Robben

Regisztráció: 2022-01-07 16:22:08

Hozzászólások száma: 164

Utolsó hozzászólás: 2023-03-24 16:54


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topikból

A moderálás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topik #3485 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Trollkodj máshol.

utolsó 20 hozzászólás

OROSZ-UKRÁN háború péntek, 16:54
kivételes képességeid vannak: sosem vagy képes meglátni a lényegeset, és elválasztani azt a lényegtelentől..
"Ha Gyurcsány sáros valamiben, az nagyon gáz, ha a másik oldalon 100-szor sárosabb valaki, az semmi, efelett lehet szemet hunyni, mert ő a mi oldalunkon áll, ahogy a kommunisták mondták,l ő a mi kutyán kölyke."
erre 2 bekezdésben lehet válaszolni:
a) előszöris van egy óriási különbség az orbán és a gyurcsányrendszer között: gyurcsányék külföldi kézre játszották át a magyar nemzeti (vagy köz- ) vagyont méghozzá úgy, hogy az aranytojást tojó tyűkokért cserébe (energiaszektor, repteret üzemeltető cég, stb.) zsebbe kaptak a vevőktől sok sok mlliárdot. Cserébe garantált extraprofitot adtak neki (pl. a francia állami áramellátó cég, az EDF is 8%-ot , amin szó szerint hülyére keresték magukat a magyar emberek meglopásával). EHHEZ képest a gázszerelő rengeteget visszaforgat és forgatott a mygar gazdaságba és a profitjait nem külföldön költi el vagy fekteti be (itthon mindene megvan és el sem tudná költeni, neki is csak 24 óra egy nap és a katari emírrel sem akar versenyezni gazdagságban mert az nem az ő szintje, nincs erre szüksége, neki elég az hogy a felcsúti futballakadémiára költ, mert nem a külföldi , hanem a magyar fiatal sportolókba akar fektetni, számos alapítványt is működtet, tehetséges fiataloknak ösztöndíjakat oszt, stb)
b) van még egy apróság, amivel ezen felül nem tudtok mit kezdeni: az, hogy közben Magyarország nem szegényedik (az átlagemberek tömegei), hanem legalábbis stagnálnak, vagy nőtt az elmúlt 12 év alatt az életszínvonaluk (rekord alacsony munkanélküliség, lasan de mégis csökkenő államadósság mellett)! ide persze most idézhetnél sok számot ha nem értesz vele egyet (bár többször leírtad itt: elismered hogy jó intézkedései is voltak/vannak orbánnak), DE azt már nem tudod, vitatni, hogy óriási fölénnyel nyerte meg a tavalyi Ogy választást a Fidesz, ami önmagáért beszél!
tudod ez az a szint, amit úgy tűnik, hogy tüzes vasalóval sem lehetne tudományként vagy új ismeretként a fejedbe tölteni:
nem én, nem te, hanem az aktív választópolgárok többsége döntött egy éve is arról, hogy a Fideszben bízik jobban, inkább elégedett a kormányzásával mint nem, és főleg, azt is kifejezte vsatagon a választási eredmény hogy az ellenzéki összefogás pártjaiban és azok ajánlatában pedig nem bízik!
a kör itt bezárul 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 15:39
Hogyan mosta fel a padlót az Usa a németekkel?: egy hazaáruló német ügynök közreműködésével..akit arról lehet felismerni hogy kopasz feje van..
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökséget (CIA) arra kérték, hogy a német hírszerzéssel együttműködésben gyártson egy olyan fedősztorit az Északi Áramlat 2 felrobbantásával kapcsolatban, amelyet alternatív változatként eladhatnának az amerikai és a német sajtónak – mutatott rá Seymour Hersh amerikai Pulitzer-díjas oknyomozó újságíró legújabb cikkében.
Hersh hat hete tette közzé egy másik írását, amelyben névtelen kormányzati forrásokra hivatkozva azt állítja, maga Joe Biden amerikai elnök adta ki a parancsot az Oroszországot Németországgal összekötő gázvezeték elleni szabotázsakcióra, és a tervezésben Washington mellett a CIA is kivette a részét.
Az újságíró The Cover-Up (A leleplezés) című cikkében arról beszél, hogy az általa felfedett történet Németországban és Nyugat-Európában nagy visszhangot kapott, ám az Egyesült Államokban szinte teljesen elhallgatták azt. A Fehér Ház „hamisnak és teljes kitalációnak” minősítette az újságíró cikkét. Hersh kifejtette, két héttel ezelőtt Olaf Scholz német kancellár washingtoni látogatását követően 
az amerikai és a német hírszerző ügynökségek hamis fedősztorikkal látták el a New York Times amerikai napilapot és a Die Zeit című német hetilapot, hogy megcáfolják azt a jelentést, amely szerint Biden és amerikai ügynökök felelősek a csővezetékek megsemmisítéséért.
A szerző nem ismertette az újabb történeteket, ám nemrég az a hír látott napvilágot, hogy a német ügyészség szerint ukránok hajtották végre az Északi Áramlat elleni műveleteket. A The New York Times arról számolt be, nem találtak bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Zelenszkij ukrán elnök vagy a kormány bármely tisztviselője tudott volna előzetesen az akcióról vagy segített volna annak megszervezésében. Az amerikai jelentés szerint orosz és/vagy ukrán állampolgárok felelősek a robbantásokért. A hírszerzés egyúttal leszögezte: biztos, hogy a résztvevők között nem voltak amerikaiak és britek.
Az Északi Áramlat gázvezeték három csövén tavaly szeptemberben észleltek gázömlést, majd az ügyben illetékes svéd és dán hatóságok megállapították, hogy szándékos szabotázsakció történt, de nem neveztek meg felelőst. A gázvezeték elleni támadás a földgáz árának megugrásához vezetett, már a szabotázsakció után mindössze két nappal húsz százalékkal megemelkedett.
Mint köztudomású, Scholznak régóta van egy korrupciós ügye, amit nem sikerült még úgy lezárnia, hogy végleg kimosva érezhesse magát belőle..a háttérben bizonyára megdolgozhatták egy "icipicit".....
OROSZ-UKRÁN háború szerda, 14:37
nyomatod tovább a gyurcsányista droidszavazók szintjén álló és annak megfelelő, érzelmileg elfogult spenótot,  - de minek? mert a puytinozás az egy ilyen lököttek spenótja, és ti boldogna rágjátok ennek a leveleit, meg a belefőzött gumicsontot - ennek legjobb bizonyítéka az, hogy a szátokba nyomott propaganda szerint Putyin már legalább 1 éve halálos beteg volt és rákban, meg agylágyulásban, meg tökömtudjamiben , már rég elpatkolt és max csak egy strómanját mutatja manapság a tévé, ok??
állítólag neked nem tetszik gyurcsány se, orbánról nem is beszélve, tudjuk. csak ettől függetlenül tény, hogy nektek jelenleg nincs és nem jut más, csak gyurcsány - ha itt éltek, és elmentek szavazni.. 
az ukrán háborút körülvevő érvrendszerben is csak az ukrán narratíváig láttok és nem tovább..
kér alternatívád van továbbra is, vagy 3:
1. kivándorolsz mondjuk Szváziföldre vagy Kanadába, stb. - ahol nincs orbán és gyurcsány sem lesz - én ezt javasolnám - de megsúgom, hogy "igazi demokráciát sehol nem fogsz találni, soha a bk életben! tehát mindenhol szarul fogod érezni magad, de nagyon!
2. ha marasz és Mo-gon élsz tovább, akkor szervezz anarchista mozgalmat - de vigyázz, az csak úgy érne vmit, ha kurva sok pénzed van és tudsz belőle szórólapozni, robbantgatni stb. - mert ha nem tennéd ezt, akkor csak egy ócska fotelforradalmár vagy és szégyellheted magad..
3. ha nem is követsz el öngyilkosságot, de vmi tudatmódosító szer bódulata talán még segíthetne - ha a fenti 2 javaslatot nem fogadod el - , hiszen kurva szarul érzed magad, mert demokráciáról álmodozol (amiben állítólag élni szeretnél), de, olyan csak a mesében van, mert a politikát egyelőre még mindig embreke és nem gépek csinálják, tehát hatalommal való visszaélés,korrupció, hazugság, stb. mindig volt, van és lesz is!
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 17:29
tehát elismerted (helyben hagytad, nem cáfoltad), hogy Márki-Zay, a tavaly csúfosan bukott miniszterelnök jelöltetek utódja minden bizonnyal Gyurcsányné lesz! az a Gyurcsányné, aki egy vérkommunista családból származik és a férjével együtt 1990-ig a szovjet rendszer seggét nyalta és az akkori államkasszából valamint egy bankból kilopott pénzből lettek milliárdosok (amely lopott pénzből a Motimot megvették és így lettek milliárdosok).
tehát nem cáfoltad, hogy ez a hazaáruló  klán 1990 után átfestette magát "demokratává", és ma már az amerikaiak seggét nyalva, amerikai pénzből kampányolva, ismét csak idegen (nem magyar) érdekeket kiszolgálva és politizálva szeretne ismét hatalomra jutni nálunk 2026-ban!
köszi!
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 12:54
a terv természetesen Magyarországgal is ez 2010 óta, amikor hatalomra került Orbán:
az Usa-ból pénzelt ügynököt úgy hívták egy évvel ezelőtt, hogy Márki-Zay: aki ezért kamuzta magáról azt hogy "ő keresztény-konzervatív, sokgyerekes családapa" -ez volt a csali, hiszen álcázni kell mindig az ügynököt, csakhát nem jött be, mert Mzp túl súlytalannak bizonyult (és jó megjelenése sem tudta ezt ellensúlyozni)
a cél nálunk is változatlan: Mzp tavalyi választási veresége után egyelőre Gyucsányné tűnik a legesélyesebb miniszterelnökjelöltnek 2006-ra..
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 12:43
íme a bizonyíték arról, hogy a nyugat lényegében már nem is tagadja: 
a háborút azért provokálták ki, hogy végső célként megpróbálják megdönteni Putyin hatalmát.ez úgy történne, hogy miután katonailag vereséget szenvedne, a kedvező pillanatot kihasználva épp úgy megpróbálnának puccsal beültetni Putyin helyére egy kilóra megvett orosz ügynököt, ahogyan ezt Ukrajnában Zelenszkij hatalomrajuttatásával sikerült megtenniük!onnantól kezdve távirányítani tudnák az orosz vezetést, amely mutyimódszerekkel amerikai többségi tulajdonba juttaná az orosz nyersanyagkincset: a cél tehát Oroszország kifosztása, kirablása lenne, ahogy ezt Ukrajnával is félig máris megtették, illetve részben folyamatban van még! 
Melanie Joly kanadai külügyminiszter március 10-én sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy láthatóan sikerül elszigetelni az orosz vezetést, és erre szükség is van gazdasági, politikai és diplomáciai területen. Szavai szerint látják annak lehetőségét, hogy rendszerváltás menjen végbe Oroszországban. Válaszlépésként az orosz külügyminisztérium bekérette a moszkvai kanadai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét, Brian Ebelt tiltakozásul. Az orosz külügy  elfogadhatatlannak nevezte a kanadai miniszter szavait és jelezte, hogy nyilatkozatának komoly következményei lesznek a kétoldalú kapcsolatokra nézve. Ottawa további lépéseinek függvényében Oroszország fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő válaszlépéseket tegyen - tették hozzá.
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 07. 14:28
pontosan így történt (az Usa következetesen a balliberális oldalt támogatta nálunk már 1990-től: amikor pl. Orbán Gripent vett és nem F16-ost, akkortól bosszúhadjáratot indított ellen a az amerikai nagykövetség és hazugságokat tkezdett róla terjeszteni nyugaton)! 
és a fidesz többször elismerte, mai is elismeri, hogy Soros érdemeket szerzett a kommunista rendszer lebontásában, de: azt is hozzátették, hogy -ellenőrizhető - hogy miután Mo. szuverén országgá vált, és miután kiderültek Soros rejtett, mögöttes befolyásszerzési céljai is, nos akkortól  Fidesz már nincs egy platformon egykori támogatójával - ezt megint csak azok nem értik, akik nem akarják. És ennél látványosabb törési pontnak bizonyult amikor 2015-től Soros nyíltan támogatja Európa illegális migránsokkal való elárasztását - ezért őt Orbán nyíltan és többször is bírálta, a nyílt társadalom ideológiája miatt szintén.
tehát hiába erőlködtök: senkit sem tudtok ma már megvezetni azzal a porhintő dumával, hogy Orbán egykor Soros ösztöndíjas volt - igen, az volt, de azóta főleg Soros szerepvállalása ment el olyan irányba, (és Orbán véleménye is változott sok dologban) ami a Fidesz szerint sok éve vállalhatatlan, ebbe a kategóriába tartozott az is hogy a Ceu privilegizált (lényegében törvénysértő) módon működhetett nálunk évtizedeken át
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 07. 12:52
gyermetgebbnél gyermetegebb baromságokat írsz te is, meg Istvan78 isaki ért a politkáhozti véleménybuborékbnan éltek melynek fala oylan vastag, hogy gépágyúval sem lehetne kb. szétlőni, ez van!
azt is mindenki tudja - rajtatok kívül - hogy 2014-ben még csak a majdnai "forradalmat" szervezte meg az Usa, és V. Nuland akkori külügyi államtitkáruk nem sokkal később egy beszédében elismerte, bevallotta, hogy erre 5 mrd dollárt költött az Usa - nincs ebben semmi meglepő, Mzp és a pártjaitok is épp így és ugyanezen célból kapták az amerikai júdáspénzt tavaly a választási kampányra, melyről utólag is csak  ahazudozásra futottarégi receptről van szó, amit - ismétlem - bárhol, bármikor, bármiylen színű hatalom egyformán alkalmazott eddig a történelemben: titkos csatornákon , álcázva pénzt küld az ügynökeinek abba az országba, amt befolyása alál akar vonni. ha sikerül megneyrnie a választást annak az erőnek, akkor - mivel hazaárulókról van szó - ezek a megvett zsoldosok, nem az adott ország, hanem a külföldi megbízójuk érdekében fog politizálni.i
lyen volt Kádár is pl. 1956-90-ig, de bizony, számtalan olyan ország van a világban, amelyet az Usa irányít pontosan uyganígy, ilyen volt sokáig Afganisztán, ilyen Mexikó is (mindig at támogatják érdekeik szerint ott akit éppen kell), stb.ti pedig, megvezetett birkák, elhiszitek a nyugati propagandát, aminek a valósághoz mam már csak nyomokban van köze..
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 07. 12:39
Sojgu ororzs védelmi miniszter a moszkvai katonai tárca keddi tanácskozásán azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erők veszteségei februárban meghaladták a 11 ezer főt, ami 40 százalékkal több a januári adatnál. Rámutatott, hogy a nyugati országok az amerikai stratégia jegyében, amely Oroszország fegyveres erővel való megtörését célozza, fokozták az Ukrajnába irányuló fegyver- és haditechnika-i eszközök szállítását, valamint az ukrán hadseregnek szánt képzési programokat.
  "Mindemellett a NATO-nak a kijevi rezsim számára nyújtott támogatása nem vezet az ukrán csapatok harctéri sikereihez. Éppen ellenkezőleg, az ukrán fegyveres erők veszteségei jelentősen megnőttek" - mondta a védelmi miniszter.
"Megdöbbentő a kijevi rezsimnek a saját népe iránt közömbössége, amely - hogy a nyugati megbízói kedvében járjon -, nem törődik a hatalmas emberveszteséggel. A magunk részéről továbbra is a személyi állományunk és a civilek életének és épségének megőrzését tekintjük prioritásnak" - tette hozzá. 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 06. 18:31
látszik hogy a történelemhez semmit sem értesz
a gyarmatosítás átvitten értendő, hiszen demokratikusnak lett álcávfa a folyamat Ukrajnában is, 2014-től
Ti kis naív hiszékeny emberkék meg elhiszitek, hogy itt a "demokrácia" harcolna a diktatúra ellen
erről valójában szó sincs
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 06. 18:26
az ukrán földek felét már strómanokon keresztül megvette az Usa, és ez még csak a kezdet (Biden elnök fia vastagon benne volt és nemcsak ő, ezt hallgatta el Cia vezényszóra cenzűrával az amerikai sajtó a kampányban, hogy Biden megynerhesse a választást).
Orosz nyersanygkincs ellopása: erre már volt egy kísérlet, amikor az alkoholista és gyengekezű Jelcin volt az orosz elnök: Hodorkovszkij és más liberális oligarchák (részben zsidók) átcsábításával-megvesztegetésével már félig kész volt a mesterterv hogy orosz (megvett, lefizetett) strómanokon keresztül lettek volna átjátszva amerikai kézre az orosz nyersanyagszektor cégei - Putyin így és főleg ezért került hatalomra, hogy ezt megakadályozza. Ukrajnában ugyanez a forgatókönyv zajlott le 2014-től: Zelenszkij egy piti kis amerikai ügynök, aki végrehajtja a parancsokat. addig lesz csak hatalmon amíg ezt megtezsi, utána ejteni fogják. ezért van már neki megvéve régen a millió dolláros villa nyugaton, nem is egy..ott majd ellesz, ha otthon már nem kell majd a megbízóinak, ennyi
nálunk úgy hívták az ugyanezen szerepre kiszemelt ügynököt hogy Mzp
Fehéroroszországgal ugyanez volt a cél, azért ment a visongás amikor ott az ellenzék hatalomra próbált kerülni, sikertelenül. a cél Oroszország és Kína legyőzése, bármi áron: a mögöttes cél nemcsak politikai, hanem főleg gazdasági: kifosztani őket, és uralkodni rajtuk. 
erre írtam Istvan78-nak: igen, ha fordítva lenne és az orosz lenne ma olyan erős mint az Usa, akkor bizonyára ők is szeretnének terjeszkedni, mert a a hatalomnak ez a természete: már az ókorban is így volt, és így is marad - ez nem "demokrácia vagy diktatúra kérdése - , amíg el nem pusztul a föld nevű égitest 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 06. 16:37
 olvasd el:  OROSZ-UKRÁN háború #28741
és után olvasd csak el ezt a pár sort még:
rövid kiegészítés hozzá: ha egy szuperhatalom ereje teljében van (tökimindegy hogy a világ mely országa, ez rendszerfüggetlen), akkor értelemszerű, hogy igyekszik befolyását a saját országhatárain kívülre is kiterjeszteni - no ez az, amit a mai Oroszo. nem képes (tehát világbirodalom kiépítésére), mert Gdp-ben és technikai fejlettségben sincs azon a szinten. Ilyen szinten ma csak 2 ország van, az Usa és Kína. Az Usa akarta ezt a háborút, és szándékosan ki is provokálta, hiszen 1. körben az oroszokat akarja meggyengíteni, majd ha lehet akkor utána még akár gyarmatosítani is, mint Ukrajnát (az Istvan78-féle gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy szeretnék megszerezni azaz ellopni az orosz nyersanyagkincset), és ha ezzel kész lesz, akkor 2. körben Kínát szeretné megakadályozni abban, hogy erősebb legyen mint ő - e célból már évek óta folytatja is Kína ellen a hidegháborút, egyelőre (szerencsére) még csak gazd. eszközökkel
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 06. 15:47
2023.03.03.
Az Egyesült Államok egyfajta "posztmodern gyarmattartónak a testtartásában" tárgyal az Európai Unióval - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője annak kapcsán, hogy 10-én pénteken Washingtonban találkozik Joe Biden amerikai elnök és Ursula von der Leyen, a Európai Bizottság elnöke. 
 A szakember kijelentette: a transzatlanti viszonyrendszerben az EU, illetve vezetése "alárendelt szerepet játszik", Joe Biden és Ursula von der Leyen nem egyenrangú partnerek. Ez esetben nem áll távol a valóságtól, hogy a "helytartó magához rendeli alárendeltjét" - fogalmazott, hozzátéve: ez az önállótlanság kihat a kétoldalú kapcsolatokra és az EU-n belüli is számos feszültséget gerjeszt. 
 Közölte: több szankciónak bevallottan az amerikai kormányzat az ötletgazdája. Gazdasági, politikai és katonai téren teljes káosz és fejetlenség jellemzi az EU-t - hangoztatta ifj. Lomnici Zoltán. 
 Igazuk lesz azoknak, akik szerint "az EU egy amerikai projekt", a 2020-as évek már erről szól - mondta. 
 A kínai fegyverszállítások kritikája is a kettős mérce alkalmazását jelenti: amit az egyik oldalon természetesnek vesznek, az a másik oldalon tiltott - tette hozzá.
OTP részvényesek ide! 2023. 03. 06. 15:44
2023.03.03.
Az Egyesült Államok egyfajta "posztmodern gyarmattartónak a testtartásában" tárgyal az Európai Unióval - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője  annak kapcsán, hogy március 10-én Washingtonban találkozik Joe Biden amerikai elnök és Ursula von der Leyen, a Európai Bizottság elnöke.
 
A szakember kijelentette: a transzatlanti viszonyrendszerben az EU, illetve vezetése "alárendelt szerepet játszik", Joe Biden és Ursula von der Leyen nem egyenrangú partnerek. Ez esetben nem áll távol a valóságtól, hogy a "helytartó magához rendeli alárendeltjét" - fogalmazott, hozzátéve: ez az önállótlanság kihat a kétoldalú kapcsolatokra és az EU-n belüli is számos feszültséget gerjeszt. 
 Közölte: több szankciónak bevallottan az amerikai kormányzat az ötletgazdája. Gazdasági, politikai és katonai téren teljes káosz és fejetlenség jellemzi az EU-t - hangoztatta ifj. Lomnici Zoltán. Igazuk lesz azoknak, akik szerint "az EU egy amerikai projekt", a 2020-as évek már erről szól - mondta. 
 A kínai fegyverszállítások kritikája is a kettős mérce alkalmazását jelenti: amit az egyik oldalon természetesnek vesznek, az a másik oldalon tiltott - tette hozzá.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 03. 03. 18:28
a kádárrendszer egykori 800 ezer Mszmp párt tagjának leszármazottaiból álló szánalmas társaság.
az érdekeik mentén cselekszenek kizárólag és a ha fordul a szél, akkor a hatalom és vagy a pénz (vagy több pénz) megszerzésének érdekében percek alatt átfestik a cégért, és átvedlenek "demokratává", internacionalistává, vagy "hazafivá" (erről újabban Gyurcsány szónokolni is szokott a beszédeiben - csak legyen elég buta birka választópolgár, aki épp mindg elhigyje a az érdekhazugságaikat és vagy színváltozásaikat..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 03. 03. 18:25
csodálkozol ezen?én nem!miért? mert ez a mai balliberális magyar ellenzék nem más, mint posztkommunisták (gyurcsány és bandája) által vezetett, és részben vagy egészben a kádárrendszer egykori 800 ezere tagjának leszármazottaiból álló szánalmas társaság (a Momentumtól a kutyapártig).hogy is írt a nagy orosz író, a Gulagot megjárt nagy tanú és író erről az emebrtípusról? (merthogy posztkommunisták ezek, de a a demokratikus rendszerekben sem tudnak többet nyújtani annál, mint ami a lényegük):"
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 03. 03. 18:17
"
Magyarország az elmúlt évben hasonló késleltetési taktikát alkalmazott - ahogy azt az Euractiv felidézi - legújabban Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának parlamenti ratifikációját késlelteti"
Ez a mondat természetesen hazugság: Magyarország nem késlelteti a finn-svéd csatlakozást.
- Egyrészt hónapokig nem ülésezett a magyar parlament, és csak ezért miért hívtak volna össze egy rendkívüli ülést?
- mára már kiderült, hogy a többség tárgyalni szeretne előbb a finnekkel-svédekkel arról, hogy ezek miért terjesztenek ócska hazugságokat az EU-ban Magyarországról, méghozzá régóta 
- tök függetlenül a magyar hozzáállástól, a Töröko. az amely még nem döntötte el, beleegyezzen-e a svéd-finn csatlakozásba, ennek 2 oka van: elégedetlenek a svéd irányvonallal (kurd és egyéb ügyekben), továbbá Töröko.-ban választások lesznek pár hónap múlva, és addig több mint vszínű, hogy nem lesz török döntés a kérdésben
a Portfolio szokása szerint ismét manipulálni próbált (hiszen Orbán bukását szeretné  elősegíteni évek óta), de megint lelepleződött!!
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 03. 18:13
sok reményt azért ne fűzz a mai német "jobboldalhoz"....abban persze igazad van hogy inkább, vagy legalábbis a kisebbik rossznak tűnő kapjon esélyt..szegény németeknek már amúgy is annyi, csak kármentésről lehet szó, semmi többről..
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 03. 18:09
szerintem inkább az a gond, hogy - miként a magyar belpolitikából - ebből az orosz-ukrán konfliktusból sem értesz semmit! és ez tisztán látszik a hozzászólásaidból, már bocsánat. Akkora véleménybuborékban élsz, hogy az már tényleg abszurd, hidd el (de ezt sem fogod érteni úgysem, de azért leírtam..)
Mit tennél az ellenzék helyében? 2023. 03. 03. 16:51
#9
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Magyarország az elmúlt évben hasonló késleltetési taktikát alkalmazott - ahogy azt az Euractiv felidézi - legújabban Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának parlamenti ratifikációját késlelteti"
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Ez a mondat természetesen hazugság: Magyarország nem késlelteti a finn-svéd csatlakozást.
- Egyrészt hónapokig nem ülésezett a magyar parlament, és csak ezért miért hívtak volna össze egy rendkívüli ülést?
- mára már kiderült, hogy a többség tárgyalni szeretne előbb a finnekkel-svédekkel arról, hogy ezek miért terjesztenek ócska hazugságokat az EU-ban Magyarországról, méghozzá régóta 
- tök függetlenül a magyar hozzáállástól, a Töröko. az amely még nem döntötte el, beleegyezzen-e a svéd-finn csatlakozásba, ennek 2 oka van: elégedetlenek a svéd irányvonallal (kurd és egyéb ügyekben), továbbá Töröko.-ban választások leszen pár hónap múlva, és addig több mint vszínű, hogy nem lesz török döntés a kérdésben
a Portfolio szokása szerint ismét manipulálni próbált (hiszen Orbán bukását szeretné  elősegíteni évek óta), de megint lelepleződött!!

friss hírek További hírek