Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Képzeld el én cigarettáztam 28 évig, de mikor rákos lettem kiderült semmi köze ennek hozzá. Most új fertőzés van ami matt aggódom! Gyógyuljatok és oltassátok magatokat! Ja és Richter ! :)
ProcopiusAranypiac a vaterán, de az üzlet a VI kerületben található. A kínálat a vaterán van, de a fix áras darabokat az üzletben megvásárolhatod. Szerintem korrekt cég. Cím: Budapest, Eötvös u. 26, 1067Telefonszám: (06 1) 269 1004
Most hogy befuccsolni látszik az aranyotthon (no meg úgyse rendeltem volna 1 millióért), honnan vegyek aranyat? Akarok venni egy 1 unciás érmét. Mit ajánlottok?
Húúúú vaze ez már nem csak kábítószeres játék! . ómmlik a nemesfém. . Tamponálom folyanatisan már a külföldi brőkert is..... Tőlem ömlik ki a pénz a külföldre. Holnap CPI vagy beszakad a piac vagy megindul fel!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)