Nekem ma sikerült a 190,5-ös atlagomat 170-re csökkenteni, úgy hogy nem került plusz pénzbe. Így ilyen szempontból sikeresnek nevezhetem a mai napot. A többit majd meglátjuk holnap.
Régi opusos vagyok, még a kezdeti időkből, végig élve 2017-et a legkezdetibb időktől, az egészet, konzum, Appennin, gpeti hozzászólásainak nagy rajongója, csak más néven voltam, ez mindegy is. Peti kitartás, ha olvasod, sajnálom a bukásod nagyon. Mindent láttam, láttam ahogy megborítják a választások másnapján, láttam ahogy zsákolták az emberek 700-on bármi áron, senki nem értette miért adják hétszázon, miért van mindig eladó, aztán 103-ig esett, ahogy a többi is, én kábé opussal annyit nyertem, mint amennyit buktam, aztán elterjesztették h a delta lesz az új opus, nem lett, sőt, annyiban igen h vetekedtek az opussal h melyik szarabb, még appenint is ide veszem, azom is volt, na amit a legőszintébben ki akarok ebből hozni tényleg láttam a legelejéről ezt az egészet, meg most is érdekel, hogyne érdekelne egy ilyen mozgás, de venni nem vettem, megfogadtam többet nem veszek, deltám van, azt bukóba nem adom és ennyi. Na a lényeg: Higgyétek el nekem h ezek a részvények az egész bét, az egész úgy ahogy van, 4iget is ide értve, ottról, setről nem is szólva, ez egy utolsó szemét, átbaszó bűnbanda, ha nyersz elsőre nem fog hagyni, azt hiszed megfogtad az isten lábát és megcsinálod a nyugdíjadat, nem fog menni, vissza fogod bukni, sőt többet fogsz visszabukni jusson eszedbe majd mikor megtörténik, annyira ügyesek, mindenkit kicsinálnak idővel. A leggecibb, csaló banda az összes. Egy esélyed van ha soha nem veszel bele, ez az egyetlen egy. Opus és a többi is lehetett volna akár normális papír is, de az átbaszást választották, mehet az opus v bármelyik bárhová ezek normális, korrekt, szerethető, egy picit is megbízható papírok sose lesznek, még akkor sem ha pillanatnyilag nyersz vele. Gondoljatok bele 810-ről 103-ra rakták, appannint 1100-ról majdnem 100-ra, deltát 189-ről 31-re hány embert kicsináltak a legkegyetlenebb módon, egyet jegyezzetek meg ezek nem ismernek és nem adnak kegyelmet, lásd a leírt számokat. Őszintén segíteni akartam, tényleg mindent láttam, mert érdekelt. Konzummal mit műveltek, napestig tudnám írni, vigyázzatok a pénzetekre, sok szerencsét mindenkinek, mert ha nyersz az itt csak és kizárólag szerencse, legalább ezt az egyet fogadjátok el tőlem.
NEW OPUS GLOBAL