Szerintem egyszerűen csak túladottá vált. Pénteken a nap végén jó nagy forgalommal esett, most pedig meg sem közelítő volumennel próbálkoznak, akik eddig lemaradtak az alacsonyabb szinteken. Más fundamentális és aktuális hírekkel kapcsolatos oka nincs. Tegnap is leütötték a nap végére a 4-5%-os emelkedést.
Van realitása amit írtál.De a negatívumok is be lesznek árazva.Lehet nem 20ezren,de ezekkel a kilátásokkal is ér a papír 15-16ezer forintot.Tudjuk minden annyit ér amit adnak érte.
hahaha... belpol: -választások ki nyer? bizonytalan... -> utána csúnya költségvetési kiigazítások akárki jön (ha ellenzék nyer akkor még bizonytalanabb minden)-> két számjegyű infláció -> közben kamatemelés és szűkülő hitelpiac -> emelkedő nyersanyagárak és offolhatnak építőipari beruházásokat (kis tételben biztos), amik eddig húzták a gazdaságot... -külpol: minden bizonytalan a békénél -> olaj ár egekben, nyersanyag hiány már látható -> egy idióta ameriaki elnök, aki fél hogy kiderülnek az ukrajnai mutyijai... folytassam...? de biztos szép és jó minden... :)
hahaha... belpol: -választások ki nyer? bizonytalan... -> utána csúnya költségvetési kiigazítások akárki jön (ha ellenzék nyer akkor még bizonytalanabb minden)-> két számjegyű infláció -> közben kamatemelés és szűkülő hitelpiac -> emelkedő nyersanyagárak és offolhatnak építőipari beruházásokat (kis tételben biztos), amik eddig húzták a gazdaságot... -külpol: minden bizonytalan a békénél -> olaj ár egekben, nyersanyag hiány már látható -> egy idióta ameriaki elnök, aki fél hogy kiderülnek az ukrajnai mutyijai... folytassam...? de biztos szép és jó minden... :)
Ellenzéki győzelem szerintem nem jó az otinak. Nagyobb kiigazitás, szigorúbb monetáris politika, lassuló hitelezés várható akkor. De mondjuk annyira nem jó, hogy mondjuk 2023ban nem 20k-n hanem 19k-n fog kikoppanni.
Szerintem elkapott mindenkit egy kis őrület az eddigi ácsorgás és a 13 ezerről történő visszaesés miatt.Molnál
ugyanez, ott is nagyon érne egy magasabb árfolyam már. Úgy gondolom,
hogy a péntekről keddre történő 11700-12500 közötti 800 forint értékű
ugra egy kicsit soknak tűnik így a semmiből. Szerintem péntekig még
menetelünk hátra valamennyit, aztán péntek kérdéses, hétfő (választások
utáni) elég kérdéses.Mit akar most a piac végülis? Fideszt
nyilván kiismerte már, de a külföldiek most sorra bírálják a
miniszterelnököt. Ellenzék pedig teljes bizonytalanság, de az ő
nemzetközi megítélésük egyelőre nyilván jobb.Szerintem jövő héten bizonytalanság lesz és kisebb esés, ha A ha B nyer.Gondolatok?
OTP részvényesek ide!