Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zanza2 2026. 04. 28. 14:28
Előzmény: #3637  Spiller
Szerinted a maffiaállammal és annak bábjaival szemben kellett volna tiszteletet mutatni?
Velük szemben csak egyetlen etikus viselkedés létezik: a lázadás/ellenállás.
N0MAD 2026. 04. 28. 14:12
amellett hogy hazudsz (rólam is, bárki visszakeresheto mit mondtam anno nekem nem az n+1. nickem) folyamatosan ellentmondasz önmagadnak is.
Adjuk meg a tiszteletet és közben poloskázod a majdnem háromnegyeddel megválasztott következő miniszterelnököt. 
Nem, nem most kezdve es nem tükörként hanem kezdetektől (mielőtt ezt hazudnad)
Spiller 2026. 04. 28. 12:05
egy társadalomban vannak szokások, társadalmi bizalom, hagyományok,  tisztelet rangok emberi tartás. A ballibsi áramlat ezt támadta ezt erodálja. Persze mert nem akarják a nemzetállamokat.  Akkor itt van az eredmény. 80/20  a 80% csürhe tombolása van most. Nem a kormányváltás miatt - az csak ráarősít- hanem az elmúlt 20év erről szól. Még a nőket és öregeket sem tisztelik.  
Spiller 2026. 04. 28. 11:58
Előzmény: #3636  Goldstein17
de gondolom szimpi a pofátlan tiszteletlen internetes trollkodó stílus. Ezt a stílust MP hozta be. Most ez lesz a problémája, pedig nagyon óhajtaná a tiszteletet.. ő nem csak Orbánt támadta a köztársasági elnököt hanem magát a rangot és annak a méltóságát. Az internet népe azt látta..jééé ezt is lehet, el lehet küldeni az anyjába az ország vezetőjét? A sajtótájékoztatókon lehet őslibsi módon öltözni  a széken szétfolyva kérdezni..és kérdésbe bújtatva átkokat szórni?  csak nézd meg usában milyen a sajtótájékoztató, elegánsan öltözve és ha jön a prezident akkor felállnak és az elnök mondja üljenek le. Nem a trumpinak vagy valamelyik öreg szenilisnek hanem a rangnak.  Most persze hirtelen összefogás meg beszéljünk szépen.. ló..t.. poloska nem változott meg most majd ő kapja az ívet. 
Goldstein17 2026. 04. 28. 09:16
Előzmény: #3634  Zanza2
Azt várnám egy valódi rendszerváltástól, hogy a közbeszéd is megvaltozik és az ilyen Lázár féléktől ellesett attitüd már nem lesz menő. Ennek a  lenéző,  pökhendi, urizaló magatartásnak nincs helye Európában,  tőlünk keletre persze ez dívik. Annyi agresszív frusztrált embert mint Moszkvában, még sehol nem láttam. Szóval jó lenne ezt levetkőzni és Werbőczy Harmaskonyve is mar kicsit idejemúltnak tűnik,  hiába szerették volna egyesek aszerint berendezni a vilagot.
FatFIRE 2026. 04. 28. 06:59
Előzmény: #3618  Spiller
"sokan még a nagy csoportba sem tudnak átlépni a kiscsopiból."
Láthatóan nehéz nekik az ezzel való szembesülés. 😂 Az ember évtizedek óta hallja tőlük ugyanezeket a paneleket, az összes ugyanazt mondja. Nézd meg Pistikét a lakásos topicban, ismét a nernél tart. 🤡
Zanza2
Bár nem volt nehéz mondat, de még ezt sem sikerült értelmezned. 🤷🏻‍♂️
Zanza2 2026. 04. 27. 14:42
Előzmény: #3633  Goldstein17
Látom, gyakorolod az asszertív kommunikációt 🙂
Nehéz terep, de egyben szórakoztató is. 
Nem könnyű manapság élő Besenyő Pista bácsit találni...
(bár lehet, ez is csak egy AI)
Goldstein17 2026. 04. 27. 07:27
Előzmény: #3631  Spiller
Látom a moderációs elveid hasonlóan kiforrottak, mint a hozzászólasaid tartalma. Azért itt elmeselhetnéd mi volt a problémád azzal hogy miután láttam,  hogy a "propeller " című portálról linkeltél, javasoltam hogy keress megbízhatóbb forrást. Nem kívántam lehetetlent, tekintettel voltam a képességeidre, a Blikket javasoltam. Elismerem, nem tökéletes,  de azért előrelépés lett volna esetedben, nem? Ezután megint törölted a hozzászolasom, de azért megfogadva a tanacsom, rakerestél az eredetire és belinkelted a Bildet, mint forrást. Ekkor dicsérőleg nyilatkoztam rólad, sikerült a Blikk német megfelelőjét forrásként megjelölnöd, de ezt is törölted, miért?
N0MAD 2026. 04. 27. 04:58
Előzmény: #3631  Spiller
Nos, nem olvastam végig mert már az elején hazudsz. 
Spiller 2026. 04. 27. 00:27
Előzmény: #3624  N0MAD
butaságokat beszélsz.  Sem te sem a helyzeted nem érdekel.  Te ügyeskedtél legyen találkozó és majd jól megnézed a papírokat... érezve a kalibert volt kérdés " legyen meki és a vesztes fizeti a hambit?" utólag fabrikálgatod. Nickként sem érdekelsz élőben meg pláne.  Vicc. csak magamnak kell bizonyítanom senki másnak. Élvezem azt mondják ezt nem lehet megcsinálni aztán még is. 
Még nem láttam tőled sem a másik kettőtől sem egy segítő hozzászólást, egy saját kútfőből összerakott gondolatsort elemzést bármilyen logika mentén.   Rettegés fog el téged ha valaki ezt teszi.  Tanuld meg egy ember egy vélemény.  Nőj már fel.  Vannak itt nagy kaliberek legalább tőlük tanulnál.  
Spiller 2026. 04. 26. 23:06
Előzmény: #3629  N0MAD
fura nem, senkit nem értesz meg aki már letett valamit az asztalra :)
N0MAD 2026. 04. 26. 20:43
Előzmény: #3626  Spiller
igen, azt látsz amit akarsz, ezt nem is vitattam.
Csak a valósággal állsz hadilábon. De majd rájössz. vagy nem, mindegy.
Zanza2 2026. 04. 26. 20:41
Előzmény: #3612  FatFIRE
"Mindkét gyerekem alkalmazott kutatással foglalkozik és mindkettő ugyanazt mondja: a legjobbak általában most sem az állami cicit szívogatják."
Ezzel mit akarsz mondani?
Hogy nincs szükség alapkutatásra? Vagy hogy ott csak a gyenge képességűek dolgoznak?
Egyik sem igaz.
Spiller 2026. 04. 26. 20:40
Előzmény: #3620  Goldstein17
Csak beszelj a sajat nevedben.
Spiller 2026. 04. 26. 20:38
Előzmény: #3624  N0MAD
 En azt latom egy ket kis kaliber kinlodik kotozkodik.lemaradt semmit nem ert..de mindenrol van valami furcsa velemenyuk... ilyenekkel mi dolgom lenne? vannak erre kepzett szakemberek apolok. Irigyseguk mar a husukba mar. 
N0MAD 2026. 04. 26. 17:36
Előzmény: #3623  Spiller
nem, senkinek nem mondhatsz meg semmit. Max jártathatod.
Pont mint a való életben.
N0MAD 2026. 04. 26. 17:29
Előzmény: #3622  N0MAD
Amúgy meg annó amikor hátperszéuzél felajánlottam neked tegyünk ügyvédi letétbe nagyobb összeget, vajon igazat írok e a helyzetemről. Ezt sikerült úgy interpretálnod hogy "a mcdonaldsban akarom összehasonlítgatni a bankszámlakivonatokat"
Nos ha neked a dupla sajtburger a nagytétű fogadás akkor az. Nekem nem.
De ez persze nem tart vissza hogy véleményezgesd a vélt sikertelenségeked, az összes alteregóddal együtt. 
Nem számít hogy szánalmas, ellenben már rég unalmas is. Téged nem minősítenélek, látszik az nélkülem is. De persze vetíts tovább, hátha van aki vevő rá. 51% fidesz, az.
Spiller 2026. 04. 26. 17:26
Előzmény: #3622  N0MAD
Mar mondtam maradj a kategoriadban. A beka is felfujja magat nagyobbnak latszodjon. 
N0MAD 2026. 04. 26. 17:17
Előzmény: #3621  Spiller
igen, túl sokan vagy, szokták is neked itt emlegetni.
Spiller 2026. 04. 26. 16:28
Előzmény: #3609  FR73
Én azt láttam mindenkinek aki dolgozik és van némi esze annak jó dolga volt Magyarországon.   
Az orosz ukrán háború szerintem nem egy átláthatatlan dolog, bőven kiderültek az érdekek és a valóscélok. 
Az euban folyó dolgok is megérthetőek, kiknek éri meg egy win win partneri kapcsolatból egy kiszolgáltatott helyzetbe kerülni és ezzel párhuzamosan önként feladni a piacok 50%-át és a maradék piacra fizetni 25% sarcot.. nullára levinni a védelmi fegyvereket és qrva drágán halál lassan pótolgatni külföldi fegyverekkel.   
De most mindenkinek itt a változás. Év végére kiterítik a lapokat.  Sokaknak lesz a pakliban Fekete Péter vagy 10 lépést vissza.  A hazai gazdaság hatalmas átalakulás előtt áll, sokan már mezt cserélnek, sokak már kapták a szabaduló kártyát,  a reszli meg néz mint a lukinyúl.  A világban is hamarosan elrendeződnek a dolgok.  Túl sokan vagyunk talán erre még lesz egy kísérlet. 

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek