Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jó reggelt!Ha minden így marad, nyitásra boldog leszek! :)))) Olaj: BPali jóslata beteljesedni látszik! :))) Ezüst h1: https://invst.ly/16ryhp -@Beze, így egyezünk? :D
Ha USA CPI kisebb lesz a várnál az arany kilő! Ha a CPI nagyobb lesz már nem fog fokkal többet esni.. Ma fontos adat jön! Nyilván szerencsétlen ezüst majd csak követi a főnököt! :)
Törölt felhasználó2024. 10. 10. 01:21
Mindjárt beesünk az arany árfolyamban!!!!-ez kemény menet lesz! Figyelem várjuk. Szerintem Kína nyitás hozza el. Utána ha a cpi ok ATH!!!! Stopokkat már állítom is át......
Törölt felhasználó2024. 10. 10. 01:14
Hulu Lulu nagyon művelt ember! Drámát ígér mára! Ugye tudjuk a dráma lehet vígjáték is..... -ezt csak én alulképzett mondom
Törölt felhasználó2024. 10. 10. 01:11
Ha ma CPI nem hozza kívánt értéket az = USD erösödik! Összeomlik az árupiac tehát így készüljön ma mindenki!!!!!
Na most indítok nagyobb arany vételt! Amit Japán meg is nyomott rendesen. 1lot aranyat tartok!!!!! Ez óriási összeg. Na nézzük!!
Törölt felhasználó2024. 10. 10. 00:56
Kollegák ma meg fogunk indulni fel! Hulu LULU ma már sejti a növekedést! . Figyeljétek! Ő a legprofibb! Soha nem figyel TA elemzést de 1982-től a Wall streeten árjegyző volt!!!! Évek óta figyelem és tőle tanulok. ....... Óriási arany tapasztalata van és Roxy kutyája ami a lényeg!
Nincs mese meg kell írnom mára is a gondolatokat! DXY nagyon magas ebben ma délután várok változást! Nem lesz sok adat de ami ma jön az ütni fog! Ázsia: 1:50 japán PPI . Európa: 11.30 Dél-Arfrikai arany kitermelés . Amerika: ma fontos lesz!!!!! 14:30 USA cpi azaz inflációs fám! -Mozi kedves kollegák! . mozi MÉG! NAGY csalódás jöhet m de akár nem. ez ma szerencsejáték! Én meg erre nem fogadok. . Veszélyes nap jön megint!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)