Jaj ne, ne kezdd Te is!!Már Téged is befűznek ezzel...qweb beszéli lefele folyton, mert venni akar...biztos vettem 815nél, mikor láttam a dugó-t, meg az öntőt...na ne már
Egyszer régen azt írta, hogy évek óta van MT-pakkja... és ugye azt is írta, hogy eladta, na most ha tényleg évek óta volt, akkor a mostani árnál csak drágábban vehette, tehát vesztett rajta. Lehet, ezen zakkant meg a fiú. De az is lehet, hogy lány.:-)
Lehet, hogy igazad van, de a portfolio.hu-s cikkek között is olvastam olyat, hogy egy részét a DT-től kell venni a srv-nek. Akkor ők is tévedtek volna?
Jobb lett volna, ha ide is inkább a szakmait írod az órás eső csatornából való kijövettel, mint a leírt butaságot ide!!Inkább a ma leírt szakmai kérdéseimre próbálnátok reagálni valamit, persze hogy gyűlik, ha senki nem reagál, aztán ha sok van, akkor etetitek a többi olvasót, hogy sokat írok és minek, mert Ti mostanában csak az engem bántó hülyeséget írjátok ide, a szakmaira meg nem válaszol senki!!
Mint már írtam az öntő hiánya miatt tényleg emelkedik lassan a kisebb vevőktől, de gyanús a stagnálás és visszapakolás, de az óráson szerencsére tényleg kijött, és ez adhatna egy lendületet, ha nem törik le direkt, akkor még mehetnénk is, hiába a piac megtorpanása, a deffenzív jellegnek, és a további kamatcsökkentés szelének hatnia kellene!!
Törölt felhasználó2010. 04. 21. 12:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
vagy ricsárd csemberlein
ő volt a leghíresebb bányaőr, műszak végén mindig lekiálltot, hogy nincs ember lenn :)
szerintem nem ő a vízhordó
lehet, hogy valaki 815-nél adott neki tanácsot, hogy álljon be a longosok táborába
beszállt egy 150 db-os pakkal és méltánytalannak tartja, hogy azóta esik az árfolyam :)
vegyél legkésőbb 27én, adjál legkorábban 28án aztán tiéd az oszti, adót levonják. ennyi.
Törölt felhasználó2010. 04. 21. 12:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ne ettes már mindenkit!!Az írásaimból sokkal inkább ha az jön le, hogyha enni pénzem lenne, dehogy erőlködnék lefele, szvsz. már eddigi folyamatos vásárlás után rég 1K fölé ugrattam volna (ami most igen könnyű lenne a környezet miatt is), és ott szállnék ki szépen...
Egyébként szvsz akkor kezdődik a baj, amikor először a 90 et leöntik, amíg nem addig nincs baj, bár 91-92t folyton töltötték, de amíg a 90et nem öntik be, addig szvsz erősebb lehet a gyűjtögető teória, mivel talán most kisebb pakkokból épül az eladói, így azok lehetnek talán valódi eladók, és a vételi oldal gyengeségét szimulálva a gyűjtők próbálnak még több kisebb eladót csalni a piacra az ár stagnálásával..de láthatóan nem megy nekik, ha feljebb zárunk, akkor szvsz. a leírt az igaz, ha nem akkor qweb-nek lesz igaza, és csak vevőket vártak az öntéshez (ami szvsz. 1 fokkal azért aljasabbnak tekinthető, mint a gyűjtős módszer)
Mtelekom