A lerablást is nyugodtan kiszélesítheted.... Na ezért nem élünk már közöttetek..... Amikor jókat akarok nevetni, akkor olvaslak titeket és nyilván mindig adok valamit, amire ráugorhattok.... én meg jókat nevetek ezen......
Csak azt tudják lerabolni aki eladja ár alatt. A mostani árnak azok örülnek akik kárörvendők. Szerintem ősszel is lesznek bejelentések.. Saját vélemény..
A “visszaírást”is elhagyhatná lassan a sok kárörvendő odavisszamagyar aki az anyanyelvét összekeveri a cipője nyelvével : Veronka:“”Egyébként jelenleg egy Ulm melletti kisvárosban dolgozom..... és nem áll szándékunkban vissza térni Magyarországra........ Úgyhogy további jó eszmecserét ebben a fórumban.....””
A “visszaírást”is elhagyhatná lassan a sok kárörvendő odavisszamagyar aki az anyanyelvét összekeveri a cipője nyelvével : Veronka:“”Egyébként jelenleg egy Ulm melletti kisvárosban dolgozom..... és nem áll szándékunkban vissza térni Magyarországra........ Úgyhogy további jó eszmecserét ebben a fórumban.....””
Nem igaz!Ez az olyanoknak igaz,amilyen Te vagy!De nem fogsz milliókat keresni naponta szerintem soha!Igaz hogy bukni se!Neked ez hobbi,van aki meg ebből él!Van különbség!Szóval nem mindegy mi lesz!Sőt ha belegondolunk,pont neked nem mindegy,mert elbuksz pár milliót,akkor annyi!Én elbukok,leszarom,majd holnap visszakeresem!Pont neked kéne aggódni,meg neked nem mindegy!úgyhogy figyeld merre megy az árfolyam,meg mi lesz!
Néha nem értem mi történik itt..........mi a baj? Ha a tőzsde alapszabályait betartjuk- csak olyan pénzt, ami sehonnan sem hiányzik...........inkább hosszú távon gondolkodjunk mint röviden.......most talán rángatják ide oda, mert senki sem tudja, senki sem biztos az irányban, de ez talán csak rövid távon van így. Mindenkinek igaza van, és senkinek sem ..............lefelé várom, felfelé várom, mit számít, hisz olyan pénzt fektettünk be, ami sehonnan sem hiányzik........igaz?
Fel nem fogom, hogy ennek az Uco gyereknek mi az akadálya a kitiltásának. Rendkívüli károkat okoz, tudom a gyakorlatból, olvassák sokan a fórumot és kérdeznek engem. Pont nem érdekel, hogy egy naív idióta, vagy egy fizetett szarházi. Miatta sokan nem tesznek ide pénzt. És értem, hogy nem fórum után kereskedünk, de a valóságban a kezdők, esetleg nagyobb pénzzel szándékozok ide jönni, először ide jönnek tájékozódni. Erre jön ez a barom, beír ezer faszságot és aki nem ért ezt a fórumot egyből eltántorodik. Milliárdról tudok csak én. Takarítsátok már el ezt a félhülyét, please!
Fel nem fogom, hogy ennek az Uco gyereknek mi az akadálya a kitiltásának. Rendkívüli károkat okoz, tudom a gyakorlatból, olvassák sokan a fórumot és kérdeznek engem. Pont nem érdekel, hogy egy naív idióta, vagy egy fizetett szarházi. Miatta sokan nem tesznek ide pénzt. És értem, hogy nem fórum után kereskedünk, de a valóságban a kezdők, esetleg nagyobb pénzzel szándékozok ide jönni, először ide jönnek tájékozódni. Erre jön ez a barom, beír ezer faszságot és aki nem ért ezt a fórumot egyből eltántorodik. Milliárdról tudok csak én. Takarítsátok már el ezt a félhülyét, please!
Ezt írtad hétvégén "NEW OPUS GLOBAL szombat, 09:20#127231Az azért ne felejtsétek el a csodavárásban, hogy az egyszer már nagyon rossz kereskedési szisztéma volt az Opusban. Azt sem kellene elfelejteni, hogy az első negyedéves jelentés alapján a papír célára az Equilor elemzésében 231 Ft volt. Nem történhet akkora változás egy ekkora cég életében, ami indokol ekkora áremelkedést, amit most látunk, túl nagy és szerteágazó a tevékenységi kör ahhoz, hogy valami bombasztikus üzlet egyszerre mindegyiket megtáltosítsa." Ebbol.is látszik hogy fingod nincs az egeszhez. Ugyanis az elemző cég aprilisban adta ki a 231-et. Az első negyedéves éves jelentés pedig júniusban jott ki. Tehát amit írtál az nettó baromság.
Törölt felhasználó2023. 08. 28. 22:57
:))))) 6. lapon kellett becsatlakoznom, hogy elkapják a fonalat, sok új infót nem hallottam.
Ámítják magukat, hogy segít bármiben is :) nem akarják elismerni, hogy a sáskák a hasznot learatták, ismét kopár a vidék... Concorde, Accorde, Hold, Diófa, és társaik a hasznot zsebre tették, vagy még teszik, aki elsőként lépett 400felett és borította a maradékot szerdán, az aratott... nem kispályás meló az látszik... a csúcs megvolt, hogy innen merre, majd elválik, amíg itt megmarad van remény, ahogy 330 alá zár (mint ahogy ma tette), majd 330 alatt nyit és zár (talán holnap), az nálam trenderősítő irány 240 fele.. Ettől függetlenül, hosszú távon lehet 700 felett is, ha a csillagok összeállnak...
A magyar tőzsdén 30-40 Misi forgalom a 100.000 papír. Az olyan mint egy wabi vagy aw vagy masterplast vagy appeninn egész napi kereskedés. Azért az combos
NEW OPUS GLOBAL