Istvan1975

Regisztráció: 2021-01-20 00:07:35

Hozzászólások száma: 4

Utolsó hozzászólás: 2021-02-21 22:01


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja 2021. 02. 21. 22:01
Elnézést, ha nem voltam érthető. Én azt tartom jónak, ha senki nem vádol és bánt meg senkit semmivel. Alaptalan vádakkal semmi esetre sem. Igen ezt nem tettem hozzá. Tehát én soha nem bántok senkit semmivel és azt gondolom, hogy ne is tegye senki. Én se tartom jónak, hogy lopással vádoltak itt bármilyen vezetőt is bármely cégnél. 
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja 2021. 02. 21. 21:52
Igen, az OTP-nél van eg fej-váll alakzat. Ha beesik 13 ezer alá, akkor szerintem se fogja meg a 12500. Hanem 12000 körül fordul csak. Hiszen ott teljesedne a "szabályok" szerinti célár!:) Viszont ha most fölé megy az 50 napos mozgóátlagnak holnap mondjuk vagy kedden, akkor az erősebb szint mint a 14000-res szint. Akkor fölé megy és a 14500 biztos teljesül. Szóval itt résen lehet lenni és lekereskedni. A MOl-ról pedig úgy vélem, hogy Szerencsére a MOL már régen nem az olajról szól csak. Sőt! Az olajárfolyam egy tényező neki, de 60%-ban már nem az mozgatja. Én is keveset fórumozok,mert a sok okoskodás és téves gondolat csak zavaró. Az árfolyamot vizsgálva úgy gondolom, hogy ha a legtöbb részvény grafikonját összevetjök, akkor az látható, hogy a tavalyi nagy márciusi eés után volt egy kb 50% korrekció. Ezután a nagykönyv szrint az árfolyamok leellenőrik ismételten a minimumjukat. Ez megtörtént. Az az következő kitörés is megtörtént. Sőt a korrekciós szint fölé emelkedett végre. Ami nálam 2200. Az árfolyamok ilyenkor már nem szoktak alá menni az ilyen korrekciós szintnek. Max egy leszúrást gondolnék. Nagyon max! Érdekes tényleg a grafikon. Minden elemző ezt mondja. Én azt valószínűsítem, hogy felfelé indul. Én ezt egy erőgyűjtési szintnek nevezném. Akkor szokott lassan lefelé csordogálni zászló alakzatban. Persze nálam sincs a bölcsek köve! :) De a sok éves grafikon elemzési tapasztalatom és a megfigyeléseim ezt mondatják. Aztán elválik! Mindig lehet benne csavar! Továbbá, ha a negyedéves jelentés annyíira rosszul érintett volna minden befektetőt, akkor már pénteken bezuhant volna az árfolyam! A piaci körülményekhez mérten szerintem egy egész jó jelentés volt. Amerikában olajhiány néz ki. Sok időre befagytak a texasi kutak. Ezt csak a következő napokban fog jelentkezni a kínálatban. Ez is támogatja kicsit az árfolyamot! Szerintem Amerika nem egyezik meg Iránnal egy darabig. Szóval ott továbbra is kiviteli tilalom marad. ez is támogató! Az amerikai részvények túlárazottak! Ilyenkor térnek át az európai piacokra a befektetők. Ez is támogató. Ők rég elérték ahonnan leesett az árfolyam, sőt! Úgy gondolom nálunk most jön a felzárkózás! A nagy befektetők részéről. A Mol alulárazott! Nagyon nagyon! ezt gondolom. 2021 jó év lesz a számára. Így látom. Természetesen ez is az én véleményem!:) Az olaj árfolyama is a márciusi korrekciós szintje fölé emelkedett. Innen már nem szokás beesni. Ahhoz valami nagy dolognak kell történnie! Az olaj nem most lett túlárazva, csak az esésnél volt nagy a pánik. Szerintem teljesen reális és jó helyen van az árfolyam! Szerintem!
MOLly tulajok topikja 2021. 02. 21. 21:38
Jók a meglátásaid. Szerencsére a MOL már régen nem az olajról szól csak. Sőt! Az olajárfolyam egy tényező neki, de 60%-ban már nem az mozgatja. Én is keveset fórumozok,mert a sok okoskodás és téves gondolat csak zavaró. Az árfolyamot vizsgálva úgy gondolom, hogy ha a legtöbb részvény grafikonját összevetjök, akkor az látható, hogy a tavalyi nagy márciusi eés után volt egy kb 50% korrekció. Ezután a nagykönyv szrint az árfolyamok leellenőrik ismételten a minimumjukat. Ez megtörtént. Az az következő kitörés is megtörtént. Sőt a korrekciós szint fölé emelkedett végre. Ami nálam 2200. Az árfolyamok ilyenkor már nem szoktak alá menni az ilyen korrekciós szintnek. Max egy leszúrást gondolnék. Nagyon max! Érdekes tényleg a grafikon. Minden elemző ezt mondja. Én azt valószínűsítem, hogy felfelé indul. Én ezt egy erőgyűjtési szintnek nevezném. Akkor szokott lassan lefelé csordogálni zászló alakzatban. Persze nálam sincs a bölcsek köve! :) De a sok éves grafikon elemzési tapasztalatom és a megfigyeléseim ezt mondatják. Aztán elválik! Mindig lehet benne csavar! Továbbá, ha a negyedéves jelentés annyíira rosszul érintett volna minden befektetőt, akkor már pénteken bezuhant volna az árfolyam! A piaci körülményekhez mérten szerintem egy egész jó jelentés volt. Amerikában olajhiány néz ki. Sok időre befagytak a texasi kutak. Ezt csak a következő napokban fog jelentkezni a kínálatban. Ez is támogatja kicsit az árfolyamot! Szerintem Amerika nem egyezik meg Iránnal egy darabig. Szóval ott továbbra is kiviteli tilalom marad. ez is támogató! Az amerikai részvények túlárazottak! Ilyenkor térnek át az európai piacokra a befektetők. Ez is támogató. Ők rég elérték ahonnan leesett az árfolyam, sőt! Úgy gondolom nálunk most jön a felzárkózás! A nagy befektetők részéről. A Mol alulárazott! Nagyon nagyon! ezt gondolom. 2021 jó év lesz a számára. Így látom. Szóval, ha MOL rászvényed van, Ne bánd! Természetesen ez is az én véleményem!:) 
MOLly tulajok topikja 2021. 02. 21. 21:20
A törvények és jogszabályok alapján a kiemelt közszereplőknek és vezetőknek, mint a pokitikusok és nagy cégek vezérei, magas rangú tisztségviselői sokkal több kritikát és megbélyegzést kell elviselniük mint a közembereknek. Magyarul a törvények és jogszabályok is tisztában vannak azzal hogy ezen embereket több támadás éri, amit el is kell viselniük. Semmi teendője a moderátornak az ilyen kijelentésekkel. Más a helyzet ha két közember sértegeti egymást. Ott már nem kell elviselni ha az egyik nagyon beszól valami sértőt vagy bántót, aminek nincs alapja. Persze a forumozás szabályyai még mindig ennek ellentmondhatnak. Tehát ha valaki elfogadta a forumozás feltételeit, akkor szintén nics mit tenni. 

friss hírek További hírek