Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azt mondtam, egyetlen bizonytalan spekulációra nincs 5 milliója!!! Föleg egyetlen idöpontban, egyetlen részletben felrakva!!! Elég durván kiforgattad azzal, hogy kiragadtál egy darabkát a környezetböl....
Tipikus lebeszélő vagy! Bízol benne, hogy mi is szívni fogunk :) rosszul gondolod! ma az op és konzi jobban áll, miért nem ott örömködsz, és miért rontod itt a levegőt amikor közöd sincs a papírhoz! beleolvastam ott pár kommentbe ott, és látom nem vagy vidám! sajnálom tényleg az ottani helyzetet de minket hagyj kérlek!
Ja. Ülj a kezedre és vagy vedd meg a jövőt. Hiszen a tőzsde a jövőt árazza. Tehát kb. 4000 Ft-nyi jövő van beárazva részvényenként. Aláírás: Troll, mert nem azt mondom amit hallani akarsz
Rögtön 2 milliárd forgalom! Bravó! Megint jöttek új trollok! Bravó! Butaságokat írnak! Bravó! Ne etessük őket! Kezekre ülni, mert most azok adnak akik pánikolva ki akarnak szállni a mai etetés hatására :)
broki järatäs, hadd pörögjön a papir....meglepne, ha ma nem lenne 4700 felett is Egyébként volt mär olyan konzumban, hogy hasonló napon felsö limiten zärt...
Igen. Lásd korábban Opus és Konzum mozgások. Tanultak annyit, hogy nem engedik limittel esni, mert az egyből minimum dupla limit. Erre mondtam azt, hogy szerintem ma nem fog összejönni az alsó limitről történő felhúzás. Ez is egy vélemény. Nem kell hogy egyezzen a hívők véleményével.
Éppen figyeltem, hogy volt egy 777 db-os vétel 4500-on, gyanús is volt, utána borították le. Bár ehhez most túl sok darab nem kellett... Jelenleg pillanatok alatt lehetne megint legalább 4440 is.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...