Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch 2024. 11. 18. 18:14
Előzmény: #63719  gazmber
Az ég világon semmit nem fog változtatni pár méregdrága rakéta. Bosszúságot, nehézséget bizonyára okoznak, az orosz válaszlépés meg dettó az ukránoknak. Csak nekik jobban fog fájni. Nem tűnt még fel? Ahogy megy az eszkaláció, úgy lövik szét az ukrán infrastruktúrát, aztán ha elmérgesedik a helyzet, jönnek a hidak stb. Semmi értelme. 
Mindeközben a Pentagonnál, ahol mindig előkerül néhány száz millió usd az ukrán háborúra:
https://thehill.com/policy/defense/4992913-pentagon-fails-7th-audit-in-a-row-but-says-progress-made/
Azért jó hír is van, Trump kitakarítja a woke semmirekellőket, szoknyás rémeket. Jóvanezígy, csak így tovább.
https://thehill.com/policy/defense/4989432-trump-defense-military-shakeup/
gazmber 2024. 11. 18. 17:36
Előzmény: #63715  Shortelek

vélhetően több tucat
fenntartom hogy trumpli tudta és vszeg nem is ellenezte az engedélyt(!),  ráadásul úgy néz ki a többi Nato tag is beállt a sorba - semmi 'tamáskodás', lehet még a Németek is (?).. 
a 'vörösvonal-fóbiásoknak' meg jobbulást - vagy a 'rossebsetudja' (?)☺ szvsz 
Murdoch 2024. 11. 18. 17:21
Előzmény: #63706  Robben
Szép összefoglaló, egy megjegyzés:
https://www.theguardian.com/world/2004/sep/16/iraq.iraq
Természetesen az ENSZ főtitkár szavai kiverték a biztosítékot és megindultak az eljárások, szankciók az usa ellen. És kivizsgálták, hogy miért halt meg több százezer ember. Ja, ilyen nem volt. Az egyetlen dolog, amire rájöttek, hogy kamu volt az ok a háborúra. Mondjuk az is valami.
Placi82 2024. 11. 18. 17:05
Előzmény: #63716  Placi82
Ja és nem az újságíró rá értettem  aki Tényt közöl 35 ik vörös vonal atlepest illetoen, hogy pofátlanság. Hanem a nyugati  politikusok ertettem, akik ily vakmerőek. 
Placi82 2024. 11. 18. 16:56
Előzmény: #63702  Eisenburgprofesszor
Azt tudom mondani gyerekek. Én Megmondtam.!!!!! Pomperj beirta azt amit én 2 és fél éve megjosoltam. Le a kalappal előtte hogy ezt bevallalta. Igaz a Trump iránt picit elfogult negatív irányba, de ezt belefer, mert nem tudatjuk mi lesz ott!!
Megjosoltam, Trump elleni 1 és es.2 es számú merényletet, ami szégyen az USA rá es a secret service re nézve, de ezt hagyjuk.. Hogy honnan tudom ezeket? Tessék utána nézni le van írtam előre.!! A történelembol, és megerzesbol tudom. És most hogy Biden Báb elnök úr engedi hogy rakétákat amiknek a kordinacioja  konkrétan USA feladata lesz  echte Orosz a földön..... Vazze szép!!! Akkor én azt mondom csak azért nem tekinti 100% biztosra a NATO t hadba lépő félnek, az Orosz, mert reménykedik hogy Trump nem ekkora bábú. És csak 2 hónap van addig.... Ha Harris lett volna most az elnök akkor Putyin tudja mit várhat, és a. hadviselo félnek tekinti NATO t!! És akkor indul a VH. De hát ez a  kis neoliberális  szolgahadnak kórusnak ez  megéri.....
Hát nekem k.. ára nem éri meg!! Hogy  Navalnij2, Jecin2 bábú legyen Oroszország tronjan? És miert nem? Azért mert az Orosz nép nem egy Német vagy holland, vagy svéd nép. Ezek nem szeretik a neoliberálisokat. Történelmileg. Évszázadok ota így van, és. azt se hogy ők irányítsa oket. Ergo mi fog történni, ha holnap. Putyin nem lenne? Na? Mi? Hát az hogy egy nem ilyen higgadt hidegveru megfontolt volt KGB-s, hanem forrofeju kemény vonalas brutális  elnökot választaná az orosz nép. Nem egy Jelcin2-t. Mondjuk mostani orosz miniszterelnök?? . Na akkor látni fogjuk hogy szépen emelkednek ki a silokbol Manhattan re irányítva az interkontinentalis rakéták. Akkor menne ám a sivalodas....hajaj
És akkor végre észhez térne már ez a világ. Hogy ne szórakozzunk az Oroszokkal és k. rvara nem illiik ennyire a pofájuk a telepíteni a rakéta rendszereket mint anno a Tomahawk rendszereket akartak. USA elturne venezuelaban az orosz jelenlétét és rakétákat?? . Na erre válaszoljatok kedves személyeskedok. na? Pedig igény az lenne rá a Venezuelai, vagy Kubai, etc.. elnoktol. Szóval itt állunk a 3 ik VH kuszoben. És a sok i.... a meg most is nyomja a paraszt vakító szöveget amitől a hóember is megvesz.Sebaj a fizika professzorom azt mondta  egyszer, ha látunk egy atomrobbanast ne fussunk,mert tok mindegy, nézzük meg, mert állítólag szép látvány. Komolyan ezt akarja a világ??? 
Ui. Azt írja a cikkben az újságíró hogy a NATO. Oroszország al 35db VÖRÖS vonalat már atlepett és nem lett semmi se belőle!  
Na majd ebből a 36ik vörös vonal atlepésbol lesz!!!!!!!! Pofám leszakad komolyan. 35  előre deklarart vörös vonalat atlep a NATO. De azért az Oroszok a hibásak mindenben... Értem. Aha.... 
Pár dolgot megjosoltam előre... És Voila bejottek mind. De most  igencsak pislogok mi megy itten kérem szépen. 2 hónappal a vége előtt ilyet nem illik alairni majd a következő elnök döntötte volna. 
Khmmm. 
Shortelek 2024. 11. 18. 16:48
Előzmény: #63709  Sehmet
Neki nem is kell emlékeznie râ, van arra megfelelõ ember ott.
Placi82 2024. 11. 18. 16:02
Ez olyan szép volt, hogy nem is gondotam volna Rólad. Gratula szép összefoglaló. Annyit tennék hozzá hogy Irak és Irán is állandóan régebben ki akart bújni a petro dollár szorító satujabol. Sokat ficankoltak.  Figyelj fel millió civil gyerek halálara csodálkozol hogy ezt válaszoltak.
Bushrol pedig nem azt állítom hogy szerintem báb elnök volt, de szellemi szintje szerintem Biden elnök úrnak most nagyobb:)) .. 
Engem az érdekelne vajon  ki van a színfalak mögött. Ezt sose tudjuk meg, az biztos. 
Törölt felhasználó 2024. 11. 18. 15:59
Előzmény: #63704  the_outsider
Abban igazat adok,hogy Ursula rosszabb mint Putykó. Medve Vs Sátán 
Törölt felhasználó 2024. 11. 18. 15:53
Voltál mostanában orvosnál? Szerintem menj és nézesd meg magad.
Törölt felhasználó 2024. 11. 18. 15:50
Nálam Ursulával leszerepeltél! Azt a ribancot már rég fel kellett volna kötni. A pereputyával együtt. 
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 18. 15:17
Előzmény: #63696  gazmber
Álmos Joe már arra sem emlékszik, hogy nukleáris rakétái vannak. Arra pedig végképp nem, hogy azok hol vannak, és az azokat hordozó triád melyik részével tudná mozgatni. :)
gazmber 2024. 11. 18. 15:17
akkor most újra előkerült a 'f@cméregető'  miiszerint az usa a gonoszabb a mocskosabb, stb.... pityun meg csak egy ortodox szent☺?
gazmber 2024. 11. 18. 15:11
Előzmény: #63699  Törölt felhasználó
bizony.. még a trumpli is elment hozzá az 'oválisba' hogy együtt húzzanak friss pelust magukra (és sajnálkoztak, hogy a fokozott nemzetközi helyzet miatt pityun 'barátjuk' nem lehetett ott?) ... majd a friss pelussal, feldobottan írhatta alá a vénebb trotty az ukik engedélyét... de volt ott - ha jól láttam egy csokorra való friss csalán is(☺?)- , amit tumpli már lehet hanyatló szerszámával csapkodtak kedélyesen - búcsúzóul a friss pelusba csomagolt volt és leendő 'házigazdák'  ☺? szvsz
https://infostart.hu/images/site/articles/lead/2024/11/1731574714-Dq45CyngG_md.jpg
Robben 2024. 11. 18. 15:08
az a helyzet, hogy Putyin csak kispályás ahhoz képest még mindig, amit az Usa művelt a közel-keleten az utóbbi 30 évben: azt hazudva vonult be Irakba (GB-val együtt) hogy "vegyi fegyverek voltak" -  ehhez képest sok évvel később kénytelenek voltak beismerni, hogy ez persze hazugság volt
kik irányították akkoriban az Usa-t és GB-át? GW Bush és Tony Blair - utóbbi személyesen sem tudott kitérni a kérdés elől és beismerte, illetve a keze alá dolgozókra kente, mintha ő maga nem tudott volna erről..és miért kispályás hozzájuk képest Putyin?  azért, mert csak Irakban bőven félmillión felül van azok száma, akik civilként haltak meh azért, hogy hogy 1. amerikai hadiipari komplexum hülyére keresse magát azokon a fegyvereladásokon, amiket az a háború hozott neki, 2. az Al-kaidát akkor kezdte el támogatni az Usa, hogy harcoljon azok ellen, akik neki épp akkor nem tetszette k - később az Iszlám Állam pedig épp abból nőtt ki a területen, hogy benyomult a a szabadon maradt területekre, hogy halászhasson a zavarosban -  az ő rémuralmukat az amerikai akciósorozat alapozta meg! később Szíriában is akarta az usa megdönteni a rendszert - és ez a mai napig is így van, hiszen Szíria orosz szövetséges és Izrael-ellenes, tehát ott is egy épp olyan amerikai bábállamot szerettek volna létesíteni (hatalomba beültetett, dekára megvett vezetőkkel), mint legutóbb Ukrajnában! csak nem sikerült: lett viszont belőle Szíriában egy 9 éves polgárhábprú, újabb több százezer ártatlan halottal, illetve egy sokmilliós menekülthullámmal, amit szándékosan zúdítottak Európa nyakába a szervezett bevándoroltatással 2015-től!
ki is volt az iraki megszállás idején az amerikai külügyminiszter? Madeleine Albright: az ő engedélyével bombázták akkoriban Irakot , ahol "csak" 500 000 gyerek veszett oda. Albrightot egyszer vendége volt később a 60 perc szegmens című műsornak, amelyben Lesley Stahl megkérdezte tőle: – „Hallottuk, hogy félmillió gyermek halt meg. Úgy értem, ez több gyerek, mint Hirosimában halt meg. Megéri-e ez az ár?”-Albright pedig azt válaszolta: – „Azt hiszem, ez egy nagyon nehéz választás, de az ár, úgy gondoljuk, hogy az ár megéri.”
mondjuk tehát ki: GW Bush, Tony Blair és Albright egyaránt ócska fos, vállig véreskezű, mocskos, börtönbe való háborús bűnösök, ok?!
gazmber 2024. 11. 18. 14:49
 a pityun 'szerelmesek' közül - legyen az fennt v. lent bármelyik végezheti szibériában, a lövészárokban v. pottyanhat ki véletlenül a 10.emeletről - és nem tudom melyik lehet a jobb☺(?), de akik 'istenítik' azok ezzel lehet tisztában vannak...? de vszeg többnyie csak vmi 'haszonlesés' (itt-ott a félelem?) állhat mögötte ? szvsz
the_outsider 2024. 11. 18. 14:32
Előzmény: #63699  Törölt felhasználó
Nagyon beleszerelmesedtek itt is egyesek ebbe a gengszter putyinba. Valószínűleg nem kicsit lehet jellemző a személyiségükre, hogy egy tömeggyilkos beszarit (:ha valaki nem ismerné fel a kényszeres túlkompenzálást) istenítenek.           
Medvét emlegetni is vicces, mert még Ursula is közelebb van hozzá, mint ez a világréme cáratyuska. Tömeggyilkos putyin szarakodik a világ jövőjével, nem pedig mások. Az hogy egy ilyen szarházitól függhet(!) az emberiség jövője eleve elgondolkodtatja az embert, hogy az emberiség megérdemli-e a jobb sorsot, ha egy pöffeszkedő gazember idiótának ad akkora hatalmat (a hülyék túlsúlya miatt), hogy akár beindítsa az emberiség kipusztulását.
Eisenburgprofesszor 2024. 11. 18. 14:32
Előzmény: #63702  Eisenburgprofesszor
A mai nap megjelentek több oldalon is olyan hírek, melyek szerint most mégsem arról van szó, hogy bárhova lőhetnek az ukránok Oroszország területén belül: csak arra kaptak engedélyt, hogy észak-koreai katonákat elszállásoló bázisokat támadhatnak. A Le Figaróról pedig eltűnt az a bejegyzés, hogy a brit / francia rakéták használatához is szabad kezet kaptak.
Törölt felhasználó 2024. 11. 18. 14:24
Előzmény: #63700  omaha
Ez igaz,de ha nincs váltás,akkor nincs esélye a változásnak. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek