"" Az új törvény szerint azokra szabnak ki büntetéseket, akik „tudatosan hamis információt terjesztenek”, és különösen súlyos büntetésre számíthat valaki, ha „komoly következményei” vannak az álhírterjesztésének. 3 évig terjedő börtönt érhet az is, ha valaki Oroszországgal szembeni szankciókra szólít fel."" Orosz ember aki a hazája ellen komoly következménye alhirt terjeszt az 3!!!!!! évet is kaphat! Kaphat de nem kap, parfüm lopasert lopasert is kaphatsz 3 évet is, az a maximum de nem fogsz. Ha Oroszországba nézve komoly következménye van, a tevekenysefednek.... HAZAÁRULÁS. Mennyit is kapott a szabadeuropas korszakallas "orosz" fugura azért hogy, háború ellen tiltakozott?? Na mennyit???? Hány nap fogadat?? Égsz te mint a rongy. Kb mint a Trump által. Helyre tett firkaszok...pontosan mint firkaszok😉🤣. 444...... No komment.... Olvasd el a cikket vazze... Tehat"" Oroszország rá nézve komoly következménye van" ". Az nem komoly, következmény, az hogy ha valaki kiall az utcára tiltakozni egy A4 es papirlappal a háború ellen. te szere....tlen.!!!!!!! Újságíró iskolában nem tanítanak alapvető szinten jogot?? De ha megadod egy orosz lőszerteraktar kordinatat pár 1000 dollárért, az ukránoknak akkor sicc a borive 10 evre. Ukrajnában nem????
Az alomdemokracia jellemzoje,hogyha kimondod azt,h haboru van,elvisznek 5-10 evre kicsit dolgozni ingyen. Én ezt félre értettem:Egész fantazmagória elképzelés!! (pénz, paripa fegyver Monte Kukori)
Ne hülyéskedj már tudod Te milyen ivadék ez??!! hátterét se tudod!! Akár egy ukránoktől megvett ember ("na ilyen a szabadság az oroszoknál" színes) kamugép!! Ő a ""front emer"" Ugyan már..sima akadéskoskodó...Beküldték, minta bohócnak,azt se tudják ki ez amber!! Egy fecske nem csinál nyarat""" -miket összemostok igazatok érdekébe!! Láthatod nincs összefogás az Oroszoknál Putyin ellen 200.000 nép az már Igen. EZT ÉN NEM AZÉRT ÍRTAM,HOGY ÉN NEM TÁMOGATOM A BÉKÉT. Az orosz helyi viszokra utaltam!!! Saját népére. Sajnos nem egy-két párt már nagyon elkésett magyaro.annak a felmérésével akarnak-e háborút vagy sem!! ((Mért is tenné, bukást lehet takargatni)) úgymint a BÉKÉHEZ VALO HOZZÁÁLÁSUKAT IS!! Nagyon nagy kétszűniség, legalább lelepleződne!! ::))
Meg se nézem! Mert már látom hogy vakitasz!!! És ez sértés rám nézve... Hogy ennyire analfabéta hülyének vagyok nézve.Ezt te Írtad!!!!!! Idezojelbe tettem... "" "Az alomdemokracia jellemzoje,hogyha kimondod azt,h haboru van,elvisznek 5-10 evre kicsit dolgozni ingyen." " Azaz azt írtad higy 5 - 10 éves munkaszolgalatos börtön vagy fegyház oroszorszaban jár ezért!!!!! Most meg belinkelszelsz egy videót? 1) Kik vertek meg a tiltakozo illetot? Rendőrök? vagy arra járó orosz fiatalok, akiket ez az ürge felháborított?? Texasban, ha hasonló hasonló USA kontra Kanada konfliktus lenne le is puffantanak az utcán valami idegbeteg hazafias cowboy. Vagy kb mintha én Tel-Avivban kiallnek egy Free palesztina táblával. Hát nem úsznam meg hozzateszem jogosan egy sima veressel, meg egy fogdaval, kb.. Szerintem sehogyse usznam meg ha ilyet ott tennék... De Kijevbe fordított esetben egy oroszokat támogató, meg gyorsan a fronton találná magat, valószínűleg, ha úgyis ha már hadkoteles , és még ilyet is csinál vagy tévedek?? .... Na azt ússza meg épp bőrrel ha tudja... Szóval akkor??? Haver?? Hogy van ez?.. Hol úszta meg ezt a tenykedeset jobban?? Ugye nem Oroszországban, jaj ugye nem mondasz ilyet ? 2) hol van az 5-10 év börtön és munkaszolgalatos fegyház ezért, amire utaltál ?? 3)ha nincs 5-10 év borton ezért, akkor ismerd el hogy vakitottal ," haver" . :)
Eus kétszínű bandáknak, média lejárató kampány!! Zelikét tolják akarnák ezzel helyzetbe hozni!!! Jó,hát média nem hiteles írást közölt,biztos levonnám a bérükböl(igazából tévedtem legyintés, nem fenyítés) Ssajtókiigaztás,sajtó-helyreállítás sehol!! Saját magunkat nem hozzuk tán nehéz helyzetbe!!
Na erre mit mondtok urak?. Ez a dezinfoacio. Több milliós követőtaboros angolszász és EU médiak, mondanak olyanokat amit 2 elnök is cafol? És mikor Biden éra volt akkor na mi lehetett...?? Jesszusom elkepzelni se bírom.... ... Ez hívják dezinformacionak? Vagy ezt nem? Ez hergeles? Vagy ez nem? Ehhhh, na most leleptem innen, kár volt beleolvasni a fórumba mert kurcara felbasz a hülyének nézés magasfoka.......
Az fajta jellegzetteseg higy sose tudják hol határ??? Hol kellene megallni...? Na na magyar gyereket, hogy megtalálták az Antifák (Baloldali fizetett csűrhék,bajkeverők,akit nekik kivelről nézve(szemrevételezés alapján) lehet gyanús, lemészárolják!!! Na az már ciki. Na meg ciki azis ebből a szervezetből az Olasz csajszika(Apja nagy protekciója után) annyira kinőt-> Meglett az utódja,parlamenti képv. képviselő!!Büntetesnek nincsenek határai!! (Egyeseknek) Na meg a mentelmi jog: M. Petike is ugyanaz a cipőbe jár!!! JAJ ÉN MIT CSINÁLTAM, FIGYELEMBE SE VESZI ((ÚGYIS AZ EUS PARLAMENT DÖNT ERRŐL,MÁSOKAT SE FÜGGESZTETTEK FEL BALHÉJUK MIATT!!)) KETTŐS MÉRCE KUTYAF@@SZA EHHEZ!
Na ez a dezinformacio..... Ez, a durva.... Az USA átlag népe olvassa hogy az USA képviseletében eljáró fődiplomatat Putyin 8 oraig varakoztatta. Hergelik a népet az Oroszok ellen, az USA ban Csak idáig mondjuk Putyin cafolta, de az maximum Oroszországban esetleg Kínában es Indiában hozták el az ottani újságok, hogy nem így volt az eset.... De nálunk nyugaton tényként kezeltük volna, hogy Putyin ekkora s...fej,hogy az oda elmeno USA diplomata így szivatja 8 órát varakoztatta.. és ezzel USA tekintelyet is is alázza.!!!! Csak már van egy Trump és egy Vance aki ezeket cafolja már!!!! És egy Musk aki szabad sajtó feluletet(X) biztosít... azért igaz lassan, (mert sok a sötét ember), de kezd felnyilni a világ szeme!!! Ezért megy az ajvekolas oly nagyon... Uszító firkaszok. cui prodest??? Na vajon miért??? .... Ehhh..
Ugyan már🤣🤣🤣, ne vakitsunk ekkorát... penzbuntetest kap. Meg az is penzbuntetest kapott aki az elo TV adásban!!!! moniloval, tüntet a a háború, és. Putyin ellen egy bemondó nő!!!!!Nem hogy kimondja, az utcán azt a szót hogy háború azért apukám semmi se lesz., penzbunti se... Kb... Ez olyan mintha nemnszede össze magad után a kutyaszart , ha rajta kap a rendőr akkor 10.000 Ft os csekk oszt jonapot. Vagy valami ilyesmi.... Tessék linket kérek a háború szóért, hogy kimondod Moszkvában azért 5 év jár munkatabor jár. .. Küldjed...... De ha L. A ban San Franciskiban szidod lipsi vezetést, a drogos tuket dobálo hajléktalanokat az utcán, vagy a szinesboru bandák háborúja úgymond kirekeszto rasszista, jobboldali nacionalista vagy. És ilyeneket pofázol a munkahelyeden. Akkor a munkád off, ebből következőben magán egezsegbiztositasod off, ami ott nagy baj, egész családodra nézve!! 3 hónap múlva se a jelzaloghiteleket se az 2 autóra a lizingre nem tudod fizetni se a gyerek maganiskolait nem tudod fizetni....konkrétan kampó van akkor Neked mert rasszista irredenta vagy és ezt a skarlát betűt sose mosod le.....rasszizmus bélyegét... Libsi Biden adminisztracio országban. Mehetsz Oregonba új életet élni...... Amúgy ezért nyert Trump, mert már Biden alatt elszabadult hajoagyukent viselkedtek ezek az Lipsi, kamu, propqganddista és egyéb amyagilagv támogatott szervezett célokat szolgáló khmmm szervezetek.... Fajta jellegzetteseg higy sose tudják hol határ??? Hol kellene megallni...?
OROSZ-UKRÁN háború