Az biztos...Amíg van mit eljátszani,addig lehet csinálni!utána jobb abbahagyni,de van aki még akkor is kölcsönkér,hitelt vesz fel,stb!Be lehet szívni,aki nincs tisztába vele,hol a helye!Tudni kell a határokat,nemcsak lefelé,felfelé is!veszélyes játék!
Azt írod a "forgalom nyemte".. Hát nem tudom mi alapján írtad?! Nézd meg a mai forgalmi adatokat. Az OTP után toronymagasan a második, a Richter duplája, a MOL-nak meg majd a háromszorosa.. Nincs azzal gond ha valaki lefele várja (akár benne is lehet a pakliban a múlt heti akció után), viszont arra azért figyelni kellene, hogy ne állítsunk valótlan dolgokat. Azt meg pláne nem értem, hogy miért kell provokálni és hergelni?! Az, hogy jó vétel-e ezen a szinten vagy sem, majd a jövő megválaszolja. Mindenki döntse el saját maga számára, hogy melyik az a szint amin be szeretne-e szállni (vagy sem), és ne hagyja befolyásolni magát.
Ezt csak megerősíteni tudom. Gyűjts össze sok infót, hideg fejjel elemezd és a döntés a tied kell legyen. A tőzsde az a terület, ahol a legjobban megismerheted magad, és ennek az ára talán itt a legdrágább is!
A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd.
Amúgy mielőtt valaki nagyon belelendülne a házmesterkedésbe, csak trollkodtam...fingom sincs nekem se az árfolyamról.. se fideszes haverjaim nincsenek.... de az tény hogy én lefelé várom. :-)
Iylen szar napok után fóleg.. most az a kérdés holnap normális napunk lesz-e mert akkoraz irány kb a 346 környéke vagy csinálnak egy pénteket megint azt bolondokháza...
lefelé várod de még nem lehetsz nyugodt mert egyenlőre a 330 at nézegeti nem a 270 et...de ki tudja véleményed lehet. meg is értem az emebr nehezen tudja a 400at elképzelni aláírom..
ahhoz képest Forintra pontosan kijelöljük a szinteket, minta kutya a területét.. De szerinted nincs köze a chartokhoz..Akkor nézd már meg kicsit jobban...én nemavgyok egy chart fanatikusde a tények tények..
NEW OPUS GLOBAL