Elfogult. Néha jobb, ha hallgatok. (mások előtt) Szerintem esélyt kell(ett) adni a Tiszának ,hogy bizonyítson, mondom ezt úgy,h én FIDESZ szavazó voltam. A választások előtt sokan emelgették, hogy na majd a Tisza alatt letérdelünk, mert olyan megszorítások jönnek, hogy ... Én azért vártam volna valami drasztikusabb megszorítást is, amiket korábban irkáltam. És majdhogynem még adakozóbbnak tűnik a Tisza, mint a FIDESZ volt valaha.
Amúgy meg miért ne lehetne eltörölni a rezsicsökkentést? Legalább megtudnánk, mennyi a piaci ár, valójában mennyi a valid ár. Ez így egy nagy humbukk, amikor az MVM 300-400 MRD-ot fizetett be az államadósságba, hogy csökkentse az éves hiányt, akkor ez a 300-400, nem a null szaldóból jött, hanem a nyereségéből. Az MVM-nek tehát ideális esetben profit nélkül kellene üzemelni, ha az emberek érdekeit akarják szolgálni. Mínuszba nem csúszhatna, tehát egy olyan árat kellene kialakítani, ami a cég működését nem korlátozza, befolyásolja, de nem is esik át a ló túloldalára. A 300-400MRD-al átestek, átborultak. Üzemanyag ár: Bezzeg miért ne lehetne 480! Hangoztatták, sikoltva. most meg a jó a 595, de már az eltörlésen gondolkodnak, töröljék, egy napig nem tartanám a hátamat ezelőtt a 10M ember előtt. Fizessék a 770-800-at. Néha bemegyek napközben a városba, olyan dugó van, még megyeszékhelyen is, mintha nem dolgozna senki. Látva a szegénység bugyrát, jönnek szembe a Mercedesek, meg 10 féle full elektromos autó. Őszintén megmondom, az én fejemben fel sem merülhet egy ilyen autó megvétele, mert csóró vagyok, de azért néha rácsodálkozol, másnak miből tellik? HItelből? Biztos nem 250.000 nettó bérért dolgoznak.
Sokan ellene vannak a Tiszának, sokszor felmerül, mint téma, nem én hozom fel, és szidják őket. Merthogy a FIDESZ mellett mennyivel jobban élünk. Lehet, hogy sokkal jobban is élhetnénk,ha. A HA -t nem ismerjük, majd talán most megtapasztaljuk, reméljük a legjobbakat. Rezsicsökkentés eltörlés. Árrésstop eltörlés. Üzemanyag árstop eltörlés. Én ezzel kezdeném, és egyből szebb lenne a világ ;-)
nem mondanám h túlmutat a szokásos győzteshez húzásban... kiváncsiságból megnéztem mi volt 2010-ben: https://24.hu/belfold/2010/05/26/median_minden_masodik_ember/ " Tovább nőtt a Fidesz támogatottsága a Medián legújabb, a HVG számára készült felmérése szerint. A kutatás alapján minden második válaszadó - és a biztos szavazók 68 százaléka - a leendő kormánypártra szavazna. "
Megbukott, igen: "A 21 Kutatóközpont májusi felmérése szerint a Tisza Pártra 69, a Fideszre 23 százalék szavazna a választani tudó állampolgárok között. A sose látott különbség jócskán túlmutat a választás után megszokott győzteshez húzás jelenségén." 21 Kutatóközpont: Háromszor annyian szavaznának most a Tiszára, mint a Fideszre | 24.hu Tudod, ez az a közvéleménykutató, ami megjósolta a tisza kétharmadot. Bár lehet, hogy azóta elfelejtették, hogy kell mérni :)
"Várom, hogy nekem most nagyon jó legyen az új kormánnyal. 2hete vannak. Kamatom megy le, rezsim majd fel." --- Hát igen, a Fidesznél legalább biztosra lehetett venni a szar gazdaságpolitika és a kuruckodás folytatását, így a magas kamatszintek fennmaradását. Ha minden jól ment volna, talán még bóvliba is vágták volna az országot, további kamatemelkedést eredményezve. Erre mit csinál ez a szemét Tisza Párt? Gazdasági normalizációval csökkenti a kamatokat: ez veszélyes, ne hagyjuk, hogy a magyar (többségi) társadalom nevessen a végén!
Neked, aki nem dolgozik és csak tőkéből él, valószínűleg rosszabb lesz. De nem foglak sajnálni. Az emberek 99%a munkából él, és a legszegényebbeket meg fogja segíteni a kormány azzal, hogy a fidesz féle perverz, regresszív adórendszert visszaállítja "arányosra", talán majd progresszívre is. Ne érts félre, teljesen rendben van, hogy felhalmoztál annyi pénzt, hogy ne kelljen dolgoznod. De pont leszarom, hogy kisebb lesz a hozamod, neadj'isten annyira, hogy vissza kelljen menned dolgozni, ahogy az emberek 99%-a teszi. Ha nem kell visszamenned, akkor meg pont leszarom, hogy S osztályú merci helyett csak E osztályúra futja majd.
"gazdasági ember, széles közgazdasági ismeretekkel és hatalmas vagyonnal, amit a pénz okos fialtatásával szerzett, szóval ilyen háttérrel "!!!!??????!!!!!
Magyar Állampapír tulajok