csak beirod ide az összes irritalo embert meg dolgot...a kérdéseidaz 5 évesek szintjén..Most erre van itt zsükség? Mészáros szarozására?mega gyökér ggre..
Ma kormányinfó! Mészárosról is kérdezhetik Gulyást...Az is megmozgathatja majd a papírt!!! Vigyázzon mindenki!!! Még,ha reggel,vagy délig meghúzzák attol még beverhetik ma is,mindenki tanúljon a tegnapi napból..🙏🙏
Törölt felhasználó2023. 08. 24. 08:12
érdekes én is eladtam egy pakkot de 430 on és környékén...persze nagyobb részt megtartottam aztán 347en.de nem beönteni minta faxok
Zárjon ma 300 felett és akkor nyugi van. Ami öröm, hogy aki kiszórta a nagy mennyiséget, lehet alul vissza is vette, azt bízom benne hogy majd 600 felett szórja ismét…
ne becsüld le a forumot se..azért jo pár száz millla itt is mozdul--s ha nem jó irányba jó időben az se segit..de nekm mindegy..mikor egyedül hoztam anno kisebb részvényekt..
Tegnap valaki hatalmas mennyiséget szórt be piacin, az ellen nincs gyógyszer, ha ekkora a tétel. Ő indította meg az esést 430-ról, 350 alá, ahonnan össze is szedte magát simán stabilizálódni kezdett az árfolyam 380 körül. Aztán onnan eszetlenül kiöntve 280-ig. Nélküle valahol 380-nál zárt volna. Hogy miért így ad el valaki ekkora tételt a helyett, hogy teszem azt emelkedésben, hatalmas forgalom mellett szépen elad egyre magasabb szinten, arról fogalmam sincs. A másik lehetőség, hogy ahogy borított, arra rátettek brokik, hogy mélyebbre essen és alul markoljanak, csak éppen azzal nem számoltak, hogy egy ekkora emelkedésben mennyire kifeszített a hangulat, sok hatalmas pakk van stop piacin, és lavinát gerjesztett az egész. Ez pusztán az én elképzelésem. Ma illene megnyugodnia az árfolyamnak és a cég is veszi magát tovább.
Miért kerestek bűnbakot. Itt a fórumon? Azt hiszitek hogy bármi hatással van az árfolyamra ez a kis forumka? Gondolkozzatok már el… tegnap 10M db-os forgalom volt. Mindenki a tükörbe nézve látja azt aki miatt van vagy nincs papírja, vagy adta/nem adta épp… . A ricsiket meg ne feszítsétek keresztre, hosszú hetekig pontosan mondták mi lesz. Én örültem neki. Köszönöm. Jelenleg a 300 nem rossz. Utoljára 2019 èv végén volt ilyen magasan az ár.
NEW OPUS GLOBAL