Miért kellett ezzel a bírsággal VI. hó végéig várni, amikor február közepén követték el a szabálytalanságot. Tudom, a MOL kis papír nincs az MNB- nek kapacítása minden csip-csup papirocskára.
Elnézést, félre ment, más topicba szántam.. A mol, nos köszöni szépen jól van. Én kevésbé...(: No pain no gain. Jól hangzik, mi? Kár . hogy ordas nagy közhely
Csalfa vak remény. Elesett a 60 is. 2011-ben volt 50 dodo, utána 15 évig kellett várni az új csúcsra. Bele sem merek gondolni, de lehet, hogy megint ez lesz. Sok év lejtmenet, utána sok-sok-sok év oldalazás. 55 nél talán beleveszek. És mi van, ha jönne, egy régóta várt korrekció, esés a tözsdéken? Akkor holdfény mélyrepülés 40 alá, aranyhíd 3000 alá. Ami némi reményt ad, hogy kezd a taxisok és fodrászok közt eluralkodni a pánik...
Sajnos az kimondottan ellene megy az elvárásoknak, ha az előzőek által kiagyalt, buta sápot még megfejelik és meghosszabítják. Vettem a gyereknek egy csokit. A drágábbat vettem, nehogy ràmdobjanak valami kitalált seholsincs adót, hogy olcsóbban veszem a kaját, mint a drágát...!?!?!?
Lehet nem kellett volna Európában a legkisebb társasági adót bevezetni. 9% A többi olajos meg nem keveset fejlődött. Az Otp fel lett tőkésítve Covid alatt, most visszaadhatna nem keveset.Pl.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.