hát most ez alapján amit írtál, nem értem miért szapulod a Tisza pártot meg a Magyar Pétert is. Olyan egyoldalinak tűnik a dolog a részedről. Holott azt írtad körbejarod a dolgokat. Hány %-ban vagy Tiszás?
ha csak annyi a gondolkodásmódja valakinek van a jó a rossz oldal és persze a "mink" vagyunk a jó oldalon. A mink oldalon vannak az agysebészek géniuszok a másik oldalon a csupa alacsonyrendű agyhalott akkor sokat nem kell várni az élettől. Van amikor berakok egy linket és erre jön a válasz, xxx oldalt elvből nem olvasok. Ezek az emberek egy vélemény buborékban élnek és egymást kurkásszák ezzel jelezve összetartozásukat. Az állatvilág leképezi az emberi viselkedéseket is. Én a magam részéről széles körben tájékozódom, ha érdekel egy téma mindent elolvasok a tárgyban még ha nem a "mink" oldal írja is. Miért? mert esetleg egy más nézőpont vagy más információ adhat egy reális képet. Már sok szerencsétlennek leírtam kb 1000x a fidesz nálam 51%-os volt. Mert nincs az elvárásaim szerinti szerveződés. Én Magyarországnak szurkolok, imádom ezt az országot az emberek zöme is normális a hitványak meg ki a f..t érdekelnek. Zsizsegnek a sas körül a buta kisverebek, amikor az öreg sas feljebb repül akkor azok ájultan zuhannak a mélybe. :)
Ő abba, hogy ne bátsák a zorbánt, mert ő 51%-ban szereti öket. A pedofilügyek se verték ki nála a biztosítékot. A zorbán azon dolgozott, hogy ne legyenünk gyarmat és még ezt komolyan is gondolja, meg különben is hatalmas jólét van itthon. :))
A Tisza esetén az emberek jelentős többsége NEM Magyar Péter miatt szavazott a Tiszára. Ezt sokan sokszor megírták már mindenhol.... úgyhogy tök mind1 minden jelző és ellenszenv meg feleség lehallgatás stb. amiket írsz. Irreleváns.
Tökéletes megfogalmazás Ibiza Nudli zajec Spillerről. Egy dolog viszont kimaradt, más betegsége mögé bújva mosdatja magát (2024. novembere, EUR/HUF topic), ha úgy adódik, amit maga az erre felhasznàlt érintett cáfolt meg.
Igen. Vegre a sajatjuk kerult hatalomra egy kozuluk. Aki jellemtelen, feleseget lehallgato, keves tudasra nagy az arca. A birkak azt valasztjak akit a nagyfiuk akarnak. Mp a magyar zelenszkij. Zongoristabol vagy selyempincsi politukusfelesegbol miniszterelnok. Legkozelebb egy idomitott majom lesz a vefuto?
súlyos fideszdroid, sok nicken nyomta a hülyeségeit. Most van a gyászfázisban hogy az élő isten veszíthetett egy választáson. A legtöbb nickje kitiltódott, de van még a talonban. Meg pár saját topikja ahol érdeklődés hiányában magával beszélget, aztán a többiben nyomja mindenki őt irigyli mert gazdag és mindent is tud. A többiek meg csak irigyek azért nem látják át a bokamagasságban röpködő bölcsességeit.
Én már javasoltam neki a saját topikjában, hogy keressen egy jó pszichológust, a gyászmunka még intelligens emberek számára is nehéz dolog. De inkább törölte a hozzászólásomat. Pedig sokat segítene rajta, neki is könnyebb lenne...
Mi van morci, megint semmit nem értesz ez legyen a te gondod. Az irígység az sokaknak lehetne motiváció de ezen a színten csak bogyóvá aszal. Van itt egy csapat akikről mindig ez jut eszembe. Snatch - Desert Eagle 0.50 (HUN)
ne engedd hogy a tanulatlanságod miatti frusztrációd teljesen leuralja a kommunikációdat az okosabbakkal. Próbálj tanulni mégha öreg is vagy mint az országút és fideszesebb mint a szakácspesta. Innen legalább könnyű fejlődni. Csak ne a kocsmacoelhokat érezd bölcsességeknek.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)