Még ezzel sem lenne baj, de ne jöjjön ide uszítani, hergelni! Hányok az ilyenektől, de tényleg, fizikailag rosszul érzem magam ezektől! Ezek viszik rossz hírüket a magyaroknak. Jó hogy elment, haza se jöjjön soha!
"Nyugati" ismerősök1.. Megfájdul a foga, rohan haza fogorvoshoz. 2. A bérelt lakást bútorozni kell futás haza bevásárolni, azt innen vinni asztalost. 3. Orvosi vizsgálatok futás haza. 4. Műteni kell az állatot, futás haza magyar állatorvoshoz. stb. stb. Eközben mindegyik szidja az itteni helyzetet, de a kimentek többsége nem tudja megfizetni a kinti szolgáltatások árát!! Mondom nekik mindig. Ha annyira jó ott itt kinn, akkor talán kint kellene a szolgáltatásokat is igénybe venni. Ja azt nem, mert az ott k.rva drága.
Az volt ám a megoldás eltakarodtál külföldre! Csak tudod mi itt élünk és boldogulunk. Én nem panaszkodom megvan mindenem! Ne te sajnálj minket, inkább én sajnállak téged, hogy akkora szerencsétlen vagy, hogy itt nem boldogultál. Persze kint kolbászból van a kerítés. Csak tudod külföldön sose feledd el , te vagy a bevándorló!!! Sose fognak befogadni, te arra kellesz amihez az ottaniaknak büdös meló. Egy ilyen nekem itt ne ossza az észt!
Furcsa lesz ez tudom, de mintha már valami új impulzusra várna a piac. A forgalom bár még mindig nagy, de csökkenőben. Az srv lassan kifut, jön a szeptember, jelentés még azért odébb, nincs semmi olyan dolog, ami az eddigi lázat felfuttatta a papírban, viszont mindenki figyel. Új impulzus lehetne, ha valamelyik irányban áttörné az ár a szinteket, akkor arra megint beindulna a speka. Pl. felfelé 350 felett 400-ig, lefelé 300 alatt 250-ig.
Úszítassz, hergelsz! Gyomorforgató amit csinálsz, kár hogy külföldi cip címekről is lehet ide írni…. Jó hogy az utcán nem találkozunk a magadfajtával.
Törölt felhasználó2023. 08. 29. 08:08
Ez a kárörvendés más veszteségének örülés egy patkány dolog. Kimaradt a jó körökből és most keresi az Önigazolást Ő megmondta… azért ne felejtsük el, hogy olyan forgalom van most benne, mint 3 sztárpapírban. De azt, hogy idejön és lefelé beszéli az árfolyamot folyamatosan meg pánikot kelt, meg tuti infók vannak… sose értettem meg. Ha tuti infója van valakinek főleg nem mondja el. Mondja el a véleményét ok. De azt, hogy folyamatosan mondja a faszságát pár ember kezd unalmas lenni. Ahelyett nézne valami olyat, amin keresni is tud, ha ez meghaladta a risk rate-jét. Kezd ez a csoport egy kocsma lenni. Szerintem mindenki azért van a tőzsdén, hogy pénzt keressen! Nem azért, hogy a más veszteségével foglalkozzunk. Ha már jószándékú fórumozó és menteni akar valakit akkor nem azt mondogatja “add el!”, hanem pl próbál segíteni a gyakorlatlanobbnak kilépési pontot keresni! Meg könyörgöm a tőzsde folyamatosan hullámzik. Nem minden csökkenő hullám beöntés. Ajánlati könyvön látszik mi is az a beöntés! A gyertyákról ne beszéljünk. Direkt nem írtam neveket.
Tartsd sokáig barátom!... A pénzed értékét is ellopták és ellopják folyamatosan.... Akik keresni akarnak azok nem a magyar piacon fektetnek részvényekbe... még a forintot is messzire elkerülik....
NEW OPUS GLOBAL