Én is azt érzem, olvasom sokan hogy nem megy mindennap 8-12% mi van már? Nem jó tanácsadó a türelmetlenség és az idegesség. 2017 volt mikor 190- vissza 135 akkor hála ég benne voltam, most csak örömködve nézem, és bízom, hogy így más beszoritott emberek kiszállhatnak és lesz lové delta/ nutex megakran stb ralira is!
Nekem most hosszú távú elképzeléseim vannak a részvénnyel, a mozgása is teljesen más egyelőre, ami arra ad okot, hogy ezt gondoljam,... itt valami komolyabb dolog van kiépítésben. Nem vizionalok árfolyamokat rövid távra. Nem panikolok, nyavajgok egyáltalán, ha esik stb.... megedzodtem 🤣. 6 éve ülök benne nem kevés dbal, azelőtt adtam-vettem én is napi szinten, mozgása is más volt. Meglatjuk.
Na akkor figyelj ide! A bikámat mikor kiengedem, egy vörös köpeny lesz rajtam és bele hímezve, hogy 810! Csak, hogy mihez tartsa magát, így több mint öt év távlatában.
810 szerintem hamarabb meglesz, de nem hiszem, hogy el kellene adni, hanem arra szerettem volna utalni, hogy érdemes lesz tartani, mint eladni, minimum választásokig, lehetnek az árfolyamban szép eredmények.
NEW OPUS GLOBAL