Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma benéztem mi a helyzet Ricsi fronton, sajnos fölösleges volt :( pár napig megint hanyagolom, mert nincs eladói kedvem. 11700 alatt semmiképp, kivárom ha kihullik az összes hajam akkor is, mert még egyszer nem fog megszívatni. Legutóbb mikor már nem bírtam idegekkel mindent eladtam, persze utána kilőtt . Most meg fogom várni, mert van elég biztonságos certim, a kockázatosoktól elég távol vagyok.
Óriási a bizonytalanság a piacokon: ezt bizony a magyar tőzsde is érezni fogja pénteken.-https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20250307/oriasi-a-bizonytalansag-a-piacokon-ezt-bizony-a-magyar-tozsde-is-erezni-fogja-penteken-1175678?ut
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.