Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
az én is tudom, hogy ez nem így működik, private ügyfél vagyok több banknál, de ez...most már csak nevetek rajta, olcsó próbálkozás volt, a bank nevét nem promótálom .
Pontosan az történt itt, mint annó Appeninnben, amikor 1100-ig ment. Ez a baj a nagyon terjedő bennfentes infóval, hogy sokan ész nélkül beletolják a milliókat. A semmiből azonban nem lesz pénz, tízszeres meg pláne nem. Ez eddig az összes ML papírban beigazolódott.
Hát ha ez igaz,(boccs,ez nem neked szól személyesen, de én már lassan azt sem hiszem el amit saját fülemmel hallok !) akkor ez baromira érdekes ! Akkor lehet hogy tényleg lesz itt 10-20.0006 db is nemsokára !
"mert bárki, aki be akar szállni, az be tud." 56k eladó van összesen. Az a tegnapi forgalom kb. tizede. Akire én gondolok, hogy esetleg ki fogja kapni, az beáldozott ötször ennyit azért, hogy ide beöntse az árfolyamot. Ha most 50k-val megelégedne és kikapná, az olyan kidarc beismerése lenne, mint Napóleonnak a Lipcsei csata... Aki meg 120 forint nyerőre játszik, az persze csak mindig az aktuális árfolyamnál akarna olcsóbban beszállni. Ha 2000, akkor 1800-on, ha 4000 akkor 3800-on. Ma lebeszél, mert azt hiszi holnap majd vesz 3800-on. Aztán amikor ott van , akkor meg 3500 akar venni. Aztán amikor megindul a részvény, akkor ezek kárálnak a leghangosabban, hogy nem éri ez a felét sem...
nem mondom hogy azért írnának, de tény hogy aki kívülről nézi és tudatosan nem szállt be, az látja hogy elrugaszkodott a valóságtól az ár, de még inkább a gondolkodása itt egyeseknek :D és aki akar, éppen eléggé be tud most :)
más azt mondani, hogy nem lennék meglepve, ha kikapná valaki és más azt mondani, hogy biztos kiveszik alsó limitről. REmélem ezt nem kell elmagyarázni, hogy mi a különbség.
Üdvözletem! 16 nyara óta vagyok az Opimus/Opusban,megéltem már ezt-azt,úgyhogy csak azt tudom mondani majd megszokod a trollokat,sőt egy idő után kimondottan szórakoztatóak tudnak lenni....:))
Rendben, de a vak hit veszélyes dolog, és ne hidd, hogy bárki ki akarja énekelni a sajtot mások szájából... :D jelenleg nem is lenne sok értelme, mert bárki, aki be akar szállni, az be tud... :D mindent csak objektíven ;) Mellesleg az olyan megszólalások, hogy ha elég papír felgyűlt alsó limiten, akkor biztos kiveszik majd, legalább olyan károsak, mint a kárörvendő trollok ;) Jó szerencsét, mindazonáltal.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...