Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez egy téves meglátás! Van olyan cég aminek jelenleg, és a jövőben sincs "semmije"! De itt sokan, teljesen korrekten levezették, hogy a 4IG milyen jövőbeli dolgokkal bírhat! Tehát itt legalább van nagy esély arra, hogy nem érték nélkül megy az ár fel! Akiknek van ilyen papírunk, szóval mi szeretnénk, és bízunk is ebben a cégben! Ne rontsd el a mi üzletünket csak azért, mert neked nem sikerül valami! El tudjuk dönteni nélküled is, hogy mit tegyünk, és az a mi döntésünk! De egy elkeseredett embertől, aki nem is érdekelt a mi üzletünkben nem hangzanak jól a lebeszélő, jókedvrontó tanácsok!
Mindenkinek más a tanulság, vonja le mindenki az olvasottak alapján. Legalább féltucat tözsdén 2 vagy több évtizede aktív ember írta le magvas gondolatait este, ez szerintem szuper dolog, az olvasóknak is. Mint egy kerekasztal vitabeszélgetés, olyan volt, ebböl olvasó hallgató sokat tanulhat, ha gondolkozik rajta eleget és levonja belöle a sajät magära érvényes tanulságokat.
Nagyon tévedsz. Egy picit se örülök. ÉS nem is a 4IG eséséről beszélek. Azt kívánom minden részvényesnek, hogy legyen 10 000 az árfolyam! Arról beszélek, hogy ismét és ismét el lehet játszani ezt a magyar tőzsdén. Ha éppen Norbi papírral akkor azzal, ha Nord-al akkor azzal. A magyar tőzsdének nem tesznek jót az érték nélküli növekedési sztorik. Mert mindegyiknek ugyanaz lesz a vége. Az utolsó sikeres tőzsdei kibocsátás is inkább a 90-es évekre tehető.
Igazából teljesen mindegy nekik, hogy itt mi történik :) Ha emelkedik akkor majd esni fog, ha esik, akkor meg megmondták. Felesleges válaszolni is nekik.
Troll az, aki a saját papírjában sír, és közben átlátogat más, általa nem birtokolt papírba, hogy a hangulatot keltse :) Én nem sírok sehol, ahol nem vagyok nyerőben, mert büszkén viselem a saját döntéseimet! Az ország akkor lenne a legszebb, ha minden ember büszkén viselné a döntéseit, és nem az irigység vezérelné azokat, akiknek valami nem jött össze! Ma rengeteg ember megszívta, mert hallgat az ilyen trollokra! Nem rám kell hallgatni, hanem mindenkinek saját magára! De nekem van 4IG papírom, így joggal írhatom le a meglátásomat, ami lehet segítség, vagy sem!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...