Megértem, hogy frusztrált vagy... valószínűleg meg is van rá minden okod... én semmire nem tartom Marcit... történelmi méretű rombolás és pusztulás, ami kísérni fogja ezt a bandát.. de attól még, hogy így gondolom, nem mondok olyat, hogy leminősítettek minket.... mert (egyelőre) nem minősítettek le minket A forint gyengülni fog továbbra is... erre nagyobb tételben fogadnék, mert csak így jó ki a matek... a 7 és 9 százalékos minimálbér emelés mellett csak úgy leszel versenyképes, ha leértékeled a forintot
-Erste:-Múlt héten sikerült kitörnie az oldalazó sávból a MOL-nak, ez azonban rövid életű, alig pár napos kitörés volt, és az árfolyam ismét visszaesett az oldalazó sávba. Ráadásul mintha eladási jelzést készülne adni az MACD indikátor, úgyhogy újabb kitörési kísérlet egyelőre nem várható, maradhat az oldalazás. Ellenállás 2.706 forintnál, támasz pedig 2.669 és 2.662 forintnál látható.Támasz és ellenállás szintek
Szerintem te erőlködsz , de nagyon. Ajánlom Nagy Mártont vita partnerednek, egész jól megértitek egymást! Forint folyamatosan gyengül , Moodys előtt és után is, és még fog is!!!! Bullshit az BellaVita, hogy te azt állítod ennek nincs jelkentőssége!!!! EU-s pénzeket ezen kormányzat már nem fog kapni, alap demokratikus követelményeket nem teljesít és ezt a hitelminősítők nem fogják tovább elnézni. Vitatkozni nem kívánok, mindenki abban hisz amiben csak akar, én leginkább a szememnek és az eszemnek.
Az euro gyengül folyamatosan a dollárhoz képest és ez gyengíti a forintot is. Nemrég még 1,1 fölött volt az euro/dollár árfolyam most pedig 1,04 körül jár.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.