Uh az a 2020 durva volt óriási mínuszok repkedtek ne is mond. Be se mertem lépni még az appba sem… nem hogy a gépen megnyissam nagyban… átvittem mindent nagyokba mondom ott megúszom még az legelején… éreztem én baj lesz, mikor ment a covid riportolás a tv-ben mi van ott Kínában. Mondtam is jön ez ide is… hiába mondják nem! Mondom veszek Mol-t az stabil üzemanyag kell… február környékén olyat esett… szerencsére volt Richter részvényem is, mondom majd mindent beszednek az emberek. Erre az is esett, de az legalább gyorsan visszament…. Emlékszem mentem az üres úton az autóval néztem Ki a fejemből. Mondtam magamnak legalább olcsó a benzin, úgyhogy padlógáz…
349 nél volt egy borvacsora, amolyan szabaduló buli ezren felülieknek.. Utána 400 fölé robogott a roxfort expressz... na utána jön az lavina szerű zuhanás... Most még nagyobb bulit csaptak 3 napos dinom dánom , utcai fesztivál hangulat stb..Mert a záró 294 lett..még 300se ami azert jelzésértékű lett volna.. de repkednek az 500 Ftos célárak..Na most egyik fórumtársunk szerint beettték a halakat oszt holnap lehalásszák őket. Ta szerint illene még fel cammogni.. szóval ez a történet messze nem lejátszott még akkor se ha holnap 350.. szemed a pályán legyen...
Föleg az utóbbi 2-3évben mikor minden szart a nyakunkba kaptunk,lásd kovid,háború,ha benne ülsz egy 30-40% bukóba valamibe,és még onnan lefelezel,akkor ki is nyirtad magad!ki gondolt ilyen zuhékra mondjuk 2020ba?senki!mindig nem várt események is bejöhetnek!én is fokozatosan szállok ki a szarabb papperokból!van amibe 3-4éve mozizok,de értelme semmi!ott vannak millioim,azt csak kevesebb lesz mindig?Hát a fákkomat!eladom azt kész,azt majd lesz valami!
Hát tudod néha nem jön be kiülős dolog. Én amondó vagyok, ha mellényúlok és látom bukó a téma inkább eldobom előbb… minthogy megvárjam rosszabb a helyzet. Anno ragadtam be én is… évet vártam kimásszak a hülyeségemből addig 40% bukóig lementem onnan vissza…Csak kapaszkodtam bele és nézegettem a chartot hátha hátha fordul… elengedtem volna -10%nál addig is csináltam volna pénzt másban. Amikor elkezdett visszamenni, akkor raktam volna bele jobban is járok. Azért nem ugrálok ki be egy kis hullámnál, ha látom egy lazább dolog.
NEW OPUS GLOBAL