Nem tudom, hogy mi lesz belőle csak nagyon alacsony a forgalom az elmúlt napokhoz képest. Én is jobban örülnék a felfelének. Ma a könyvbe nem is nagyon állt be nagy vevő.
lIyen minősitéseket kapok:hülyeség.ostobaság,meg kell tanulni gondolkozni ember!
Pl Cigóner kolléga ugye...és amikor többen is beirnak neki hogy nem hülyeség az amit ő hülyeségnek titulál,egyszerüen nem vesz róla tudomást.
Most kérdem én milyen jelzővel illethetném Cigóner kollégát.
Sajnos nem kirivóak az ehez hasonló beirások,ezt csak példaként hoztam fel,az a közös bennük hogy elnézést még véletlenül se kérnek,mellesleg dezinformálják a fórumozókat....
A másik topicban ugyanazt közvetítik, hogy mi történik, közben a nyugati hangulatra várják az emelkedést, miközben én többször megkaptam, hogy ne tegyem ezt!!!Érdekes, de szvsz. el kéne gondolkodniuk..na mindegy, azért köszönöm a biztatást, többek írok mint más, nem értem miért baj ha nem üres a topic, de nyugodtan lehet szakmai válaszokat reagálni, ettől lesz topic!!!
Worf: szerintem hagyd a francba a dolgot, és foglalkozz a papírral. Bevallom néha engem is idegesít amikor sokat izgulsz a telkó miatt de legalább a papírral foglalkozol szakmailag és nem mással. Engem csak az rv érdekel a többi rizsa. Ezért is ajánlottam az imént qweb-nek hogy randizzanak már a másik topikban:))) Szvsz folytasd ahogy eddig , majd szólunk ha sok:)
Nem hiszem ma rám túl sok panasz lehet, én csak szakmait írtam, kérdeztem, néha 1-1 real, a pillanatnyi eseménnyel fűszerezve (gondoltam aki real-t akar kérdezni annak nem így kell)!!Az utálókat nem értem, főleg ma nem!!
qweb most már tényleg sok amit csinálsz! Nem a te hülyeségeid miatt olvassuk a topikot hanem a telkó miatt. Ne csezd szét a fórumot légyszives. Bunkó hozzászólásaid vannak és állandóan Worf-al vagy elfoglalva ami itt SENKIT sem érdekel. Huzzál át a másik Mtelekom topikba aztán ott azt írsz amit akarsz. Hagyj minket..
Ma volt egy kis időm és beleolvastam a másik fórumba.~50%-ba ezzel a forummal foglalkozik.Nem nagyon tetszett,azután átjöttem ide,hát ez se tetszett.
Kritikán aluli hogy mit csináltak egyesek egy jo telkó fórumból,és nem csak Worfira gondolok,hemzsegnek
a durva légbőlkapott hozzászólások ahol a gyorsaság számit és a tartalom mellékes.
Mtelekom