Olyasmi. Lazulunk, elvagyunk, 4ever sunshine jeligere.😎 Es mint kb.100k magyar hazajottunk mi is s(z)avazni. Aztan ma csekkoltam makit, ha mar van belole (~320 beker) nehany db... EU/USA pozid van most? Put, call?
Általánosságban van egy lüktetése a magyar (és világ) börzé(i)nek mostanában. Ha megnézitek a mai grafikonokat (Mtel, OTP, Richter, és viszonylag likvid papírok) látszik ez a közös lüktetés és erős korreláció. Most se csak teló indult meg, megindult minden... és persze mindent a politika mozgat, leinkább Trump fejetlen kommunikációja. De hétfőn még ezt is felül fogja írni az ittoni választások eredménye.
Gondolom. Bár én nem vagyok KATA-s, leszereltem, fegyver már a szekrényben :)) Tervben volt némi adok-kapok a hazai piacon. Elég jól sikerültek eddig és még nincs vége a hétnek.
Tök más a két cég: - MTel, egy jó osztelékhozamú, és fundamentumok alapján beáraztt value részvény - 4iG, pedig egy növekedési szakaszban levő és nehezen beárazható igéretek földje. (űr-had-telco-milóf.sz) Simán lehet, hogy a nagyobb potenciál a pávaasszonyságban van, de ennek valószínűsége csak valamekkora, viszonylag nagy kockázat mellett. Jelenleg nem tudom beárazni ennek várható értékét, de nálam csak akkor kerül befektetési kategóriába, ha transzparenssé válik, és az igéretek egy része elkezd valósággá válni, és a fundában is megjelenni.
Mtelekom