne higgy nekik! Az Opusba- Konzumba már a fél országot betették, és nézd meg hol áll a részvény! Szóval ígérni lehet!
Merész jóslat,kár hogy 2 hét múlva nem leszel elérhető. Egyébként még csak arról hallottalak nyilatkozni,hogy mi fog esni. Valami emelkedik is majd-szerinted?
Eszembe jut erről, hogy tavaly egy lejtmenet után, 1600 felett kicsivel, kijelentetted, hogy jó ha 19-ben eléri majd a 2000-et. Jönnek a további hírek a megrendelésekről, akvikról az elkövetkező hetekben és mehet tovább. Már ma átmehet az 5000-en.
Egész nap azt írtam, hogy ma ez fog menni (és akár holnap is), és aki hosszú távra tervez az lazítson, én pedig apránként bővítek! Ennyi, semmi több! Üzletileg valljuk be nagyon jól csinálják! Ez a TŐZSDE, és nem egy jótékonysági bál, ne felejtsük el!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...