Addig még lesz benne hinta rendesen.Amit szeretnék megjátszani.Pénzt keresni vagyok itt.A faxomat sem érdekli ez a szutyok cég.Mikor már nincs mozgás,mit úgyis fogunk érezni kocc innen a francba.Ezt a papírt nem tudom más szemmel nézni.Ez nem egy komoly cég mint pl otp,mol,richter......Tudom ez sokak nem tetszik,de ez van.Méghogy ez bluchip.....vicc.
Azért ez durva , hogy csak ezzel a papírral játszak valakik ilyen "kegyetlen" módon. Nekem 2008 jutott a eszembe , amikor az OTP vél szórakoztak így. És tudjuk ki volt mögötte és mi volt a szándéka... most lehet ML -t akarják a papírján keresztül sarokba szorítani?! A mai világban minden lehetséges, és semmi meglepő nincs.
Jó rég szóltam hozzá (2018), de most megint érintett vagyok, igaz csak 5000 db-al Bár szerintem se igazán működik itt a ta, de nem gondoljátok, hogy ugyanaz történik mint pár éve, mikor dupla csúcsot csinált?
Amennyiben olvassák ezt a fórumot "oda fent", akkor a következőket szeretném kérni közel fél évtized folyamatos kitartás és bizalom után:) Verjétek vissza olyan szintre az árfolyamot, hogy az összes moralizáló álszent spekát kirázzátok, majd utána egy csapásra tegyétek olyan magasra az árfolyamot, hogy a tényleges befektetők megnyugvást találjanak és végre ne a spekulatív szándékú kis emberek érezzék magukat nyertesnek, hanem azok, akik tényleg befektetni kívántak és szándékuk egy erős, prosperáló magyar befektetésben való részvétel. Amennyiben bárki is olvasta ezt a fórumot, akkor láthatta, láthatja, hogy itt valós, tudatos (nem kényszer) befektetési szándékkal úgy is pár ember állt hozzá ehhez a történethez Köszönöm.
Egyetértek. Október vége, nov. elején fog emelkedni. De a vétel 2024. január 31-ig lehetséges, ha van keret. A másik feltétel mindegy is. (a megvásárlásra kerülő törzsrészvényekkel együtt a saját részvények össznévértéke a mindenkori alaptőkéjének 10%-át nem haladhatja meg)
Ha nézed és reagálsz, akkor te pont olyan vagy, mint én. Amit nem értek, akik nézik és nem reagálnak csak örülnek a virtuális nyerőnek és fordítva. A szerda ziccer volt, amiatt lett a mai nap ilyen tökéletes egyébként. Semmi sem ok nélkül történik.
Hétfő, kedd, szerda még vehetik az srv-t. Marad októberre ~ 280 millió srv-re. ft. Utána megy fel 400 ft fölé újra szeptemberben, majd a Q2 előtt megint vissza ide 320 ft környékére. 7-8 nap marad októberben, hogy kimerüljön az srv keret. Persze ezt napi 100k darabbal számoltam. Október 12-13 után mehet nagyobbat felllllllllfelé. Szerintem.....
na jól van. Meglátjuk jövőhéten mi lesz. én várom továbbra is 400 fölé. Aztán mindenki gondol amit akar. Én még egyelpőre nem érzem hogy itt menekölni kéne végleg ebből a részvényből. Sőt. Nagyon ügyesen meglehet itt fogni ezeket a hullámokat. Ha jól olvasom sok topik társ itt meg is tette. Ők jól csinálják. Én elvagyok most a vonaton, nekem nem sürgős eladni. LEhet hogy én hozok rossz döntést de nem fogok kiszállni amíg el nem éri az én célomat az árfolyam. Ennyi.
Szerdán másképpen beszéltél amikor 350-nél beszorultál. De természetesen örülök, hogy jól sikerült a napod. Képzeld kereskedtem, de nekem nem ez volt a legjobb napom. Szerintem ez nem kereskedés, hanem hazárdjáték és bevallom, hogy ezt kevésbé jól viselem, de ismerve önmagam még fogok próbálkozni.
A saját részvényre elköltöttek már közel 600.000.000 millát. Nem engedhetik fel az árfolyamot, mert alig tudnának már venni a rendelkezésre álló 1 milliárdból. Így tehát az árfolyam sem növekedni, sem stagnálni nem fog. Csak esni. Míg meglesz a kitűzött darabszám.
NEW OPUS GLOBAL