Összefújta a szél ide a szemetet már megint! Mi szükség van erre? Az összes idióta klón itt gyűlik össze, a ricsiricsik, guppi, batkamano, mind-mind ugyanannak a személynek a klónjai. Miért hagyja ezt a portfolió?
guccit követik, mer ugye 100000 darab részvény 5 ftal ..az nagy lóvé kérem, otpbe is 1.77 százalák az igen...mellé a hathot féle bmp 8 szzaléka jövőre..azt havaii dizsi..
Rendben várd a 330-at. De papír nélkül nem baj ha nem írod be a gondolataidat napjában többször. Csak a Te érdekedben nehogy rámenjen az egészségedre mint a Betgyuri-nak.
Hányszor szeretnéd még 330-on látni? Nem volt elég az elmúlt kb. másfél hónapban az a legalább 8 nap, amikor volt alatta? Minden alkalommal lemaradtál róla? Mindezt úgy, hogy a reális ára 500 felett kellene, hogy legyen?
Sajnos ilyen fórumozók mindíg lesznek. Ha egy eltűnik jön helyette kettő. Semmi szakmait nem tesz hozzá csak beokádja hogy amúgy ő longos csak most essen le vagy 30-40 ft-ot. Értem én de hol volt eddig? Lehet itt csak más néven. Hmmm. Szerintem komolytalan. Át kell ugrani a hozzászólást.
NEW OPUS GLOBAL