"állandóan megy a Qrbánozás a parlamentben is." Ezt inkább ne, a fideszes parlamenti képviselőktől 10-15 éven keresztül hallgathattuk a Gyurcsányozást, meg az elmúlt 8 évet, ha így nézzük akkor a Tisza teljesen jogosan sok-sok éven keresztül Orbánozhat.
https://www.investing.com/currencies/eur-huf nézd már azt a nagy kanócos gyertyát, csak az a baj,h zöld. :D Jött egy piciny dollár erő, rögtön nem tetszik neki. USa-ból jö adat jött, esélytelen a kamatcsökkentés. Túlpörgetik a fiúk magukat.
Csak annyi a csúsztatás hogy nem erre vágytak hanem ettől tartottak. Tartottunk. És ez ELLEN is szavazztak. Szavaztunk. Aztán meglátjuk, de lehet persze rettegni aki mostbúgy érzi ideje.
Az itteni hatafiak mind a hazai forint ellen fogadtak, meg Államcsődöt kiabáltak, meg hogy ellopják a befektetésünket, kamatainkat. fidesz nem fog kifizetni. Ezek a hazafiak. 3évig hallgattam
Igen. Hatafi. Azok csak a hőzöngők, de ök is keresik hogy naradhat minél több a tsebükben, hiszen itt írogatnak. Biztos nem a fizetésüket kapják érte. Te is melo időben egész nap itt lógsz. Más is. Hazafi. Vocc
Az én főnököm 1x azt mondta, ne másokért küzdj,hanem saját magadért, hogy neked legyen jobb. Ő saját magáért küzd, ez a célja. Ahogy nekem is. Ahogy neked is. A többségi vélemény alapján próbálom úgy kialakítani a portfoliomat, hogy nekem a legjobb legyen. Más tartogatja a 2033I-t, meg a régi 3,5-től induló MÁP+ot, hidegen hagy.
Igazi hazafi vagy! De tényleg! Az nem baj, ha az ország előző vezetése hitelből olyan jó üzleteket köt, mint a Bp-Belgrád. Aminek kb 200 év a megtérülése. Csak neked legyen 0,5%-kal több.
Magyar Állampapír tulajok