Egyre több az új név a topikban, ez jó jel! :) Időről időre beírom, hogy nix ugribugri: amikor 400 alatti átlag árfolyamon vett pakkomra rávettem 1000 környékén sokan - nem itt - kinevettek. :)
Tisztelt minuszolók! Divat mostanság ellenzékinek lenni. Gyorsan le kell hurrogni, aki másként vélekedik. Hajrá. Ám tegyétek. A befektetők a valóságot ítélik meg. Én a pénzemnél vagyok.
Tartok tőle, kedves kolléga, hogy tévesen ítéled meg Magyarország helyzetét. Azért bátorkodtam megszólítás Téged, mert azt szeretném, ha sokat kerestél. Itthon béke és nyugalom van. A befektetők ezt igénylik. Veszik a forintot, mintha ingyen volna. Őket a valóság érdekli, nem a politikai pártok nyilatkozatai. 1 hónap alatt a $ lejött 404 Ft-ról 370 Ft-ra. Kb. 363- 367Ft/$ az alja. A számokat kell nézni. Amit írok, nem kormánypropaganda. Pénzt akarunk keresni.
Tartok tőle, kedves kolléga, hogy tévesen ítéled meg Magyarország helyzetét. Azért bátorkodtam megszólítás, mert azt szeretném, ha sokat kerestél. Itthon béke és nyugalom van. A befektetők ezt igénylik. Veszik a forintot, mintha ingyen volna. Őket a valóság érdekli, nem a politikai pártok nyilatkozatai. 1 hónap alatt a $ lejött 404 Ft-ról 370 Ft-ra. Kb. 363- 367Ft/$ az alja. A számokat kell nézni.
Kedves Moo. Légyszíves had döntsem már el mit és hogyan írok, görgesd tovább ha nem érdekel. De reagáltam egy nem szakmai hozzászólásra, saját véleménnyel. köszi
Mtelekom