primitív stilusod csak téged minősít, nincs érved csak személyeskedés. Forintra utaltam és nem más részvényekre, értelmezés nehezen megy látom. Nekem már rég nincs Molom, ebben is hatalmasat tévedtél. Neked viszont tele a gatya azt látom. Mocskos szádat időnként mosd ki,mert nagyon bűzlik.
Kíváncsian várom az osztalékfizetési időszakot. Fizet vagy nem, ha fizet csak alaposztalékot vajon, ami 150 forint, ami eleve magasabb hozamárány lenne a mai záróárhoz viszonyítva mint a 2024-es általános árdrágulás.
Nem tud olyan jó lenni, eleve rosszabb az eredmény és szerintem sokat költ az átállásra az orosz olajról ez legalább 500m USDt elvisz idén meg jövőre is. De ha így van az jó üzenet lenne a piacnak. Azért egy 150 Ftra tippelek.
Mi igazol téged, te szánalom? Az összes Blue zöld, kivéve ezt a foskupacot Mondom én, hogy megértem, hogy frusztrált vagy... biztos már megbántad, hogy MOL - ba tetted a családi ezüstöt... de attól a tények makacs dolgok : 1, nem történt leminősítés 2, otp zöld, richter zöld, mtel nullás... mol vörös ennyi :)
Én is vettem 2.638.- longnak , lehet inkább innen mentek OTP-be. Én is azért vettem mert ez maradt egyedül értékelhető nagy papír ami alul értékelt , az oti, Ricsi,Telekom , annyi nem lehet ezekben mint ebbe , hosszú távon
Nekem semmi okom frusztráltnak lenni, ellenben neked igen,mert a mai árfolyam engem igazol és nem téged, ha már belementél ebbe az utcába! Molban sem tévedtem sajnos. További jó vergődést a leminősítés nem leminősítés vitátban. Fitch-nél jelzem már eleve negatív kilátáson vagyunk azaz a pénteki jelentésnél nagyon rezeg a léc, hogy bóvliba vágnak. Aki nem látja, hogy az EU-s források kritikusak a hitelminősítőknél az vagy vak vagy szerencsejátékot űz. Folyamatosan írták tavasszal , hogy csak azért nem minősítenek le, mert az EU források lehívásában bíznak. Már nagyon nem bíznak,mert a kormány nem tesz semmi érdemit, igaz nem is tehet,mert akkor mehetnek .... Változtatni kell BellaVita , főleg a felfogásodon. Mol záró 2634 pufff 415 HUF/EUR ja és a végére pontosan mit is írtam: "Moodys leminősítette hazánk adósbesorolását, stabilról negatív kilátásra minősítve , a Baa2 éppen , hogy befektetésre ajánlott szintet megerősítve. 377390'
Ma jött a fizu, hát nem agyaltam sokat a mai beesést látva, hogy mit vegyek! 2640ért csíptem ebből a szenvedősből! De aztán jó osztalék legyen ám jövőre!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.