Researcher

Regisztráció: 2021-01-08 23:27:04

Hozzászólások száma: 266

Utolsó hozzászólás: 2021-04-16 12:00


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Rába és a láma ma, 12:00
Ők csak filléres papírokat tudnak megspekázni . Ez más kategória , ide milliárdok kellenek . Kevesek ők itt . Ide intézmények , alapok pénzei kellenek ! 
Rába és a láma ma, 06:48
Nem lesz itt gond ! Türelem ! Lassan mennek a dolgok de mennek ! Fel fognak az események pörögni. 
Rába és a láma szerda, 23:00
Azért azt mindenki remélem látja , hogy Rábából is nagyon nagy érdekek akarnak nem keveset profitálni . Ahogy pancserlama írja : "nem azért mentek oda ilyen népek " . 
Rába és a láma szerda, 22:33
Masterplast rally lecseng , Rába is megindulhat.  Kevés olyan papír van a BÉT en amibe tényleg bizalommal teszi az ember a pénzét . A forró speka tőke Rábából már lelécelt , de jó jel hogy nem sokat esett vissza a nagy rallyban . Akik fel tudják az árfolyamot pumpálni  stabilan , stagnáló árfolyamra , azok az intézmények,  bef.alapok. Na az Ő vételei kellenek ide is . Szerintem jó lesz Rába is ! 
Rába és a láma szerda, 21:50
A kutató is ezt mondja ! -:)
Rába és a láma szerda, 17:56
Mit keresel itt ha nem vagy érdekelt a Rábában ? Ha engem nem érdekelnek a zoknik nem megyek zokni üzletbe be , csak azért hogy össze-vissza hadonásszak,  meg dumáljak hülyeségeket ! 
Rába és a láma kedd, 22:42
Szintén a múlt hétfői sajtótájékoztatón hangzott el, hogy a kulturális negyed tervével hamarosan előáll. Itt is azzal indított – egy éve –, hogy a meglévő győri színházat lebontja, s az új negyed majd az új színház otthona is lesz. Mi lesz a régi színházzal; miből, hogyan épülhet meg az új negyed?Az állami támogatás mindenképpen kell hozzá. De ez egy nagyon komplex konstrukció, amivel pár hét múlva valóban előállunk. Nagy meglepetések lesznek, ennyit előzetesen elmondhatok.És színház lesz?Hát hogyne lenne. Azon dolgozunk.Mármint a régi.Ha építünk egy új színházat, mit csináljunk a régivel? Legyen kettő?Ez a kérdés.A jövő majd megválaszolja. Az új kulturális városrész koncepcióm sokkal többről szól, mint csak arról, hogy hol legyen a színház. Győr kulturális élete ennél sokkal színesebb és szerteágazóbb. Én általában azt szeretném, amit a győriek is akarnak, de az alaptétel, hogy olyat hozzunk létre, ami fenntartható. Széles társadalmi vita fog kezdődni erről. Először a szakemberekkel. Még nagyobb élményt szeretnék adni a győrieknek, és sokkal nagyobb lehetőséget adni a művészeknek, mint amit ez a színházépület adott a hetvenes években. Bár az akkor kiemelkedő dolog volt, elismerem. A Covid-járvány ugyanakkor megmutatta számomra, hogy hatványozottan fontos, hogy csak olyat szabad létrehozni, amit akkor is fenn tudunk tartani, ha valami gebasz van.
Rába és a láma kedd, 22:19
Igen , pár héten belül előállnak az új győri városrét fejlesztésével,  és nagyon nagy meglepetések lesznek .
Rába és a láma kedd, 21:33
1500-1600 között van !
Rába és a láma kedd, 21:19
ha jön befektető mi lesz a cél ? Csak a Rába megszerzése és a részvények árával nem foglalkozik , vagy
is-is , mind a kettő ?! Mert úgye az első opciónál  így oly' mindegy , hogy kinek a kezében van .  
Rába és a láma kedd, 18:07
Törvényt lehet módosítani! 
Rába és a láma kedd, 18:06
Gyorsan felfejlesztik olyan szintre , hogy ne legyen gond sem kapacitás sem innováció területén,  majd kinyomnak nekik egy rakás állami megrendelést , amit ha korm.váltás  lenne akkor sem érinti őket.  De előtte még azért szépen állami pénzek fognak beletolni sok -sok milliárdot . Egyébként ha megnézitek állami rendelés az minimális,  tehát nem függnek tőle. 
Rába és a láma kedd, 17:50
Az állam ki fog szállni belőle  , így választások előtt  felelőtlenség lenne egy ilyen jó céget nem megszerezni.  Egyértelműen NER érdekeltség már és kell is nekik . Olyan áron kapják meg majd , hogy mind a két fél jól járjon . Szvsz ! Az MNV ha eladja a pakkját , akkor megy mind a 75%. Itt nem fognak még 1% ot sem állami kézben hagyni , amennyiben eladják a céget .SZVSZ
Rába és a láma kedd, 17:25
ML 
Rába és a láma hétfő, 21:27
2019 : 1250.- Ft/ rv. 
Rába és a láma hétfő, 21:25

2019: Jegyzett tőke : 13,4 milliárd ,  saját részvény :  - 108 millió   , eredménytartalék : 3,392 milliárd = 16,757 milliárd Ft.
Rába és a láma hétfő, 19:42
Jegyzett tőke 13,4 milliárd Huf + eredménytartalék 1,6 milliárd  Huf = sajattőke.
De ha még a telek , ingatlanok ára hozzájön akkor még + 350 -500 Huf /rv. 1500 - 1600 Huf/rv . jön ki .
Rába és a láma hétfő, 19:17
14,9 milliárd 
Rába és a láma hétfő, 14:29
telerakták 1400 -ig ! Vissza kell fogni a nagy emelkedést ! :) Vicces ! 
Rába és a láma szombat, 22:54
Ez pedig már nagyon érik! 

friss hírek További hírek