Itt voltam 2017-ben én is. Tökéletesen igazad van, a nap hozzászólása! 😁 Viszont most lehet a részvénnyel pénzt keresni, de azért mindenki csak ésszel!
Én emelkedésre számitok a jövő héten erről a szintről mindenképp. Abban már nem vagyok biztos hogy a pénteki záró is 400 felett lesz..utána 2 hétig oldalazás a 330-380 közti sávban,, s ha jóa jelentés azt nekünk már szeptember közepén látni kell az árfolyam emelkedésben.. igen meg lehet a 434...akkor..
Én minden véleményt meghallgatok és elolvasok, de a döntést nyílván én hozom mikor adom és veszem. Tegyük fel hétfőn 350 lesz az árfolyam, aztán??? A héten volt 434 max árfolyam (mármint idén), jó lenne ezt újra látni szeptemberben.
Huha, nem gondoltam volna, hogy 2023-ban megint ezt kell olvasnom, mint 2017-18-19-ben. Best of Mari nénje topik. Kirázzák a remegőket, mostantól biztosabb kezekben a papír, ezt úgy adják, hogy közben valaki azért veszi, hír jön holnap, nagy befektető veszi, a modi (itt karmester) vezeti az árfolyamot, és a többi f@szság. Kirázzák a bohócokat, az haver. A saját bohócukat rázzák ki a sok balfékre.
NEW OPUS GLOBAL