Azt a 489-et várhatod, a trend megtört, nem kicsit, nagyon.. ha átlag péntek lett volna és bezár 360 körül még jó is lehetett volna, de így nagyon gyászos...
Aki folyamatosan nézi és nem reagál, azt nem igazán értem. Ez igazi speka részvény, csak azoknak akik képesek reagálni. Én eddig 3x ugrottam ki be, a mai nap tökéletes volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, a másik kettő értelmetlen volt. Lassan alábbhagy a vola és én is eltűnük, de addig ne sírjatok, hanem kereskedjetek.
még annyit hogy záróra szerettem volna ha visszajön nullára. Azt gondolom hogy ez a 2. öntés a sok büfit elbizonytalanít. De kockázat nélkül nincs nyereség. ÉS sajnos lesznek még ilyen öntések, ezeket vagy meg lovagoljuk vagy aki nem bírja idegekkel ahogy látom többeknél elszakadt a cérna, azok kiszállnak
A 4 % mínusz nem is nézne ki rosszul, de ezzel a stílussal elkeserítő. Talán a legjobban az háborít fel, hogy az OPUS vezetése hagyja , hogy ilyen stílusban játszanak a részvényükkel.
Reggel valki írta, hogy nincs kedve napi maxot vadászni, inkább eladja és elmegy nyaralni! 9:56kor 365ön eladtam, elég jól sikerült:-) Még mielőtt jönnének a lehúzások, Opus-ban ez az első, mikor ennyire elkapom! szerdán nyitóban 420-380at gondoltam, így rendesen letaglózott a 300as záró... Hétfőn remélem 300 körül lesz még beszálló, aztán egy kisebb csomaggal kiváron a 489-et!
na azt látjuk hogy ezt az öntést a héten már kétszer megcsinálták szétcseszve az árfolyamot. Ez negatív. A pozitív hogy 300-ról aránylag szépen visszajött. Ezek után mindenki döntse el hogy jó hogy fent ül rajta lentebb vagy fentebb vagy nem. Ez a hét nagyon gány volt. Szépen indult csúnya lett a vége. ÉS várjuk most zárás után a megmondó embereket. Akik felültek a vonatra azoknak sikeres kereskedést kívánok.
Hat ugy gondolom h aki du latta akkor oruljunk ennek… Bizom a jovo het utolso 4 napjaba… legalabb 400 szintre erunkne? 300 ra. Nem merek gondolni! Kicsiricsi? Remelem minden rendben veled! Egy szosszenet most jol jonne Toled!
aki bele mert nyúlni annak van idegrendszere vélhetően. nem is tudom a FOTEX jutott eszembe régről, de manapság AMC/GAMESTOP amire hajaz az OPUS itthon.
NEW OPUS GLOBAL