Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Macus
Macus 2025. 04. 23. 11:09
Nem tudom miért baj ha berakom a hírt ide , amikor minden háborút érintő hír releváns.... ha nem lenne akkor miért is esett be az árfolyam 2022 ben ? A többit meg leírtam, cáfold meg melyik pontban nincs igazam. És írd oda azt is hogy szerinted hogy lehetne ez máshogy? Csak mert van amit szeretnénk meg van a realitás, pl szeretnék minden héten a maldívon nyaralni de nem tudok mert dolgozni se árt néha..... szeretné Z megnyerni a háborút, de tekintve mindenben külföldre hagyatkozik aki épp kihátrál mögüle így nehéz lesz.
Ladis 2025. 04. 23. 11:03
Előzmény: #1299816  gemes.bp
Igen, s elképesztő nehéz helyzet ez egy olyan banknak, ahol van érdekeltség az agresszor és megtámadott oldalán. Maga a kiegyezés ténye rohadt nehéz helyzet, mert az elfoglalt területeken lévő fiókok beolvadnak az orosz leányba? Mennyire rontja az üzletet Ukrajnában? Lemond az elfoglalt területekről? Ott mit gondolnak az orosz leányról az elfoglalt területen élők? Az újjáépítésben az OTP mennyire lesz jelen?
Lehet politikai és érzelmi síkon nézni, de minél igazságtalanabb a béke, az annál rosszabb az OTP-nek azt gondolom. Persze senkit nem érdekel az OTP, de azt gondolom, hogy az üzleti érdek és erkölcsi iránytű ebben a helyzetben egy irányba mutat. 
Peterbond 2025. 04. 23. 10:56
Előzmény: #1299815  pazolka
"De az, hogy oldalakon at orjongsz h miert nem lehet tamogatni az ukrant nevetseges. "
.
Utoljara mert en lettem megint megszolitva.
.
Kurvara nem orjongok. Macus szenved itt minden masodik hirnel. Keresd vissza mikor tettem szova utoljara. Kb 2 hetet kell visszamenned. De mar akkor is hetekig nem szoltam hozza. Nem en irogatok alapbol ide hogy Putyin igy rohadjon meg, igy tegye ezt vagy azt. Most se mondtam hogy tamogassa barki is ukrajnat hanem azt tettem szova hogy mi szukseg erre az aldozat hibaztatasra. Attol nem fog az OTP emelkedni.
.
A masik az oldalakon keresztul is vicces mert 4 hszem volt. Meg annyi se mint amennyit eredetileg irtak a temaban csak ma reggel es foleg nem oldalakon at.
vaczak 2025. 04. 23. 10:55
Előzmény: #1299813  Lizi
Ha meg te annyira szívesen viseled az oroszok győzelmét, akkor állj be melléjük harcolni, ez így működik? Hihetetlen ez az erkölcsi nihil és tökéletes sötétség, ami az ilyen hozzászólásokból megmutatkozik. Ráadásul máskor meg bőszen szidod a jelenlegi magyar rendszert, de úgy tűnik tökéletesen megérdemled Orbánékat, mert ugyanazt szajkózod. Annyit sem lehet felfogni, pláne, egy kis európai ország állampolgárai részéről, hogy ha hagyjuk a II. vh utáni nemzetközi rendet teljesen felbomlani, az pont, hogy nekünk lesz a legrosszabb? Ha az érvényesül, hogy az agresszív nagyhatalmak erővel elvehetnek területeket, az esetleg nem jó irány? Zelenszkij lófaszt sem követelődzik már (speciel az elmúlt három évben beígért katonai és anyagi segítség minimum 40 százalékát meg sem kapták), a legújabb hír, amire kb. a portfolió címei elolvasása után hörögtök, max annyi, hogy megerősítette, hogy de jure Ukrajna nem fog lemondani elfoglalt területekről, de ez eddig is így volt és speciel azt nem akadályozza meg, hogy de facto létrejöjjön egy tűzszünet és egyensúlyi helyzet. Csak speciel Putyin az, aki eddig semmilyen engedményt nem tett és az amerikaiak gyávaságát látva miért is tenné. 
gemes.bp 2025. 04. 23. 10:49
A gyengébbeknek - ez otp rv-vel foglalkozó topik!
pazolka 2025. 04. 23. 10:48
Előzmény: #1299802  Peterbond
56 ban nem tamogattak minket amikor kellett volna. A vilag ilyen, kegyetlen. De az, hogy oldalakon at orjongsz h miert nem lehet tamogatni az ukrant nevetseges. Maradjunk inkabb az OTP temanal, sok hasznosat irsz a temaban, inkabb azt olvasnam.
Ahogy lentebb is irtak, ha ennyire fontos neked az ukranok tamogatasa, menj a frontra, ott tudod oket igazan segiteni.
Peterbond 2025. 04. 23. 10:48
Előzmény: #1299813  Lizi
"Kezd irritalo lenni a rendre utasito megnyilvanulasod. Ha annyira sziveden viseled  a sorsukat, akkor lehet menni az ukran frontra harcolni."
.
Macus NAPONTA irogatja a Zelensky szido szovegeket ide. En jo esetben is 2 hetente teszem szova. Es a vegen mindig elnezest kerek az offert es 3-4 hsz utan befejezem.
.
Reszemrol ennyi. A tema megbeszelheto a megfelelo topikban. Az erosebb kutya baszik szoveget meg mindig akkor szeretik emlegetni amikor nem veluk tortenik. De te sem szeretned ha az allam elvenne a bagyonod csak azert mert o az erosebb. A kozepkor ota ezt azert tulleptuk es ezert vannak rendszereink, torvenyeink, es ezeet fognak ossze a kicsik mert egyutt kepesek megvedeni egymast.
Lizi
Lizi 2025. 04. 23. 10:36
Előzmény: #1299800  Peterbond

Kezd irritalo lenni a rendre utasito megnyilvanulasod. Ha annyira sziveden viseled  a sorsukat, akkor lehet menni az ukran frontra harcolni. Ott vedd az ukranokat, ne itt.
Engem is kezdett mar zavarni zelenszkij kovetelozese, mert nem segitunk neki eleget. Mitha a vilag dolga lenne, hogy mentsuk meg ukrajnat.
Mindig az erosebb kutya baszik! Nyilvanvalo hogy itt nem az ukranok az erosebb kutya. A nato meg nem fog belemenni egy oroszorszag elleni (vilag)haboruba az ukranok vedelme miatt.
Ukrajna mindenkeppen veszteskent fog ebbol kijonni.Hat sajnos ilyen a vilag.
Zöldbéla
Zöldbéla 2025. 04. 23. 10:19
Előzmény: #1299809  mazsola2020
gemes.bp 2025. 04. 23. 10:17
a fordulónap záráskor kell a birtokodban lennie, előtte, utána bármikor adhatod, veheted - a fordulónap ezután fog kiderülni
Stock-holmszindroma
Stock-holmszindroma 2025. 04. 23. 10:13
Április 25-én jön az OTP közgyűlése, ahol a részvényesek többek között a tavalyi eredmény után fizetendő osztalékról is szavaznak majd.
mazsola2020 2025. 04. 23. 10:11
Sziasztok! Ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdezek, de sehol se találok rá választ.. Mik az osztalékfizetés feltételei? Mennyi ideig kell tartani a részvényt, mikortól kell birtokolni? Köszi
csendben 2025. 04. 23. 10:09
nemoland 2025. 04. 23. 10:06
Előzmény: #1299806  TradeElek

szvsz mindenkinek (rész)igaza van
.Putyin indította,
 Z meg nem politikus és nem ismerte fel, hogy ha "azonnal" leállítja kevesebbet (embert/területet...stb...stb...) veszít Ukrajna.....
azok a "mohó emberek" akik mások kárán nyerészkednek pedig kb. ilyenek:: 
https://www.youtube.com/watch?v=eKrUMiLF9rY

TradeElek 2025. 04. 23. 09:57
Előzmény: #1299800  Peterbond
Ezért tart itt ez az ország is ahol... Tele van ilyen emberrel akik kis haszonszerzésért (vagy a politikában pár ezer milliárdos) nyomorba döntenek pár millió embert. De persze kit érdekel mások nyomora amíg nekem megy az oti meg egy kulcsos adó van a bruttó 3 milliómra.
Macus
Macus 2025. 04. 23. 09:54
Előzmény: #1299804  prob
Az egy gyökér ! Mondom lehet itt nemzeti érzelmeket korbásolni, meg büszkeségre ráfeküdni..... de párhuzamosan a szemmel láthatóan veszett ügy miatt tízezrek halnak meg...... Nem megyek bele, mert nem értünk egyet. De az egész háború nonszensz és putyin nem fogja abbahagyni mert Z mérges..... sőt ! Putyin tud hízelegni Trumpnak Z meg még erre se képes. Egy nárcisztikussal nem beszélhetsz így mert semmibe fog nézni. Ha segget kell nyalni akkor segget nyal.... ha erre nem hajéandó akkor nincs miről beszélni. Sajnos ukrajna nincs abban a helyzetben hogy diktáljon. Ugye az egyértelmű hogy hadi témában abszolút igaz hogy nagyobb kutya ...... és oroszok kissé nagyobb kutya.... pláne ha az usa kiáll ukrajna mögül. Minden a nagyok játszótere.... usa kína EU oroszok és india jön fel. Az EU meg ha nem teszi rendbe a túlbürökratizáltságot le fog maradni. 
prob 2025. 04. 23. 09:44
Előzmény: #1299787  Macus
Magyar hangja Orbán Balázs. 
Peterbond 2025. 04. 23. 09:43
Ok én kiírtam magamból amit akartam. off vége.
Peterbond 2025. 04. 23. 09:42
Előzmény: #1299787  Macus
"Nem, persze hogy nem, de mit tud tenni ? Amúgy Kanadának éppenséggel tényleg jó lenne unióba lépni az usaval, ilyen EU szerű dolog, ugyanez igaz grönlandra, bár az kérdéses"
.
Tehát De te így állsz hozzá. Csak jelzem más "f...ával" könnyű veretni. addig amíg neked kanada vagy Grönland helyett kell megmondani. Érdekelne hogy állnál hozzá ha minket csatolnának Orosozkhoz és a világ azokat írná amiket te mondasz. Vennék el a vagyonod bombáznák le a házad és te törödj bele hogy az nem a tied. Te vagy a hibás érte amúgy is. Meg ne nyavajogj. Ha más döntene a te dolgaidról a gyerekeid jövőjéről.
.
"Visszatérve.... minden ilyen háború a nagyok játszótere, amit ha nem akadályoznak meg vagy nem támogatnak akkor ennyi volt'"
.
Dehát pont ez az. TE vagy akinek kéne másokat támogatni hogy amikor kell téged is támogassanak a nagyobbal szemben. De TE vagy aki lökdösöd a többieket a vágány alá és még közbe még őket hibáztatod érte. Mi vagyunk az EU. Mi támogathatnánk a gyengébbeket mert erősebbek vagyunk. Mi mögöttünk van egy nyugati világ gazdasága és katonai ereje. És TE vagy aki és a hozzád hasonlóan állók ( pl Usában ) akik miatt van hogy akik tudnák nem támogatják akiket kéne. De ennek következménye az lesz ha majd titeket kell támogatni nem fognak.
Peterbond 2025. 04. 23. 09:33
Előzmény: #1299784  Macus
"Bocsánat, hozzáteszem, hogy természetesen Putyin a bűnös, ő felel a háborúért ! "
.
Mégis 20 hsz-en szidod Zelenskyt. És még 2-vel lejjebb is azt írod ő vitte bele országát egy vesztes háborúba. Te is érzed mennyire amorális amit csinálsz és már próbálsz finomítani rajta?

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek