Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kibaszott ?.. Persze úgyis fel lehet fogni … Meg úgyis hogy új lehetőségek nyíltak meg előttünk …a korrekció mindig egy szükséges rossz.. az emelkedés előtt .. Eljön hamarosan az idő amikor a klf hatások egyirányba fognak mutatni .. s mi végeztünk a vetéssel ..👀😂
Iráni háború jól kibaszott velünk. Isota Trump minek me t bele Irán már nem engedi ela hormozi szoros feletti ellenőrzést, olaj ára meg az egekben. És mi hat legjobban a világon az inflaciora. Az olaj ára. FED vakarhatja a fejét, hogy lesz úgy csökkentés..?!
Nekem szerencsére TBSZ-en vannak a befektetéseim, így az adóbevallással nem kell foglalkoznom. De azt, hogy az osztalék felét levonják, azt nem tudtam.
Nem kell aggódni . Ezek 24 órás piacok, itt nem biztos hogy lesz valakinek ideje, szerencséje “ jókor” beszállni . Nagyon hirtelen tud a dolog irányt váltani . Érdemes egy portfóliót nyersanyagokból összeállítani . Persze legyen stratégia . De az nem az hogy megy a sírás minden nap. Ezt sejtek azt sejtek . Az ide kevés …
Úgy tűnik a tegnapi TACO kör elég gyorsan besült, Irán nem engedi aki a dúsított uránját, ha harc legyen harc. Úgy ítélik meg Trump bombázással nem győzhet. Trump innentől megint a szerszám rossz oldalán van: vagy támad vagy elvonul, mindegyik bukta. Reméljük az utóbbi, lehet ezért is készítik elő Kubát, mint szépségtapasz. Izrael még bekavarhat erősen. Nincs jó megoldás.
Rossz jelnek tartom, hogy az utóbbi napokban egyre inkább találkozom az interneten aranykereskedők hirdetéseivel, melyekben befektetési arany vásárlására buzdítanak. Ebből arra következtetek, hogy legalábbis rövid távon további érdemleges arany áreséssel számolnak.
-Private Banking friss:-Ezüst.-Két hullámos korrekció után erős eladói nyomás törte meg az emelkedést. A 81,25-87,5 közötti zóna jelentősen megerősítve. Alul a 62,5 és az 50 körül várhatja csak erős támasz. Ellenállások: 87,5; 93,75;100; 106,25; 112,5; 118,75; 121,88; 125. Támaszok: 62,5; 59,38; 50.
Hát ha a következő 10 nap is emelkedik mindennap ennyit akkor azt mondom hogy na jól van talán elegedett vagyok. Talán...... De ez még csak 1 nap. Lássuk holnapot 😉
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)