Ezt a "brüsszelezést" és "ukrán bohócozást" még meddig akarod itt folytatni? Akárhányszor benézek a fórumba, mindig ezt látom tőled. Ha van véleményed a 4ig-vel kapcsolatban, írd le, ha nincs, akkor pedig maradjál inkább csendben.
Csak azt nem értem ki volt írva tegnap is béke és biztonság,közbe végig háború és bizonytalanságról volt szó!Most akkor én ülök fordítva a moziban,vagy mi van?Pedig én is a narancsos csapatra szavaztam,nem a Frenkékre!Azt így is lett 2felesleges ló,de hol van akkor?Én speciel már nem értek semmit!
Pár brüsszeli politikus és egy ukrán bohóc miatt aki kiszabadult a cirkuszból a topik határozatlan ideig ZÁRVA!!!Nyitás: háború végén!Addig mindenki csináljon azt amit a pénztárcája még elbír!Ha meg elfogy a lóvé van farhát,akciós tej,meg le kell kapcsolni a medencefűtést,szaunát,mindent!6autóból is el lehet adni 2t,vagy kivonni a forgalomból!Veszélyes lesz a 2023!!Leselkedik ránk a háború,meg az infláció!
Azért volt pár részvény a történelemben, amit nem hogy a fél világ nem vett, hanem kinevették, aki bármit látott benne. Aztán 10 meg százszoroztak, nem konkrétan a magyar ner papírokra gondolok, hanem amiken gazdaggá vált Warren B., Soros, Charlie Munger, Ed Thorp, stb. Szóval azért, mert valamit nem vesz a fél világ, még lehet, hogy akkorát megy, hogy el se hiszed. Nem állítom hogy itt is ez lesz, de azért ebben a rv-ben is voltak kurv@ nagy menetek már...
2 nap múlva limittel emelkedett? Azt se tudod mit beszélsz! Már jó ideje nincs limit a Béten, ami 20% volt, ez meg 800ig ment, ami kb 14%, de nem nézem ki belőled azt a zsenialitást, hogy miközben már a lelkes kis csapat 1000ről halucinált, te eladtad a napi csúcson, mondván úgyis megint 700 lesz! Nyugodtan szállj le a magas lóról!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.