Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Firekiller
Firekiller péntek, 13:47
Előzmény: #4019  Spiller
hát most ez alapján amit írtál, nem értem miért szapulod a Tisza pártot meg a Magyar Pétert is. Olyan egyoldalinak tűnik a dolog a részedről. Holott azt írtad körbejarod a dolgokat. Hány %-ban vagy Tiszás?
Spiller péntek, 12:53
Előzmény: #4015  Firekiller
ha csak annyi a gondolkodásmódja valakinek van a jó a rossz oldal és persze a "mink" vagyunk a jó oldalon. A mink oldalon vannak  az agysebészek géniuszok a másik oldalon a csupa alacsonyrendű agyhalott akkor sokat nem kell várni az élettől. Van amikor berakok egy linket és erre jön a válasz, xxx oldalt elvből nem olvasok.  Ezek az emberek egy vélemény buborékban élnek és egymást kurkásszák ezzel jelezve összetartozásukat.  Az állatvilág leképezi az emberi viselkedéseket is.  Én a magam részéről széles körben tájékozódom, ha érdekel egy téma mindent elolvasok a tárgyban még ha nem a "mink" oldal írja is. Miért? mert esetleg egy más nézőpont vagy más információ adhat egy reális képet. 
Már sok szerencsétlennek leírtam kb 1000x a fidesz nálam 51%-os volt.   Mert nincs az elvárásaim szerinti szerveződés.  Én Magyarországnak szurkolok, imádom ezt az országot az emberek zöme is normális a hitványak meg ki a f..t érdekelnek. Zsizsegnek a sas körül a buta kisverebek, amikor az öreg sas feljebb repül akkor azok ájultan zuhannak a mélybe. :) 
Spiller péntek, 12:42
Előzmény: #4012  bronz
na megjött a baloldali is :) 
Spiller péntek, 12:41
ne légy szimpla. 
bronz péntek, 07:41
Ő abba, hogy ne bátsák a zorbánt, mert ő 51%-ban szereti öket. A pedofilügyek se verték ki nála a biztosítékot.
A zorbán azon dolgozott, hogy ne legyenünk gyarmat és még ezt komolyan is gondolja, meg különben is hatalmas jólét van itthon. :))
Firekiller
Firekiller péntek, 07:38
21 Kutatóközpont: Még a fideszes szavazók több mint fele is elszámoltatást vár az új kormánytól, Spiller te melyik felébe tartozól?
Firekiller
Firekiller péntek, 07:35
Előzmény: #4010  Spiller
A Tisza esetén az emberek jelentős többsége NEM Magyar Péter miatt szavazott a Tiszára. Ezt sokan sokszor megírták már mindenhol.... úgyhogy tök mind1 minden jelző és ellenszenv meg feleség lehallgatás stb. amiket írsz. Irreleváns.
bronz péntek, 05:14
Előzmény: #4007  N0MAD
Tökéletes megfogalmazás Ibiza Nudli zajec Spillerről.
Egy dolog viszont kimaradt, más betegsége mögé bújva mosdatja magát (2024. novembere, EUR/HUF topic), ha úgy adódik, amit maga az erre felhasznàlt érintett cáfolt meg. 
Zanza2 csütörtök, 23:21
Előzmény: #4010  Spiller
Jól látod. Putyin meg Trump igazi nagyfiúk, Orbánt akarták, a birkák meg rá szavaztak. Szerencsére most nem voltak elegen...
Spiller csütörtök, 22:52
Előzmény: #4009  Spiller
Igen. Vegre a sajatjuk kerult hatalomra egy kozuluk. Aki jellemtelen, feleseget lehallgato,  keves tudasra nagy az arca. A birkak azt valasztjak akit a nagyfiuk akarnak. Mp a magyar zelenszkij. Zongoristabol  vagy selyempincsi politukusfelesegbol miniszterelnok. Legkozelebb egy idomitott majom lesz a vefuto? 
Spiller csütörtök, 22:46
Egyszeru embereket szetetek elemezni nezem mozgasukat ijedelmeiket. Mint kis bogarak szaladgalnak ossze vissza. :) 
Zanza2 csütörtök, 21:20
Előzmény: #4004  Spiller
Igen, én átlagember vagyok.
Számodra elérhetetlen magasság...
N0MAD csütörtök, 21:19
Előzmény: #4005  TozsdeMagus
súlyos fideszdroid, sok nicken nyomta a hülyeségeit. Most van a gyászfázisban hogy az élő isten veszíthetett egy választáson.
A legtöbb nickje kitiltódott, de van még a talonban. Meg pár saját topikja ahol érdeklődés hiányában magával beszélget, aztán a többiben nyomja mindenki őt irigyli mert gazdag és mindent is tud. A többiek meg csak irigyek azért nem látják át a bokamagasságban röpködő bölcsességeit.
Zanza2 csütörtök, 21:18
Előzmény: #4005  TozsdeMagus
Rendszerváltás
TozsdeMagus
TozsdeMagus csütörtök, 21:14
Előzmény: #4003  Zanza2
Lemaradtam.Milyen gyász?
Spiller csütörtök, 21:08
Előzmény: #4003  Zanza2
az átlagember tipikus reakciója :) 
Zanza2 csütörtök, 20:59
Előzmény: #4001  N0MAD
Én már javasoltam neki a saját topikjában, hogy keressen egy jó pszichológust, a gyászmunka még intelligens emberek számára is nehéz dolog.
De inkább törölte a hozzászólásomat.
Pedig sokat segítene rajta, neki is könnyebb lenne...
Spiller csütörtök, 20:21
Előzmény: #4001  N0MAD
Mi van morci, megint semmit nem értesz ez legyen a te gondod.  
Az irígység az sokaknak  lehetne motiváció de ezen a színten csak bogyóvá aszal. 
Van itt egy csapat akikről mindig ez jut eszembe.
Snatch - Desert Eagle 0.50 (HUN)
N0MAD csütörtök, 17:06
Előzmény: #3999  Spiller
ne engedd hogy a tanulatlanságod miatti frusztrációd teljesen leuralja a kommunikációdat az okosabbakkal.
Próbálj tanulni mégha öreg is vagy mint az országút és fideszesebb mint a szakácspesta.
Innen legalább könnyű fejlődni. Csak ne a kocsmacoelhokat érezd bölcsességeknek.

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek