Jó reggelt Mindenkinek! Egy bizonyos Hully-gully, akinek nálunk a fedőneve latabár de kálmán, kért meg engem, hogy továbbítsam ide a fórumba az üzenetét. Először is köszöni Ohnetatto, kurnyikova, Badmanner múltheti munkásságát az önzetlen realtimemok és könyvek beírásáért és külön köszönet Ohnetattonak a Szepesit is felülmúló közvetítésért. Kérte, hogy még soroljam fel a halálos jóbarátokat, a fent említett három nickneven kívül, még külön üdvözletét küldi Kawaszabinak, Toka úrnak, kenyeres2, melbahu80, elliotwawe, farkasfu, Fish, Beerman, pantya4, researcher, Magus_21,Paprikasjano és oki kollégának. A felsorolásból ha valaki kimaradt azért elnézést. Üdvözli még a legkedvesebb ellenségeket és köztük az őt jelentő valakit, akinek a kitiltást köszönheti. Badmannernek köszöni a kiállást, hogy írt a védelmében a moderátornak. A bikája is üdvözöl mindenkit, Hully az eltiltása alatt külön tréningeket tart a bikának és igérí, hogy ha egyszer elszabadul akkor majd kő kövön nem marad. Mindenkinek jó egészséget kíván és azt üzeni még, hogy éljenek a csajok, az unatkozó szépasszonyok, a válogatott kurvák és a veterán manökenek. Hajrá OPUS! Hajrá LONG! UI: Tényleg van Hullynak bikája. :)
Amikor mondta hogy okosabb mint a cuki,akkor kábé 200alatt voltunk már?mindegy mert akkor 400ft on, már 2x olyan gazdag lenne mint a cuki!amúgy a média nem kéne felfújja hogy miket csinál,azok gerjesztik a feszkót!Meg most vesz egy Gucci csizmát 5millioér?nekem százmilliárdjaim lennének én is vennék!meg ti is!nem?lemennétek a kínaiba,azt ott vennétek tornacipőt?biztos nem szerintem!engem amúgy nem érdekel a lőrii se semmi értelme rajt rugózni!ő százmilliárdos így is,úgy is!nem fogják lecsukni,meg elszedni a pénzét,ha a gyurcsány lesz,akkor sem!ebbe mindenki törődjön bele,mert ez van!
Ja tényleg!ezt már el is felejtettem!mikor mondta hogy okosabb mint cukkenberg!na az volt a legjobb aranyköpése!második helyezett csak a bátorok legyetek!az egyik cimbim,pont ott volt élőbe mikor mondta ezt a bátorok legyetek!ott volt a sok ingyen kaja,nagy felhajtás,ott volt ez a jószág meg a lánya,azok beszéltek,a haver meg ráment minden kajára nagy sunyiban,tömte a fejét!az is 5ft ér a csigát elkisérné Szegedre olyan szarrágó!közbe fél füllel hallgatta a vezérünket,mit mond!azt mikor jött a bátorság rész,a haver szája dugig sültekkel,mindennel,majdnem megfulladt a röhögéstől!hazajött akkor mesélte!
NEW OPUS GLOBAL