Mikor 800 ról csordogált, a kerek számoknál mindig azt mondtam, ez alá nem mehet. Aztán ment. A legnagyobb meglepetésem volt, mikor elesett a 300 is, azt nem gondoltam volna, aztán ez megismétlődött 200-nál is. Érdekes, a 100 áttörése már nem lepett volna meg, már vártam. Nekem nincs és nem is volt részvényem, de a barátomnak igen és vele beszélgetve lepődtünk meg folyamatosan. Ez hasonló, mint mikor a kőolaj negatívba ment. Nem hiszel a szemednek.
Itt van 2017, amikor havi duplacsúccsal fordult medvéra az opus, ez sem lesz másképpen szerintem, ide is egy duplaalj kellesz, ami majd fordítja emelkedőbe, ez még csak ilyen himbi-limbi csak. https://invst.ly/11823f
Lehet teszik egyik zsebbol a masikba, eredmenyt generalni.... amugy ha az erste certije miatt toljak lefele akkor ... most nem is irom le amit kivanok a ...-nak. Azert egy jo gazda vedi a vagyonat.... a konyvet nezve eros nyomas alatt van a csodapapir... ezt szandekosan tonkreteszik. Amugy varom a vasutas verset....
Szinte biztosan nem lesz helyretéve az ára, láttuk ezt már 800-ról, mikor adták évekig nap mint nap lassú lecsorgásokkal. Most nem lassú lecsorgás van, hanem villámadás, ami ha kell 4-5 hét alatt teszi vissza 100-ra.
Mi tortént ma és a visszamenve 7 napot mindenki tudja. Most vegyuk mi várhato. Evvel arra gondolok, hogy 2 hét múlva jon a 2-ik negyedéves jelentés és az Equilor is. Talán addig vagy azután az Opus ára is helyre lesz téve.
Hát jól gondolod Fish! A pakliban benne van hogy kiindulóra teazik vissza. De azt azért most nem gondolnám! Sok ember vásárolt, tartja is. Én ugye láttam megírtam több nappal ezelőtt a gondolataimat. Akkor a legvalószínűbbnek a 220-at mondtam. Ilyen esésekben a trendvonL amit mutattál nem véd kellőképpen. A 220 meg egy nagyon erős. Abban benne vagy egy rövid 200-as leszúrás is, de szerintem ott fog fordulni. De addig még sokan eldobálják, az tuti. Fibonacci is meg 200-as átlag is oda mutat. Nem bízok a reggeli fordulóban ezek után mert tuti mindent bevetnek reggel a letörésében és mivel sokan alá rakták a stoppokat azokat ki is fogják ütni. Szóval azért kezdték reggel, hogy nap végére napi minumomon zárjon. Azt tudták, hogy közben lesz emelkedő. De technikailag így könnyű lesz nekik reggel. Kiverik stoppokat és zuhanás!
NEW OPUS GLOBAL